פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים הייתה ל הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב לא עולה אני מדליק אותו יש מסך שחר ואז זה כותב לי במסך השחור שהווינדוס לא יכול לעלות בגלל שחסר הקובץ system32\DRIVERS\pci.sysואז זה אומר לי שכדי לתקן את הקובץ צריך להכניס את דיסק מקורי של ווינדוס ואין לי....אפשר לעשות אם זה משהו???יש דרך לסדר את זה??וד"א זה ווינדוס XPתודה!
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר כתוב לי שם : להסיר את כל התקני חיבור הרכיבים ההיקפיים (PCI). ואז לחבר ולהתקין מחדש אז לא הבנתי מה זה הרכיבים ההיקפיים???תודה לעוזרים
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים רכיבים היקפיים הכוונה למה שמחובר למחשב שלך: מדפסת, סורק, מצלמה. חוץ ממקלדת ועכבר אל תשאיר כלום.
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים בראשונה ..תפעיל את המחשב , תלחץ על F8 ותבחר SAFE MODEתיכנס לשם .. START -->ALL PROGRAMS --->ACCESSORIES --->SYSTEM TOOLS --->SYSTEM RESTORE תבחר נקודה לפניי ..תעשה ריסטארט*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*אם לא הצלחת ... תנסה את הדבר הבא :תשים את הדיסק של הוינדוס ..תכנס למצב ההתקנהתלחץ R להיכנס לRECOVERY CONSOLEתעשה כמו שפה :Cd .. cd ..cd d:\i386 תחליף את ה D לשם של הכונן שיש בו הדיסק (D , E , F?)expand pci.sy_ C:\pci.sysC:cd\copy pci.sys C:\windows\system32\drivers תעשה ריסטרט..If it asks to replace, confirm.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.