פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים הוא יוצא לי באורנג' במבצע ממש טוב, אבל אני יכול להוסיף ולקחת מכשיר אחר.בכל מקרה, לפי המפרט שלו הוא נראה מעולה,אבל ראיתי כמה חסרונות שלו: מצלמה, מסך וסוללה.איך הוא בכללי? יש המלצות?המלצות על מכשירים אחרים אולי?תודה.ד"א - אני רוצה רק סימביאנים
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים המסך טוב, אני לא מבין מה הבעיה.בקשר לסוללה - מסתבר שהמכשיר הקודם שהיה לי הגיע תקול. ORANGE החליפו לי אותו ועכשיו הכל טוב.בקשר למצלמה - היא גרועה.חסרון נוסף שלו הוא התחממות יתר בזמן שיחה.חוץ מזה, הוא מכשיר סבבה וטוב לכל הדעות. הוא סמביאני(9.2) זול יחסית למכשירים אחרים עם אותה גירסה. אתה יכול להתקין עליו מלא תוכנות, וזה נורא שימושי.
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר המסך טוב, אני לא מבין מה הבעיה.בקשר לסוללה - מסתבר שהמכשיר הקודם שהיה לי הגיע תקול. ORANGE החליפו לי אותו ועכשיו הכל טוב.בקשר למצלמה - היא גרועה.חסרון נוסף שלו הוא התחממות יתר בזמן שיחה.חוץ מזה, הוא מכשיר סבבה וטוב לכל הדעות. הוא סמביאני(9.2) זול יחסית למכשירים אחרים עם אותה גירסה. אתה יכול להתקין עליו מלא תוכנות, וזה נורא שימושי.מסך - רק 2 אינץ', בעוד שלסימביאנים אחרים יש 2.2-2.4 אינץ'.סוללה - ראיתי שהיא רק 890mAh, אבל הבנתי שהיא מספיקה די הרבה זמן (יום שלם עם שימושים מלאים), אז בסדר.המצלמה זה הדבר היחיד שגורם לי להתלבט, כי אני לא רואה סרטים בטלפון או משהו כזה, וזה מסך 16 מיליון צבעים ככה שהוא די איכותי.איך היא ביחס למצלמה של V3x לדוגמה?התחממות יתר בזמן שיחה - לא מעניין אותי. השיחות שלי הן 2 דקות בערך כל אחת.
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מסך באיכות מעולה אך קטן מדי לטעמי.הבטרייה סבירה ביותר.המצלמה נותנת תמונות גרעיניות אבל דיי איכותיות, איכות הוידאו טובה יותר מכל פלאפון ברמה שלו זה בטוח.בסה"כ מכשיר חמוד מאוד, הפלאפון הכי משתלם בטווח המחיר שלו.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים המצלמה ביחס ל V3X ממש מזעזעת, בV3X הצלחתי להוציא תמונות ממש נחמדות, בקלאסיק זה כאילו חזרנו כמה שנים אחורה :-X בקשר לוידיאו - לא בדקתי. בטריה ססבה, מחזיקה איזה יום בכיף ואפ לא משתמשים בו הרבה אז איזה יומיים ויותר המסך באמת קטן אבל זה לא כל כך חשנה, אתה לא ממש מתכוון לראות עליו איזה סרט או משהו, נכון? אז בעיקרון לשיחות \ משחקים הוא בכלל לא מפריע וזה דיי נחמד שהוא קטן אבל - סמביאן! פפ כבר דברים שמתי על המכשיר הזה 8) [** מחכה לתגובה של עידו - גיימבוי ] תתחדש
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אני לא מבין מה אתה צוחק. בגירסא החדשה הם תיקנו את כל הבעיות של המהירות, ועכשיו אפשר להריץ משחקים כמו שצריך.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים עד עכשיו לא הבאת משחקים אחרים מעניינים יותר, אז אתה רשאי לשתוק עד אשר תמצא כאלה.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אני שדרגתי אתמול למכשיר הזה מ E65ההבדל הכי מהותי הוא במהירות! למרות שלשניהם יש אותו מעבד (369MHZ)כנראה ש 9.2 הרבה יותר יעילה מ 9.1 בניצול משאבים.אחרי שעברתי ל 6120 הבנתי כמה איטי היה המכשיר הקודם.מצלמה הרבה יותר איכותית מב E65 למרות שזה פחות משנה לי...המסך אומנם קטן, אבל כתוצאה מכך גם החדות גבוהה יותר (DPI גבוהה)המכשיר נורא קל ויחסית דק למכשירים ברמה שלו.לא אהבתי את הציפוי שלו משום שהוא משאיר הרבה טביעות אצבע.מההתרשמות שלי בינתיים אורך הסוללה דומה למה שהיה לי ב E65.הדבר היחידי שמאד חסר לי זה ה WiFi המובנהאבל בקרוב יצא E51 שיהיה יותר דק, יותר סוללה וגם עם WiFi.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אני שדרגתי אתמול למכשיר הזה מ E65 ההבדל הכי מהותי הוא במהירות! למרות שלשניהם יש אותו מעבד (369MHZ) כנראה ש 9.2 הרבה יותר יעילה מ 9.1 בניצול משאבים. אחרי שעברתי ל 6120 הבנתי כמה איטי היה המכשיר הקודם. מצלמה הרבה יותר איכותית מב E65 למרות שזה פחות משנה לי... המסך אומנם קטן, אבל כתוצאה מכך גם החדות גבוהה יותר (DPI גבוהה) המכשיר נורא קל ויחסית דק למכשירים ברמה שלו. לא אהבתי את הציפוי שלו משום שהוא משאיר הרבה טביעות אצבע. מההתרשמות שלי בינתיים אורך הסוללה דומה למה שהיה לי ב E65. הדבר היחידי שמאד חסר לי זה ה WiFi המובנה אבל בקרוב יצא E51 שיהיה יותר דק, יותר סוללה וגם עם WiFi. E61i מגיע לישראל?! מכשיר מדהים, הוא כזה נוח ויפה לE65 יש 220mhz כמו לכל מכשירי ה9.1
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים E61i מגיע לישראל?! מכשיר מדהים, הוא כזה נוח ויפה מי דיבר על E61i? לE65 יש 220mhz כמו לכל מכשירי ה9.1 בדקתי ואתה צודק - טעיתי.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מעבר לזה שיצא E62 ואני לא מבין איך אפשר להגיד על מחשבון כיס שהוא נוח E62 זה E61 בלי WIFI והE61I ממש נוח, הוא נכנס בדיוק לכיס וממש כיף להקליד בו בקשר לE61i, התבלבלתי חח לא משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.