עבור לתוכן

הוכחה חותכת שהספקיות מסרסות מידע מחו"ל

Featured Replies

פורסם

בתור מישהו שעובד בספקית אינטרנט אני יכול להגיד לכם שאין שום חסימת פורטים או האטה מכוונת של תוכנות שיתוף,רוצים הוכחה?-בבקשה.

יש לי חבילה של 2.5 מגה ,אני מחובר דרך הכבלים ללא חייגן (כך שלא ניתן להעביר את החיבור שלי דרך שרתים מיוחדים או משהו כזה), ותראו איזה יופי-אני מוריד טורנטים בכל רוחב הפס שלי.

בקיצור-מי שמוריד לאט-שלא יבוא בטענות לספקית האינטרנט שלו.

לא הוכחת כלום,

וממש מבלי לפגוע ,העובדה שאתה תומך טכני ממש לא נותנת לך גישה לאינפורמציה הזאת (או לידע כמו שנראה)

אין לך גישה לראוטרים ולמערכות שיכולות להיות מוגדרות כך או אחרת בנושא TRAFIIC SHAPING

מאחר והחברות לא רוצות להודות בפומבי שהם עושות כאלו מניפולציות ולפעמים גם מכחישות תומך טכני ללקוחות פרטיים יהיה האדם האחרון שיעדכנו אותו בזה.

רוב החברות עושות את הפעלות באופן דינמי , לא על כל התשתית באופן גורף ,ולא 24 שעות ביממה .

• תגובות 39
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1)אם קליינט אחר מוריד יותר לאט-זו לא בעיה אצל הספק בכל מקרה.

2)הנה צילום מ UTORRENT ,כרגע הוא מוריד ב יותר מ 200 . ולפעמים נותן קפיצות ל 300 ,אבל אני בטוח שזה בגלל העומס שיש כרגע באינטרנט(כמו בכל יום בשעות האלה)ובכל מקרה-זה בטח לא 30-40 KB כמו שחלק מהאנשים כאן טענו.

nikf ,אתה טוען שזה לא מבוצע במשך כל שעות היום-אני אומר שאתה טועה,ושבאף שעה אין שום איטיות מכוונת של האינטרנט.אני יכול להגיד לך בוודאות שאצלי מהירות ההורדה ב2P2 תלויה אך ורק במספר הSEEDS של הטורנט שאני מוריד,כל הזמן,אז המקור ל"איטיות" הוא במקום אחר ולא אצל הספקיות..

ולפני שמישהו יכתוב כאן שיש לעובדי חברה חיבור דרך שרתים "מיוחדים" וכו-להד"ם,אנחנו מחוברים בדיוק דרך אותם שרתים כמו הלקוחות שלנו.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

okwstavka

סליחה שאני אומר את זה אבל אתה לא הוכחת כלום

בלי להגיד איזה ספקית אתה ואיזה תשתית

ובבקשה אחרי שאתה אומר איזה ספק ותשתית אתה תביא תמונה של ה PEERS

פורסם

בנאדם 1 זה לא מדגם מייצג!!!

בלי שום קשר לפי דעתי אם יש חסימות ותעדוף תעבורה היא נעשת מעל כל מה שהתומכים שם מודעים לכך (הם לא מנהלים את השרתים).

פורסם

גם אני מחובר דרך בב"ל (תשתית הוט) ואני מוריד על 200~ וגם זה לפי דעתי בגלל שייש מעט SEEDS

ואני לא חושב שמגבילים אותי

פורסם

גם אני מחובר דרך בב"ל ...

אולי תקרא קצת לפני שאתה מגיב? כל הקטע הוא שבב"ל לא חוסמת כלום וכל שאר הספקיות כן.

פורסם

אני בבזק בין לאומי,

השירות שלהם גרוע,

משחקי רשת לא פועלים כמעט בכלל, אתם תצליחו מקסימום להתחבר ל2 וחצי שרתים מארץ ואולי במקרה ויש לכם מזל ונפלתם על ניתוב טוב יהיה לכם גם שרת אחד בגרמניה פועל,

אבל ברמת העיקרון הם על הפנים, מהירות זוועה, אני ממש מצטער על הרגע שעברתי אליהם לפני חודשיים,

בהתחלה היה חודש טוב, אבל בחודש האחרון (כולל השרתים שהם כביכול הוסיפו) לא עזר כלום, ממש מאוכזב מהם.

כל חברות האינטרנט בארץ חרא.

פורסם

1)אם קליינט אחר מוריד יותר לאט-זו לא בעיה אצל הספק בכל מקרה.

2)הנה צילום מ UTORRENT ,כרגע הוא מוריד ב יותר מ 200 . ולפעמים נותן קפיצות ל 300 ,אבל אני בטוח שזה בגלל העומס שיש כרגע באינטרנט(כמו בכל יום בשעות האלה)ובכל מקרה-זה בטח לא 30-40 KB כמו שחלק מהאנשים כאן טענו.

nikf ,אתה טוען שזה לא מבוצע במשך כל שעות היום-אני אומר שאתה טועה,ושבאף שעה אין שום איטיות מכוונת של האינטרנט.אני יכול להגיד לך בוודאות שאצלי מהירות ההורדה ב2P2 תלויה אך ורק במספר הSEEDS של הטורנט שאני מוריד,כל הזמן,אז המקור ל"איטיות" הוא במקום אחר ולא אצל הספקיות..

ולפני שמישהו יכתוב כאן שיש לעובדי חברה חיבור דרך שרתים "מיוחדים" וכו-להד"ם,אנחנו מחוברים בדיוק דרך אותם שרתים כמו הלקוחות שלנו.

אני יכול להוכיח ש012 משבשות P2P בין השעות 4PM-12PM בערך.

אני עכשיו עזבתי אותם אחרי כמה שנים טובות ואני סוף סוף מוריד על המקס של החבילה ולא כמו ב012 שלא עברתי 10K.

הניסוי נערך באותה השעה עם אותו קובץ עם 2 חשבונות אחד של 012 אחד של בזק בינלאומי (1.5 מגה) הורדתי מטראקרים FTN ו SCT (בכל טראקר יורד לארץ על מקס 100% אם אין חסימות)

כמו שכתבתי למעלה 012 לא עבר 10K בזק ירד על מקס.

אולי גם תגידו לנו סוף סוף איזה ספקית אתה?

פורסם

זו רק שאלה של זמן, עד שגם בזק בינלאומי יתחילו לנקוט באותה המדיניות.

פורסם

לא חושב שבזק בינלאומי יתחילו לעשות חסימות כמו בחברות אחרות שממש אי אפשר לעשות כלום עם האינטרנט בגלל שיש הרבה לקוחות בחברה שהם בלי התחייבות.

פורסם

זו רק שאלה של זמן, עד שגם בזק בינלאומי יתחילו לנקוט באותה המדיניות.

אם כך זו רק שאלה של זמן, עד שאנשים יחזרו לחבילה של 56Kb .

פורסם

אם כך זו רק שאלה של זמן, עד שאנשים יחזרו לחבילה של 56Kb .

אני מתגעגע לימי ה dialup

אנשים לא יודעים להעריך היום את מה שיש להם..

מי רוצה שאני אוריד אותו ל 32K סימטרי ב ADSL? :D

פורסם
  • מחבר

אנשים אפעם לא יחזרו לימי ה 56KBPS ואפילו רק בגלל הסיבה שלוקח משו כמו 20 שניות רק להתחבר

וגם הגלישה לא זז וגם ההורדות ב HTTPלא זזות ועוד ועוד

אני לא יודע מה קרה אבל מאז שדיברתי עם 012 בקשר להתנתקות ולחצתי עליהם חזק פתאום ההורדות מתחילות לזוז הרבה יותר מהר מחו"ל אבל נשארו שתי בעיות:

1. כל הזמן יש ניתוקים במשחקי רשת לחו"ל , והתעדוף ממש גרוע

2. אי יציבות ענקית בהורדות מPEERS מחו"ל פשוט זוועה

לדוגמא: שנייה אחת אני מוריד על 180KBPS ואחרי שלוש שניות זה יורד ל 40KBPS , וה PEERS מסוגלים לספק מעל 1MBPS אז הבעיה היא לא בהם

פורסם

012 מחבלים ב-P2P, פשוטו כמשמעו.

גם אני עברתי איתם את אותו הסיפור לפני שבוע.

התלוננתי על מהירות, העבירו אותי לתומך בכיר.

כששאלתי לגבי ה-P2P הוא אמר שהם לא תומכים בזה (WTF? זה חלק מהאינטרנט לא?)

וכששאלתי לגבי חסימת פורטים/Packet Shaping, הוא ענה שבאופן רשמי הם לא עושים את זה...

ומה לגבי אופן לא רשמי???

בקיצור, עשיתי בדיקה עם הטורנט של Open Office, עם 012 הוריד לי על מקסימום 60.

כשעברתי לבב"ל, קיבלתי הורדה ממוצעת באיזור ה-318.

אין אפס, חד וחלק, דופקים אתכם ודופקים אתכם חזק.

אל תאמינו לכל הסיפורים שהם מוכרים לכם.

פורסם

012 מחבלים ב-P2P, פשוטו כמשמעו.

גם אני עברתי איתם את אותו הסיפור לפני שבוע.

התלוננתי על מהירות, העבירו אותי לתומך בכיר.

כששאלתי לגבי ה-P2P הוא אמר שהם לא תומכים בזה (WTF? זה חלק מהאינטרנט לא?)

וכששאלתי לגבי חסימת פורטים/Packet Shaping, הוא ענה שבאופן רשמי הם לא עושים את זה...

ומה לגבי אופן לא רשמי???

בקיצור, עשיתי בדיקה עם הטורנט של Open Office, עם 012 הוריד לי על מקסימום 60.

כשעברתי לבב"ל, קיבלתי הורדה ממוצעת באיזור ה-318.

אין אפס, חד וחלק, דופקים אתכם ודופקים אתכם חזק.

אל תאמינו לכל הסיפורים שהם מוכרים לכם.

אני לא בטוח שאיזשהו ספק אינטרנט יודה באופן רשמי על זה שהוא מבצע traffic shaping בצורה פעילה ועד כמה בכלל...

המקרה שהבאת עם open office דווקא דיי מעניין אבל כדאי לחזור על הניסוי כמה פעמים כדי לראות עד כמה התוצאות אמינות לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים