פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני חושב לקנות 2 כרטיסים עם 256MB כל אחד ואני יודע שיש משחקים שלא נותניםלהפעיל הגדרות מסויימות לכרטיסים עם פחות מ 512MB זיכרוןמישהו יכול לענות על העניין הזה מתוך ניסיון?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים לפי מה שאני מבין מערך SLI או Crossfire לא עובד ביעילות מלאה.כלומר שיש לך שני כרטיסים זהים שעובדים ביחד ביעילות של מאה אחוז כמו כרטיס אחד שווה ערך בביצועים.לפי מה שאני הבנתי הדברים האלה לא עובדים ביעילות 100 והם גם לא יכולים לעבוד ככה, בגלל שיש צורך לקחת חלק מהזיכרון שיש לכרטיסיםוליצור תיאום בין שני הכרטיסים. הרי שני הכרטיסים לא עצמאיים הם צריכים ליצור תקשורת בינהם ולכן הזכרון לא מנוצל כולו לעיבודים גרפיים.אני מניח שגם זכרון המחשב משתתף בתהליך אבל אל תתפוס אותי במילה!
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני חושב שאם אתה רוצה לעשות SLI\CF לכרטיסים עם 256 מגה אז תוותר על זה.אני בטוח שכל כרטיס של 256MB לא יהיה טוב וכדאי כמו כרטיס בודד של 512 כדוגמת ה8800GT או 8800GTS G92אלא אם כן הם ממש זולים ואז באמת לא כדאי לך לעשות SLI\ CF כי זה באמת לא נותן כלום וממש לא שווה את המחיר.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים האם שני כרטיסים ב SLI מזוהים כאחד מבחינת כמות הזיכרון?כן. ז"א במערך SLI של 2 כרטיסים עם 256mb כל אחד, הזכרון הכולל של המערך ישאר 256mb.חייבים להתחשב בזכרון הכרטיס כשמתכננים SLI, אחרת מאבדים אפקטיביות.למשל SLI של GTS 320 תהיה השקעה מיותרת ברוב המקרים. הרי למה צריך SLI אם לא להגדרות מקסימום (זכרון), פילטרים (זכרון) ורזולוציות גבוהות (עוד זכרון)...
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר תודה על התגובותאני מתלבט בין שני הדגמים של 8800GTואני לא מתכוון לעבור את ה 1280X1024אבל אם כמו שאמרתם שזה עדיין מזהה 256 במשחקים (למרות שזה נשמע לי די מוזר) אז אני אלך על 2 של 512כי ממה שאני יודע... לא צריך היום יותר מכרטיס אחד של 512מישהו נתקל בבעיות כאלה עם SLI או CF?
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים תודה על התגובותאני מתלבט בין שני הדגמים של 8800GTואני לא מתכוון לעבור את ה 1280X1024אבל אם כמו שאמרתם שזה עדיין מזהה 256 במשחקים (למרות שזה נשמע לי די מוזר) אז אני אלך על 2 של 512כי ממה שאני יודע... לא צריך היום יותר מכרטיס אחד של 512מישהו נתקל בבעיות כאלה עם SLI או CF?SLI\CF זה רק גימיק ולא שווה את הכסף, בהמון משחקים יש איתם בעיות בעיקר בגלל הדרייברים ו/או המשחק ועקב זה אתה נאלץ לבטל כרטיס מסך אחד במקרה הטוב, תקנה אחד8800GT הוא יספיק לך לרזולוצייה שלך.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר אני בכל מקרה קונה 2 כרטיסיםלא איכפת לי להוציא עוד 1400 שקל על עוד כרטיס שגם ככה כרטיס אחד כזה נותן בערך ביצועים של GTXוברוב המקרים יתן לי הרבה יותר בגלל SLIהשאלה היא רק הזיכרון... כי ה 256 יחסוך לי כמה מאות שקלים אבל בלי שום קשר אני קונה 2 כרטיסיםאגב, לאיזה מבין 2 הטכנולוגיות (CF, SLI) יש יותר תמיכה במשחקים?
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אני בכל מקרה קונה 2 כרטיסיםלא איכפת לי להוציא עוד 1400 שקל על עוד כרטיס שגם ככה כרטיס אחד כזה נותן בערך ביצועים של GTXוברוב המקרים יתן לי הרבה יותר בגלל SLIהשאלה היא רק הזיכרון... כי ה 256 יחסוך לי כמה מאות שקלים אבל בלי שום קשר אני קונה 2 כרטיסיםאגב, לאיזה מבין 2 הטכנולוגיות (CF, SLI) יש יותר תמיכה במשחקים?אני לא חושב שיש הבדל בינהם. וכרטיס אחד של 8800GT כבר עם אותם ביצועים של 8800GTX אולי קצת פחות טובSLI\CF משתמשים רק במקרים שאתה רוצה להוציא תוצאות מיוחדות ממשחקים וברזולוציה הזאת אני חושב שכרטיס אחד יספיק בהחלט
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים לי יש מערכת cross fire ati 1950xt תוצאות ב3DMARK10964 בתצורה כפולה.6582 בתצורה רגילה(כרטיס אחד)ללא OC
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים ואווו...באמת?!אתה רק מוכן להסביר לי איך זה קשור לדיון? וחוץ מלפרסם את הציונים שלך לא הוספת כלום,לא מידע,ולא שום דבר רלוונטי אפילו לדיון...אז תודה אבל לא תודה.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים לי יש מערכת cross fire ati 1950xt תוצאות ב3DMARK10964 בתצורה כפולה.6582 בתצורה רגילה(כרטיס אחד)ללא OCממש לא חכם, גם חבל שעשיתי CF זה גם לא שווה ובעיקר כשיש לך מעבד נחות מאוד PENTIUM 4.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אלא אם כן הם ממש זולים ואז באמת לא כדאי לך לעשות SLI\ CF כי זה באמת לא נותן כלום וממש לא שווה את המחיר.ואווו...באמת?!אתה רק מוכן להסביר לי איך זה קשור לדיון? וחוץ מלפרסם את הציונים שלך לא הוספת כלום,לא מידע,ולא שום דבר רלוונטי אפילו לדיון...אז תודה אבל לא תודה.אני חושב שזו תשובה ישירה להערה הזו ... ציטוט ראשון.Xtract - הרבה זמן לא הגבתי בפורום שלכם, תגובה כמו שלך היא בדיק הסיבה...נראה לי שאתה עסוק בלרדוף אחרי אנשים סתם ...אז יום טוב לך וחג שמח, ואני מניח שאני יקבל האזהרה או התרעה, כי מה שלא מיושר לפי הקו של כבודו כנראה לא ראוי או סתם שטות.Legendary Phenom תבדוק שוב את המפרט הראשון שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.