עבור לתוכן

שאלה בקשר ל8800GT 256MB...

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?

פורסם

לפי ההמלצה של נוידה הוא אמור לעלות כ 219 דולר ,בארץ יעלה להערכתי בלבד כ 1100-1300 ,

כמובן שהמחיר ישתנה מכרטיס לכרטיס ,חלק יהיו מומהרים חלק לא ,חלק עם משחק כולשהו לדעתי ,וככה המחיר ישתנה כמובן שאני מאמין שזה גם יכול להגיע ,

למחירים יותר גבוהים כמו 1400-1500 שח אבל במחר כזה ניתן לקנות כבר 8800GT512 מגה זיכרון כך ש נראה מה יהיה .

בעיקרון הכרטיס זהה לדגם ה 512 מגה ,רק שהוא מגיע עם 256 מגה והביצועים הם +- אותו הדבר לטעמי עד לרזולוציה מסויימת .

הנה ביקורת על ה 8800GT 512 יש עוד הרבה ביקורות באתר תחפש

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3140

יש לך גם כן את ה 3870 שגם כן כרטיס מצויין יחסית למחירו ....הנה תמונה שמראה שהוא עוקף בביצועים את ה 8800GT512\GTS512

והנה עוד אחת בה הוא מפסיד ל 8800GT512

http://www.ixbt.com/short/images/88gtsg92_g_22.gif

http://www.ixbt.com/short/images/88gtsg92_g_19.gif

פורסם

רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?

לא יודע אם כדאי לחכות ל 256

יש לחץ על הציפים של ה 8800GT ולכן היצרניות מעדיפות להזמין מNV אתה הכרטיס עם ה 512 זכרון בתכלאס זה אותו מעבד רק זכרון שונה

בגלל הדרישה הענקית ל 512 הם שמו בצד קצת את ה 256 למרות שהוא מיוצר פה ושם ע"י חברות מאוד טובות של NV כמו XFX וכו שמקבלות צופרים מראש

בכל מקרה אם ידך משגת ל 1400 שקל לך על הגירסה של ה 512 לא תצטער

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני בכל זאת אסתפק ב256 כי אני לא הולך לשחק על רזולוציות גבוהות, אבל לא עניתם לי מתי הוא לערכתם יהיה ניתן לרכוש אותו?

פורסם

נראה לי שאני בכל זאת אסתפק ב256 כי אני לא הולך לשחק על רזולוציות גבוהות, אבל לא עניתם לי מתי הוא לערכתם יהיה ניתן לרכוש אותו?

יהיה מפתיע אם יגיעו לכאן כבר החודש

לדעתי אחרי החגים בארה"ב

פורסם

די כבר עם האמירות הדביליות האלה!! אני לא יכול לשמוע את זה!!!

הזיכרון 256MB לא יספיק בעתיד, וגם היום הוא לא מספיק בכל מיני משחקים, אפילו ב-COD4 זה נתקע לי לפעמים ושלא נדבר על קרייסיס!!\

תאמין לי אתה תצטעררר שלא הוספת 200-300 שקל ל-512MB, ואם אתה לא מקשיב בעייתך. אמרתי מה שאני חושב.

פורסם

די כבר עם האמירות הדביליות האלה!! אני לא יכול לשמוע את זה!!!

הזיכרון 256MB לא יספיק בעתיד, וגם היום הוא לא מספיק בכל מיני משחקים, אפילו ב-COD4 זה נתקע לי לפעמים ושלא נדבר על קרייסיס!!\

תאמין לי אתה תצטעררר שלא הוספת 200-300 שקל ל-512MB, ואם אתה לא מקשיב בעייתך. אמרתי מה שאני חושב.

אח שלו למה לתקוף

הבן אדם לא יודע מה ההבדל בין 256 ל 512 וכרגע הוא חושב ככה המטרה היא לעזור לו לא להגיד שהמחשבה שלו דיבלית :nixweiss:

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על 3870 עכשיו, משתלם מאוד ויותר מתאים לתקציב שלך...

ועד רזולוציה 1200 על 1600 אין הבדל יותר גדול מ3%.

אז במקומך לא הייתי חושב אפילו אם בכל הייתי מחכה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, במידה ואני כן אקח את ה512, לקנות אותו עכשיו או שהמחיר עוד ירד בשבוע שבועיים הבאים?

אני דיי לחוץ לקנות מחשב חדש וזה החלק היחידי שעוד לא החלטתי מה אני לוקח, אז עד מתי לחכות אם בכלל כדאי ושווה לחכות...

פורסם
  • מחבר

תעזרו לי בבקשה!!!!!

פורסם

קודם כל אני מציע לך לקרוא את חורקי הפורום. כך תוכל לראות שאסור להקפיץ דיון אלא אם כבר עברו 24 שעות...

דבר שני, אף אחד כאן לא נביא. כשנדע מתי הכרטיסים האלה יוצאים נוכל לענות לך.

פורסם

תשמע עם אתה רוצה את ה 8800GT 512MB אז תיקח ,הוא כרטיס באמת משתלם ,לא חובה לחכות ל 256 שיעלה קצת פחות .

יש המון חברות ,שכולם פחות או יותר אותו דבר חלק מגיעים עם משחק חלק בלי ,חלק עם אובר (OC )חלק בלי .

יש לך בסטיקי איזה חברות יש וכו .

תהנה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים