עבור לתוכן

מחפש לוח אם מיוחד מוכן לשלם כל מחיר!

Featured Replies

פורסם

אני כל היום מיתרוצץ בין אתרים ומחפש לוח אם עם ערכת השבבים X38 של אינטל עם שלושה חריצי PCI...מבקש עזרה כי אני לא מצאתי של שום חברה היו רק 2 חריצים זה מה שאני מוצא ,אני צריך בעיקרון 2 (אחד לכרטיס פיסיקאלי והשני לכרטיס קול)ויש לי זוג כרטיסי HD2900 והם תופסים תמיד אחד כי הם עבים ולוקחים שתי סלוטים בלוח שיש לי כרגע הם מיסתדרים לי טוב כל הכרטיסים הינה ציור מה אני צריך ככה זה מסודר אצלי בלוח ASUS P5W DH DELUX...תודה לעוזרים!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מצאתי לוח אם השאלה אם הוא טוב HIGH-END ועוד שאלה אם אני יכול לחבר את הקרוספייר אחד על החריץ הכחול הראשון והשני בשחור(כמו בתמונה שלמטה) ולמה יש שם 3 פיסיאיי אקספרס? הינה עוד נתונים...

http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=402

BAREL הלוח שהבאתה לא טוב כי הPCI התחתון יחסם ברגע שאשים את הHD2900 בסלוט של הפיסיאיי אספרס שמעליו...

[attachment deleted by admin]

פורסם

מוסרי הזה שד לא רואה בעיניים כשמדובר בלהוציא כסף על מחשב...

כשהוא מתכוון לשלם כל מחיר הוא באמת מתכוון לזה ;D

[ U S A lR ][/\][ link=topic=306891.msg2683744#msg2683744 date=1196719912]

מצאתי לוח אם השאלה אם הוא טוב HIGH-END ועוד שאלה אם אני יכול לחבר את הקרוספייר אחד על החריץ הכחול הראשון והשני בשחור(כמו בתמונה שלמטה) ולמה יש שם 3 פיסיאיי אקספרס? הינה עוד נתונים...

http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=402

BAREL הלוח שהבאתה לא טוב כי הPCI התחתון יחסם ברגע שאשים את הHD2900 בסלוט של הפיסיאיי אספרס שמעליו...

אני לא מבין למה אתה חייב high-end

P35 לא יספיק?

יענו בכיף אחי שיהיה לך לבריאות אבל אני לא מצליח להבין אנשים כמוך

ולא הבנתי את השאלה האחרונה שלך

בגדול הלוח תומך בcrossfire לפי מה שבדקתי בגוגל....

פורסם
  • מחבר

כן הוא תומך קרוספייר השאלה שלי למה יש שם שתי חריצים פיסיאיי קספרס כחולים ואחד שחור זה משנה לאיפה אני מחבר? כי אם אני צריך לחבר את הכרטסי מסך בשני הכחולים לא עשינו בזה כלום כי הכרטיס יחסום לי את היציאת PCI הרגילה שמיתחת...

פורסם

quad GT on abit's site

לפי מה שהבנתי יש ללוח שלוש סלוטים של PCIE אבל רק 2 עובדים ב16X והנותר עובד ב4X . אם ה 16X הם שני הסלוטים הכחולים זה לא יתאים לך כי אחד הכרטיסים יחסום את ה PCI השני.

בדקתי בasus אבל לא מצאתי לוח ix38 שמתאים למרות שיש להם המון דגמים...

עריכה: כשבדקתי את האתר של DFI הם הכריזו שם על לוח DFI LanParty LT X38-T2R X38 שנראה כמו הP35 שלהם אבל עם chipset שרצית. והלוח הזה נראה מתאים.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בביצועים הכלל בין פי 35 לאיקס 38 יש הרבה הבדל?

פורסם

בביצועים בשימוש רגיל אין הבדלים..

בביצועים בCF ההבדל גדול מאוד לטובת ה X38.

לגבי האביט, אני מיתנצל.. לא שמתי לב שהחריץ השחור במרכז הוא PCI-E ולא PCI רגיל.

עושה רושם שרק האסוס מתאים לך אבל זו פשוט תהיה טועת ליקנות אותו במחיר שלו !

יהיה כבר יותר זול להחליף כרטיס קול/פיסיקה לאחד שתומך PCI-EX1 אם יש כאלה זמינים בארץ וליקנות לוח X38 רגיל.

אם אין כרטיסי PCI-E זמינים פשוט תוציא את הכרטיס פיסיקה הלא שימושי מהמחשב שלך, לפחות עד שיהיה אחד בPCI-EX1 ואלי יתווסף עוד איזה משחק שמישתמש בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים