פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים שלום.אני מאוד מתלבט בין WII ובין XBOX360.מצד אחד אני מאוד אוהב את הפשטות של ה-WII ואת השלט ה"מרגיש".ומצד שני אני גם אוהב מאוד מאוד לשחק עם שלט ולא בתנופות..במשחקי אקשן וכל זה .. כמו COD 4..אה .. והאם הגרסא החדשה של 65nm שווה את ההשקעה ?כי ככה בלי עולה פחות 700-1000 שקל !!(כאילו הגירסא הישנה של 90)
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים הקונסולות מאוד שונות ולפני הכל אתה צריך לכתוב איזה סגנון משחקים אתה אוהב דרך אגב הWII מגיב גם לתנועות קטנות ולא חיבים לשחק כמו בפירסומות אם COD4 זה הסגנון שאתה מחפש ה360 עדיף לך כי הוא בנוי לFPS אם הרבה משחקים טובים בזאנר ויכולות גרפיקה חזקות בהרבה הWII מתאים לרטרו\משחקים של נינטנדו\משחקים חדשנים\פלטפורמות\ומשחקים שעושים שימוש יעיל בשלט קימים לו FPS אבל לא ברמת ה360 אני באופן אישי הייתי קונה PC ולא 360 כי היום ב3500 שקל אתה יכול לקנות מחשב באותה רמת גרפיקה ולקנות לו ידיות 360 בנוגע לגרסת ה65 היא אמורה בתאוריה להיות פחות בעיתית מבחינת אמינות אבל זה לא הוכח
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים האמת היא, שאם אתה בקטע חזק של רטרו דווקא ה 360 יכול להתאים לך יותר.אני אומר לכם... הדבר שהכי מושך אותי ב-360 (מכל המשחקים שלו תאמינו לי...) זה דווקא כמות המשחקים הישנים המטורפת שיש בשבילו להורדה מה-Live...כאילו... Wow....
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים לנינטנדו יש סופר תאימות לאחור וגם הרבה סדרות ישנות עושות קאמבק בWII כמו לילות\Ghost Squad \כינראה פילוטאוינג ועוד הרבה סגה חזק בפיתוח משחקי סאטורן ודרימקסט לWII בנוסף יש תאימות לאחור לכל משחקי הגימקיוב אם קונים ידית ושלט משחק גימקיוב יש תחנות הווירטואלית אם משחקים מהסגה CD\ניאו גיאו\NES\SNES\מגה דריבר\סגה אנטרטינמנט סיסטם\N64 \והטורבו אקספרס כולל הCD היתרון של ה360 שמחדשים תמשחקים לתמוך בHD ולפעמים מוסיפים אונלין אבל בכמות המשחקים הישנים הWII מנצח בקלות ורק לו יש משחקים של נינטנדו עצמה ותזכור שהיא היתה החברה הגדולה ביותר בתחום בתקופת ה8 ביט \אחת משתי הראשונות ב16 ביט \והשניה ב64-32 ביט
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני לא מתייחס לגיימקיוב כרטרו, אבל כן - גם ה Virtual Concole של נינטנדו קורץ לי מאד
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים שלום.אני מאוד מתלבט בין WII ובין XBOX360.מצד אחד אני מאוד אוהב את הפשטות של ה-WII ואת השלט ה"מרגיש".ומצד שני אני גם אוהב מאוד מאוד לשחק עם שלט ולא בתנופות..במשחקי אקשן וכל זה .. כמו COD 4..אה .. והאם הגרסא החדשה של 65nm שווה את ההשקעה ?כי ככה בלי עולה פחות 700-1000 שקל !!(כאילו הגירסא הישנה של 90)תוותר על השלט המרגיש, ותקנה 360.המלצה ממי שיש לו את שני הקונסולות, אם אתה אוהב לשחק, ורוצה לשחק דברים רציניים כמו COD4 שהזכרת או Ninja gaiden 2, Mass effect אפילו Blue dragon שהיה מעולהועוד אין סוף כותרים מעולים והמון בלעדיים קנה 360.אם אתה רוצה לרוץ ולאסוף לבבות ורודים, ולשחק משחקי סריגה, או להשים את המשקפיים על הפנים של הסבתה, אז תקנה Wiiואני לא צוחק!!, תעשה את החשבון שלך, הרבה אנשים קנו Wii והתחרטו, אתה יכול לפגוש אותם פה בפורום.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר אוקי,תשמעו אני רוצה גם לדבר על משהו שאסור לדבר בפורום,אשמח אם מישהו יוסיף אותי באייסי 58825562או במסן admin@firstgtaworld.biz ויענה לי .תודה רבה ויום טוב ..
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אוקי,תשמעו אני רוצה גם לדבר על משהו שאסור לדבר בפורום,אשמח אם מישהו יוסיף אותי באייסי 58825562או במסן admin@firstgtaworld.biz ויענה לי .תודה רבה ויום טוב ..צריך להיות לא חוקי לדבר על Wii, ומי שאומר עליה משהו טוב צריך לקבל באן(אני טיפה מגזים..)תקנה את ה 360 תהנה, אני פשוט לא רוצה שתבזבז כסף ןסתם תאכל את הלב אח"כד"א את ב 360 ניתן לחבר למסך מחשב ואז אתה ראוה HD.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני שבוע עם Wii ומאוד מרוצה.אבל לרוב אני משחק מה שנקרא Casual. קצת פה, קצת שם, לא משחקים רציניים מידי.טניס עם חברים, באולינג עם המשפחה, כל משחקי ה"מסיבה" למיניהם (ריימן משעשע מאוד!).עדיין לא "דגמתי" משחקים רציניים יותר, חוץ מ-Resident Evil שאהבתי.השלט של ה-Wii מגניב ללא ספק והצד החזק שלו כרגע זה Fun. אם אתה מודע לזה לא צריכה להיות בעיה.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני קרוב ל3 חודשים עם הwii ,שיחקתי כבר ב30+ משחקים, ואני ממליץ לך לקנות 360, אני בקושי נוגע במכשיר.רק כשחברים באים אנחנו משחקים, הwii נחמד כמכשיר מסיבה, לא הרבה יותר מזה.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני קרוב ל3 חודשים עם הwii ,שיחקתי כבר ב30+ משחקים, ואני ממליץ לך לקנות 360, אני בקושי נוגע במכשיר.רק כשחברים באים אנחנו משחקים, הwii נחמד כמכשיר מסיבה, לא הרבה יותר מזה.בערך מה שאני אומר, רק שאצלי זה לכל מני אחיינים.משום מה אין מה לעשות עם הקונסולה, על 360 אפשר לשבת שעות. ב Wii משום מה אין מה לעשותזה באמת מוזר.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר כן,הבעיה היא שאתה לא יודע מתי אתה תקבל את טבעת המוות.ולכן אני לא קונה ..ואני גם לא יודע אם הגירסא החדשה באמת עובדת..ונניח שיש אחריות..מי היה רוצה לחכות כמה ימים או שבוע ויותר עד שיתקנו ?וגם החנות יכולה לנסות להתנער מהאחריות
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים כן,הבעיה היא שאתה לא יודע מתי אתה תקבל את טבעת המוות.ולכן אני לא קונה ..ואני גם לא יודע אם הגירסא החדשה באמת עובדת..ונניח שיש אחריות..מי היה רוצה לחכות כמה ימים או שבוע ויותר עד שיתקנו ?וגם החנות יכולה לנסות להתנער מהאחריותחיים שלך, תתקע עם קונסולה שאין מה לעשות איתהאומרים לך פה אנשים שיש להם את ה Wii שזה סתם התלהבות,בגרסאות החדשות של ה 360 עם ה HDMI אין בעיות לבנתיים (וזה כבר לא מעט זמן שהם קיימות), ובכל מקרה יש שנה אחריות גם על קונסולות שעברו "שינוי". אף אחד לא מכריח אותך, אבל אל תגיד שלא אמרו לך.ד"א ה Wii זה לא תחליף ל 360, אם תקנה PS3 זה יותר הגיוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.