עבור לתוכן

|שאלה| איזה מעבד הכי עדיף נטו למחשב משחקים ???? Q6600 VS E6600,E6750

Featured Replies

פורסם

| Q6600 VS E6600,E6750

אחרי מימוש כל המערכת שלי בחלקים ... נשאר רק פריט אוחד לקנות!!!

מעבד !!!

ואני לא יודע איזה ... המחשב נועד נטו למשחקים ראיתי את ההבדלים בסרטונים של אינטל ובגרפים של TOMSHARDWARE

...

מחיר למעבד 700-1600 ש"ח

תודה !!! :nixweiss:

פורסם

תראה למשחקים של היום זה לא כזה משנה, אבל בעתיד בטח 4 ליבות יעזרו..

אם זה למשל או כרטיס מסך יותר טוב או מעבד ברור שעדיף כרטיס מסך, אבל אם התקציב פתוח לפי דעתי להוסיף 50% מחיר כדי לקבל עוד 100% ביצועים נראה לי שווה ביותר...

פורסם
  • מחבר

סבבה ...

יותר ויותר אני זז לכיוון הQ :xyxthumbs:

פורסם

למה אתה צריך ספק כוח של 1200w :s05: ועוד אחד שעולה 1500 :kopfpatsch: (וגם של thermelake???)

פורסם

באמת חבל.. לא בא לבאס אותך הוא אחלה של ספק כוח.. אבל היה עדיף לרדת בספק כוח להביא כרטיס מסך יותר טוב ועוד איזה 2 גיגה ראמ.. לי יש שתיים ותאמין לי מחשקים בויסטה דורשים יותר ראמ...

אם אתה יכול לחליף מומלץ מאוד

אבל אחלה מחשב... תתחדששש!!!!!!

פורסם

צר לי להגיד לך, אבל המפרט מיותר ומבוזבז לחלוטין. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

באמת חבל.. לא בא לבאס אותך הוא אחלה של ספק כוח.. אבל היה עדיף לרדת בספק כוח להביא כרטיס מסך יותר טוב ועוד איזה 2 גיגה ראמ.. לי יש שתיים ותאמין לי מחשקים בויסטה דורשים יותר ראמ...

אם אתה יכול לחליף מומלץ מאוד

אבל אחלה מחשב... תתחדששש!!!!!!

קודם כל תודה :-) אחי

אגב אם היית הולך לקנות ספק כח נגיד 500W ובאותו מחיר בידיוק היית יכול לקחת רק את ה1200W הזה שהראתי לך לא היית לוקח ???

אגב מה לא בסדר בראם אחי ??? :o

יהיה לי את אותו ראם*4 מה לא טוב בו אחי ???

פורסם

רק שתידע, ה8800GTS בעל ליבת G92 יותר חזק מהGTX.

פורסם

לפי מה שרשמתה המפרט שלך די בזבוז של כסף ,לדוגמא הספק של ה 1200 W לצורך מה אתה צריך כזה ?

כמובן כמו שנאמר עם אתה קונה את הספק של ה 1200W במחיר של 500W אז למה לא בכייף ,אבל בכל זאת לדעתי אין צורך .

:cool2:

פורסם

רק שתידע, ה8800GTS בעל ליבת G92 יותר חזק מהGTX.

כן , רק חבל שהוא עדיין לא יצא ואלוהים יודע כשיצא מתי הוא יגיע לארצנו עם היבואנים שרוצים לעשות בוכטות על הגב שלנו ומשחררים טיפין טיפין...

בנוגע לספק..הבחור אומר שהוא הביא אותו במחיר של ספק של 500 אז למה לא? אם יש מציאות קופצים עליהם..סה"כ כמה ממכם יכולים לחבר את המקרר

ולהפעיל אותו דרך המחשב????!?!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים