עבור לתוכן

איך Nokia 6120 classic?

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה להגיד לך, או שאתה משחק יותר מדי כדורסל (= יש לך יד ענקית) או סתם אתה אוהב דברים גדולים ( :smile1:) אבל אני לא כל כך אהבתי את ה E61 מה שגם, הוא די איטי

פורסם

אצלי הוא כבר 4 דושים ואני מעוד אוהב אותו

פורסם

המקשים של ה6120 באמת קטנים יחסית לטלפונים אחרים(מציק בעיקר במשחקים).

נימי לא שם לב לזה בגלל שהוא רגיל להתעסק עם דברים קטנים.

פורסם

דווקא כן שמתי לב, אפילו הפינצטה שלי יותר גדולה מהמקשים :-\

מה שכן מציק במכשירי סמביאן למיניהם זה שאי אפשר להחליש משחקי ג'אווה כי משום מה נוקיה החליטה שהמקש של הקול יהיה שמיש רק כשאתה במערכת ולא במשחקים, דפוק ביותר :-X

פורסם

זה יותר בעייה במשחק מאשר בעייה אצל נוקיה. יש תוכנות(חיצוניות) שיכולות לקבל קלט מהמקשים האלה.

פורסם

אין. אתה בעצמך אמרת שבתור מתכנת אין לך גישה לכפתורים האלה, זה למה במשחקי SIS יש אפשרות לקבוע את העוצמה בהגדרות ולא דרך הפתורים המיועדים

פורסם

לא יודע מה להגיד לך, או שאתה משחק יותר מדי כדורסל (= יש לך יד ענקית) או סתם אתה אוהב דברים גדולים ( :smile1:) אבל אני לא כל כך אהבתי את ה E61 מה שגם, הוא די איטי

חחח לא אני לא אוהב דברים גדולים, אבל אין לי בעיה שזה מגיע בזוג ( :smile1:)

דיברתי על הE61i, הוא מכשיר באמת יפה עם הנדסת אנוש טובה, הוא בנוי להכנס בדיוק לכיס האחורי בג'ינס או הקדמי בחולצה, כך שהוא לא משחק לך בכיס שאתה הולך, המסך שלו מבריק (אבל היו יכולים לעשות עבודה טובה קצת יותר) והכפתורים שלו נוחים (במיוחד הג'ויסטיק).

אם רק היה לו 9.2

פורסם

יש לך כיס קדמי בחולצה? :-X

ובכלמקרה, הרגע טרחתי לחפש תמונה שלו ושמתי לב שבאת שינו שם את הכפתורים, נראה נחמד אבל די צפוף :nixweiss: בכל מקרה, לא מת עליו (N810 אני באאא :P)

פורסם

לאנשים שמסתובבים איתו יש...

N810? הוא לא טלפון לא?

פורסם

ברגע שיש לך אותו, אתה כבר לא צריך :smile1:

אם אתה רוצה גם פלאפון אז מערכות מבוססות WM הן ממש נחמדות (לפחות עד שיגיע מסך מגע לסמביאן)

פורסם

אין. אתה בעצמך אמרת שבתור מתכנת אין לך גישה לכפתורים האלה, זה למה במשחקי SIS יש אפשרות לקבוע את העוצמה בהגדרות ולא דרך הפתורים המיועדים

באחד מהנגנים יש אפשרות להגביר ולהנמיך את הווליום דרך הכפתורים הללו. וכפי שאמרתי לך כבר, זה תלוי במשחק עצמו, ולא בטלפון.

פורסם

בכל מקרה, בכל משחקי ה JAVA שלי אי אפשר להחליש ובמשחקי הSIS יש בהגדרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים