עבור לתוכן

דיסק קשיח מרעיש רק בויסטה...

Featured Replies

פורסם

התקנתי ויסטה והכונן קשיח שלי מרעיש והוא חדש לגמרי של WD מדגם 32000AAKS והבעיה חוזרת על עצמה בעוד דיסק קשיח שיש לי פשוט יותר.

אני לא מעוניין בויסטה אני רוצה להתקין XP אבל משום מה יש לי שגיאה.

בדיסק קשיח הישן שלי אני כן מצליח להתקין XP אבל בדיסק החדש שלי אני מתקין את הXP דרך דיסק ההתקנה ואחרי שהוא מסיים את העתקת הקבצים עם המסך הכחול הוא עושה אתחול ואז במקום להעלות את המסך הרגיל של השלמת ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שכתוב בה כך :"Error loading operating system" מישהו יודע למה דווקא בדיסק קשיח הזה נותן את השגיאה הזאת ובדיסק קשיח הישן שלי לא?.. אני מציין שעכשיו אני משתמש בדיסק קשיח החדש עם ויסטה שאני לא מעוניין בה בגלל הרעשים ובגלל הממשק הכבד יותר.

רותם.

פורסם

נשמע כאילו יש לך בעיה בדיסק הקשיח

תוריד תוכנה בשם hdtach ותעשה עליו בדיקת שגיאות

במידה ונמצאות שגיאות והוא תחת אחריות, תחליף אותו.

מועבר לתמיכה טכנית.

פורסם

אם הבנתי נכון, על איפה שאתה מתקין XP, על המחשב מותקן כבר וויסטה ואתה מקבל שגיאה

אם כך זה ממש לא חדש [!], חפש בגוגל, צרה שיש לרבים וגם לי קרה. אין פתרון [כבר ניסינו הכל, וכולם]

אלא מלפרמט טוטאלית את ההארד דיסק, ואת הMBR ועוד...

אני מקווה שלזה התכוונת..

פורסם
  • מחבר

נכון על הארד דיסק היה ויסטה וניסיתי להתקין XP... אז כמו שאמרת פירמתתי ובאמת הצלחתי להתקין את הXP.

בקשר לדיסק קשיח כנראה שיש לו בעיה באמת וגם בPARTION MEGIC הוא מזהה אותו כBAD ואני לא מצליח לעשות איתו כלום. אז אני אחליף אותו במסגרת האחריות.

תודה על העזרה.

רותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים