פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים הייש לי בעיה שאני במסמך מסוים כותב משפט בעברית ואז בסוף המשפט מילה באנגלית אז היא עוברת להתחלת המשפטדוגמא: to school אני היום הולך אני רוצה שיהיה אני הולך to schoolמסומן לי ב word כיוון טקסט משמאל לימין (במסמכים האחרים זה עובד מימין לשמאל)אם אני עושה כיוון טקסט מימין לשמאל כל המשפט עובר לסוף המסמךאיך מסדרים את הבעיה?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים המסמך כולו בעברית או באנגלית?כעיקרון, כל מה שבעברית צריך להיות מסומן גם כיוון טקסט מימין לשמאל (Ctrl+RightShift) וגם "יישר לימין" (Ctrl+R). זה בד"כ מונע בעיות מהסוג הנ"ל.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אתה עובוד עם פיסקה אנגלית (כיוון שמאל).בכיוון הפיסקה שולטים כך:עריכה --> פיסקה , ושם תראה את האפשרויות - לימין, לשמאל, אמצע, או יישור לשני הצדדים.הקיצורים במקלדת הם:ימין - Ctrl Right+Shift Rightשמאל - Ctrl Left+Shift Leftאמצע - Ctrl +Eיישור לשני הצדדים - Ctrl +JCtrl +R משנה את כיוון הטקסט לימין, אך לא משפיע על כיוון הפיסקה.Ctrl +L משנה את כיוון הטקסט לשמאל, אך לא משפיע על כיוון הפיסקה.לשימושך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.