פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים כנס לאתר בכתובת הראשית...תלחץ על DOWNLOADשם תרשם, לאחר מכן זה יוריד לך את התכנהתתקין, תכניס את שם המשתמש שלך וזהו...כשזה ישאל אותך לאיזה קבוצה אתה רוצה להיצטרף... פשוט תשום בחיפוש israel תמצא את הקבוצה הזאת.אני יודע את זה, אני כבר חבר בקבוצה.אני פעיל ועובד עם זה כבר ימים מספר.העניין הוא שאני רוצה לבחור פרוייקטים ספיציפיים כגון איידס, סרטן וכדומה.ואני לא מוצא אותם דרך 'add project' שבתוכנה, ולכן שאלתי איך אפשר, אם בכלל, להוסיף פרוייקטים דרך האתר.
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים צריך שיעשו Stickyוצריך שיעשו Logo כזה לחתימה כדי שמי שיראה את זה יכנב לתקד...לדעתי זה רעיון טוב?מנהלים?אני יודע את זה, אני כבר חבר בקבוצה.אני פעיל ועובד עם זה כבר ימים מספר.העניין הוא שאני רוצה לבחור פרוייקטים ספיציפיים כגון איידס, סרטן וכדומה.ואני לא מוצא אותם דרך 'add project' שבתוכנה, ולכן שאלתי איך אפשר, אם בכלל, להוסיף פרוייקטים דרך האתר.באתר יש PROFILEיש שם לבחור V מה אתה רוצה לעשות...בואו פשוט נקדם את ISRAEL גם ככה זה במקום מאוד מכובד, (#107) לא?
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים פעם הייתי רשום לפרוייקטים האלה, החל מהפנטיום 2 שהיה לי ואז סוף סוף היה גם אינטרנט, אבל אחרי כמה זמן אני תמיד שוכח מזה, מקווה שהפעם זה יהיה אחרת נתרום גם ת'מחשב בבית כשיפעילו אותו חחח
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים אולי מישהו יודע?ביומיים האחרונים אני לא מצליח להיכנס ל-grid server (להפקיד תוצאות או לעשות login).לא שיניתי כלום בהגדרות של חיבור האינטרנט או firewall.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים אולי מישהו יודע?ביומיים האחרונים אני לא מצליח להיכנס ל-grid server (להפקיד תוצאות או לעשות login).לא שיניתי כלום בהגדרות של חיבור האינטרנט או firewall.יש לזה קצת בעיות, תנסה לשחק עם האופציות למעלה כמו HOME ,FORUMS וכו' ואז תנסה להכנס זה יעבוד
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים גם אני נרשמתי. במחשב של אבא שלי ובמחשב שלי.אולי אני אפתח קבוצה חדשה או אחד ממנהלי האתר וכולנו נעבור לקבוצה משלנו?עם כל כך הרבה מחשבים טובים וחזקים כמו שיש לאנשי הפורם שלנו שכמובן יודעים מה הם קונים אפשר להגיע מהר מאוד לדירוג גבוהה.יאללה מנהיגות!
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים עובד כרגע על 2 מחשבים בבית שלי הנייח, AMD3200, והנייד שעליו זה פועל נונסטופ ואני מפסיק את זה רק שאני משתמש בו דווקא הנייד זה C2D T7300 באמת לפורומים כמו זה יש פוטנציאל גדול, לכולם יש מחשבים חזקים יחסית. אני בפרויקט כבר יותר מחצי שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.