עבור לתוכן

האם שני כרטיסים ב SLI מזוהים כאחד מבחינת כמות הזיכרון?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזו תשובה ישירה להערה הזו ... ציטוט ראשון.

Xtract - הרבה זמן לא הגבתי בפורום שלכם, תגובה כמו שלך היא בדיק הסיבה...

נראה לי שאתה עסוק בלרדוף אחרי אנשים סתם ...

אז יום טוב לך וחג שמח, ואני מניח שאני יקבל האזהרה או התרעה, כי מה שלא מיושר לפי הקו של כבודו כנראה לא ראוי או סתם שטות.

Legendary Phenom

תבדוק שוב את המפרט הראשון שלי.

אויש, טעות קטנה שלי מצטער חבר ;D.

XTRACT צודק, מה שהבאת זה לא הוכחה כי 3DMARK אינו מהווה מדד לביצועי העולם האמיתי, 3DMARK זה הדבר היחיד שבו תראה הבדל הכי קרוב לפי 2 בCF\SLI, בפועל במשחקים רוב הפעמים ההבדל נמוך או לא מורגש או שאתה לא יכול להשתמש בCF או SLI, דובר על זה והוכח שSLI\CF זה לא משתלם בשום סגמנט.

פורסם
  • מחבר

אתם מפספסים את הנקודה שלי

אני בכל מקרה הולך על CF או SLI

השאלה היא אם עדיף 256 על 512

וככל שהרזולוציה נמוכה יותר, אפשר לסחוט יותר ביצועים מ 2 כרטיסים

הדבר היחידי שאני חושש ממנו זה שלא אוכל להפעיל הגדרות מסויימות שדורשות 512MB במשחקים כמו למשל טקסטורה

אם אני לא טועה היה את זה ב GHOST RECON 3

פורסם

כמו ש"רמזתי" קודם, אם אתה מתכוון להפעיל הגדרות על הכי גבוה (טקסטורות במיוחד) ו\או להפעיל פילטרים (AA/AF) אז לא מעט משחקים יהוו בעייה עבורך. גם אם תשחק ברזולוציות סבירות (לא גבוהות במיוחד) אתה עדיין עלול להדפק.

כמו שאמרת, ישנם משחקים שלא יאפשרו לך להרים הגדרות בגלל זכרון. מה שחשוב לזכור הוא שגם אם המשחק מאפשר לך לבחור בהגדרות הגבוהות זה לא אומר שיהיה לך כדאי... עם 256MB (ואני לוקח בחשבון טקסטורות\פילטרים) אתה מועד לקבל "שיהוקים" (תקיעות קצרות בזמן משחק) ולווא דווקא FPS נמוך. סמוך עלי, אתה לא רוצה לחוות שיהוקים... זה מעצבן בטירוף.

אני לא הייתי נרדם בלילה עם מערך SLI חזק ש- 256MB vram תופסים אותו בביצים... :P

מה שאני יכול להמליץ לך זה להשתמש בתוכנה אשר מזהה את ניצול זכרון כ.מסך בזמן אמת, להריץ משחקים שונים עם הגדרות שהיית רוצה (בלי להתייחס ל-FPS) ולבדוק כמה זכרון מנוצל. אם מנוצלים 256MB ומעלה - זה יענה לך על השאלה בצורה הטובה ביותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי

אז רק 512

OK, אז תודה על העזרה אנשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים