פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אוקי..אבל המחיר !? זה קורע את הכיס!מתי צפויות ירידות מחירים !? תבין שרוצים את טובתך, לגבי המחיר של הקונסולות, אתה יכול לקנות באתר Yad2, יש כל מניי אנשים שהביאו מחול את הגירסאות החדשות או שתקנה בחו"ל
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים זהו,שבחנות יש לי אחריות לשנה.ואם אני מייבא אז אין לי אחריות ..אז תביא את הקנסולות החדשות עם ה HDMIדיברתי עם בן אדם מקצועי שמתקן את טבעת המוות הוא אמר לי שבקנסולות HDMI כרגע אחוז התקלות על 0%
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים במבה רטובה הWII פשוט לא מתאימה לך ואמרתי לך בדיון אחר גם לפותח הדיון היא לא מתאימה כי COD4 וWII לא הולך ביחד אבל לעזזל אל תכליל אני אישית מאוד מרוצה מהקונסולה וכן משחק בה שעות ויש עוד אנשים בפורום שכן מרוצים מי שלא מרוצה יכול למכור באיבי לפני שהביקוש ירד אין מה לעשות למחפשי גרפיקה אין מה לחפש בWII ואתה אפילו לא אוהב את זלדה TP שמבחינתי זה המשחק הטוב ביותר שקיים בשוק מי שרוצה משחקים סטנדרטים כמו במחשב שילך לקנות מחשב וזה אחת משתי הבעיות הגדולות של ה360 שמחשב ב3500 שקל נותן אותם ביצועים גרפים וקימים בו רוב המשחקים הטובים ב360 ואתה יכול לחבר ידית 360 וגם יש אחריות ואין RROD
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים במבה רטובה הWII פשוט לא מתאימה לך ואמרתי לך בדיון אחר גם לפותח הדיון היא לא מתאימה כי COD4 וWII לא הולך ביחד אבל לעזזל אל תכליל אני אישית מאוד מרוצה מהקונסולה וכן משחק בה שעות ויש עוד אנשים בפורום שכן מרוצים מי שלא מרוצה יכול למכור באיבי לפני שהביקוש ירד אין מה לעשות למחפשי גרפיקה אין מה לחפש בWII ואתה אפילו לא אוהב את זלדה TP שמבחינתי זה המשחק הטוב ביותר שקיים בשוק מי שרוצה משחקים סטנדרטים כמו במחשב שילך לקנות מחשב וזה אחת משתי הבעיות הגדולות של ה360 תסתכל על זה הפוך ב 2200 שקל אתה מקבל את כל המשחקים (שבעלי ה PC צריכים להגיד תודה רבה ל 360) ועודהמון משחקים בלעדיים, המון. וחוץ מזה יותר כיף לשחק בקונסולה זה יותר מסתם לחבר שלט, אתה יודע את זה בעצמךשמחשב ב3500 שקל נותן אותם ביצועים גרפים וקימים בו רוב המשחקים הטובים ב360 ואתה יכול לחבר ידית 360 וגם יש אחריות ואין RROD
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים תסתכל על זה הפוך ב 2200 שקל אתה מקבל את כל המשחקים (שבעלי ה PC צריכים להגיד תודה רבה ל 360) ועודהמון משחקים בלעדיים"בלעדים" כמו הילו 3 וME שאפילו דובי מודה שהם יכולים תוך שנה שנתיים להגיע למחשב חלקם משופרים תבין אין לי בעיה אם זה שהWII לא מתאימה לך ואני אומר בבירור שמהדברים שפותח הדיון הציג היא לא מתאימה לו או לפחות לא מתאימה כקונסולה ראשית אבל יש הרבה בפורום כמוני שכן אוהבים ומשחקים בקונסולה הקטנה אפילו פילפל שלא כל כך האמנתי שיתחבר לWII כי או חובב 360 אהב את מטרואיד 3 יותר מהילו 3 בהרבה אני אישית אוהב גם JRPG\פלטפורמות\וכו ואלו משחקים שמראש אין חשיבות גדולה בגרפיקה שלהם לסוגים אחרים שאני אוהב כמו מרוצים אני אמור לקבל תמחשב שהזמנתי ביום חמישי ולנסות את DIRT סוף סוף במילים אחרות אין כרגע אף קונסולה מושלמת לא ה360 לא הPS3 ולא הWII הם קונסולה מושלמת או קרובה למושלמות וראיתי ת360\PS3 ויש לי תWII יותר מיחודשים הWII מתאים למשחקים מסוימים כמו שה360\PS3 \PC מתאימים למשחקים מסוימים שילוב של פלטפורמה "גרפית" אם הWII מבחינתי זה שילוב מנצח כי אתה מקבל את כל הזאנרים שיש בתחום כל פלטפורמה אחת לבד ויהיה לך חוסר במשחקים ואתה אמור לדעת את זה כי היה לך 360 וקניתה WII בנוסף אז ה360 לא סיפק אותך לבד
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני לא נגד ה Wii, אבל אני לא רוצה שבן אדם יוציא 2400 שקל (כולל...) ויתחרט על זההסיכוי שהוא לא יהנה מה 360 הוא אפסי, במיוחד עם המשחקים הענקיים שיצאו וכל אלו שעומדים לצאתלא חסרים בלעדיים ל 360 שלא יצאו אף פעם על שום קונסולה אחרת, נגיד Blue dragon, שמה לעשות חלק גדול מהיופי של המשחקהוא הגרפיקה שלו, לא סתם Nvidia מוציאה כל כמה חודשים כרטיס גרפי חדש, אז כנראה שהגרפיקה בכל זאת שווה משהו לא?נינטנדו החליטו להוציא קנסולה עם יכולת גרפיקה אומללה, לא ביקשתי HDTV אבל לפחות שתהיה רמה מינמלית שלא תפגע במשחק.ב SMG החסרון הגרפי לא מורגש, ב MP3 אפשר לחיות עם הגרפיקה אבל חסרה רזולוציה כדי להבחין באוייבים מרחוק.בזלדה זה הגיע לרמה שהמשחק עצמו נפגע מזה, נכון שאפשר לשחק בו ככה אבל זה לא זה.הפלוס של הקונסולה זה השלט, שבמשחקי FPS זה פשוט כיף, אוכל כל שליטה אחרת בלי למצמץאבל לא יצאו משחקי FPS איכותיים בגלל הרמה הטכנולוגית של הקונסולה, MP3 זה לא משחק FPS לדעתי הוא יותר ארקיידי חידות כזהלא דומה נגיד ל Gears of war וכאלויכול להיות שה Wii היא לא לכל אחד, אבל אני מחזיק אותה בתור קונסולה שניה, ואני מקווה/מאמין שיהיו כמה משחקים שאני אהנה לשחק בהולפי דעתי אם יצא זלדה חדש הוא יראה הרבה יותר טוב מהנוכחי, כי ה TP הוא ברמת GC ולא מהגבוהות שבה.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים במבה רטובה, אני זוכר שאמרת על הגראפיקה של זלדה שהיא נוראה, ואם אתה באמת חושב ככה אז נראה לי שיש למכשיר שלך בעיה חומרתית כלשהו, כי אצלי המשחק נראה כמו יצירת אמנות. אפשרי לצלם את המסך ולהעלות לפה שנראה אם זה נראה כמו אצלנו?
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים AIDIVN זה מאוד תלוי למה אתה משווה.אני מבטיח לך שעל LCD גדול, אחרי שעות של משחק בPS3/XBOX - הWII נראה די עלוב גרפית (מניסיון, עם כל האהבה שלי לקונסולה - וכדי שלא יהיה ספק - עם טלוויזיה מכוונת כראוי וחיבור קומפוננט ב480P).ליביו
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אני לא נגד ה Wii, אבל אני לא רוצה שבן אדם יוציא 2400 שקל (כולל...) ויתחרט על זההסיכוי שהוא לא יהנה מה 360 הוא אפסי, במיוחד עם המשחקים הענקיים שיצאו וכל אלו שעומדים לצאתבעניין פותח הדיון הספציפי הזה אתה צודק לגמרי שהWII זה לא הבחירה המושלמת בישבילו ואני אישית לא ימליץ לו לקנות אותה עכשיו כמו שליביו אמר זה עניין יחסי תיראה אפילו המחשב הקודם שלי שהיה אם מפרט כזה2400XPDDR 1 גיגה ו6600GT הציג גרפיקה טובה מהWII האם זה משנה בכל המשחקים?- לא האם מומלץ לקנות תWII למרוצים או FPS-בכלל לא כמו שאמרתה במאריו גלקסי זה לא הציק לך וזה בטח לא יציק לך בלילות או טראומה סנטר או אוריואור ועוד הרבה לשים תגרפיקה של זלדה מול GOW זה לא השווה הוגנת בדיוק אבל GOW זה משחק של 8 שעות סינגל ולא מעל 50 שעות אז קח תדברים בפרופורציות המשחקים אם הגרפיקות החזקות ביותר בדרך כלל קצרים לפעמים קצרים מאוד וזה בגלל שלוקח המון זמן וכסף לפתח משחקים כאלו אני כרגע במעל 20 שעות במאריו נייר 2 ועדין יש לי הרבה שעות משחק גם מטרואיד 1 היה ארוך וזה בלי לדבר על זלדה ובלי לדבר על Fire Emblemבקיצור שכל אחד יעשה תחושבים שלו לי אישית נימאס ליראות משחקים ישנים בעטיפת גרפיקה חדשה כל הזמן ובגלל זה כיף לי אם הWII
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים קרירין - אתה מגזים.אולי המחשב שלך מציג ברזולוציה יותר גבוהה , אבל גרפיקה יותר מרשימה?הרשה לי לגכך, רזולוציה יותר גבוהה אולי אתה מתכוון.זה כמו שאתה משווה מפרטים שקצת יותר חזקים מXBOX לXBOX.ליביו
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מבחינת כדאיות קנייה עכשיו לקונסולה הייתי מדרג אותן:1. Playstation 22. XBOX 3603. Playstation 34. Wii
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים במבה רטובה, אני זוכר שאמרת על הגראפיקה של זלדה שהיא נוראה, ואם אתה באמת חושב ככה אז נראה לי שיש למכשיר שלך בעיה חומרתית כלשהו, כי אצלי המשחק נראה כמו יצירת אמנות. אפשרי לצלם את המסך ולהעלות לפה שנראה אם זה נראה כמו אצלנו?האמת, שגם אני חשבתי על זה, אבל SMG נראה בסדר וגם עוד כמה אחריםאני אבדוק תמונות ב Gamespot
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים לא ממליץ לך לעשות את זה.בכל המשחקים[לא רק בWII, גם ב360, PS3 ובPC] התמונות שנמצאות בגיים ספוט נראות נורא, הרבה פחות טוב מהמקור.תנסה לראות סרטונים ביוטיוב[אלה שבאיכות הטובה], או בגיים טריילרז[האפשרות הכי טובה לדעתי].
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מבחינת כדאיות קנייה עכשיו לקונסולה הייתי מדרג אותן:1. Playstation 22. XBOX 3603. Playstation 34. WiiPS2 קונסולה מתה שהרבה מהשמחקים הטובים שלה עוברים לWII איך אתה שם אותה במקום ראשון אני לא מבין ל360 יש בערך מקביל שזה PC חזק והוא נותן יותר תרומה לכסף ובלי אף RROD PS3 קשה כרגע לדעת -אולי באמת יחזיק הרבה שנים ויהיה משתלם אולי לא WII תלוי למי תלוי למה קרירין - אתה מגזים.אולי המחשב שלך מציג ברזולוציה יותר גבוהה , אבל גרפיקה יותר מרשימה?תגדיר מרשימה?אני אוהב תעיצוב במשחקי WII וגימקיוב יותר אבל מבחינה טכנית במחשב יש יותר פוליגנים\רזולוציה\פילטרים וכו יש אנשים שזה מפריע להם אני חושב שמשחקים כמו זלדה\מטרואיד\מאריו וכו מצוינים אבל אני גם משחק באמולטורים ככה שגרפיקה פחות חשובה לי הבעיה העיקרית שלי בהרבה משחקי PC ואני יכליל את זה גם ל360 זה החוסר גיוון אתה שעתים ראשונות מזיל ריר על הגרפיקה רק שאחרי זה כל דבר במשחק כולל גרפיקה חוזר על עצמו ואז המשחק משעמם מאוד כמו דום 3 לדוגמה במשחקים הטובים של נינטנדו בדרך כלל יש הרבה גיוון והמשחק מישתנה לאורכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.