עבור לתוכן

איך לעזאזל להוציא מחיר טוב מהספקית והתשתית ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני שומע על המון אנשים שמשלמים הרבה פחות ממני ואני לא מבין פשוט איך??

לבזק אני משלם ל-3 חודשים ראשונים על 2.5/250 40 שזה בסדר אבל אח"כ 80 מחיר קבוע...

בזק בינלאומי 3 חודשים ראשונים חינם אח"כ 70 או 80 לחודש לא זוכר בדיוק...

העניין שאני בהתחייבות ואני יודע שלמרות זאת אין בעייתיות לעבור לחבילות אחרות עם יותר רוחב פס בתקופת ההתחייבות

שמתי עין על ה-4MB(שלא תבינו לא נכון..אם אני יעבור ל-4מגה אני לא מחפש גם הוזלה וגם לעבור ל-4...ל-4 150-160 בחודש לספק+תשתית ייראה לי סביר..ל-2.5 לא כ"כ)

בכל אופן מה דעתכם על המחיר שאני משלם ?

אם יקר איך לדבר איתם בטלפון על מחיר זול יותר ? לבקש נציג בכיר יותר ? לאיים בהתנתקות (שלא נראה לי כ"כ עוזר כבר...במיוחד לא שאני בתקופת התחייבות) ?

יש לציין שאין לי ותק אצל בזק בינלאומי..אצל בזק אני משהו כמו 5-7 שנים..

תודה מראש.

פורסם

אני משלם לבזק בינלאומי 35 שקלים לחודש...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל יהיה נחמד אם תציין חבילה והאם זה מחיר קבוע

פורסם

אני בחבילה של 2.5

והיני משלם לספק 45

ולשתשתית 36 שזה בזק

קבוע לאחר שנה עולה המחיר

אם אתה נימצא בטלווזית YES

עדיף לך לעשות דרכם תשתית כי זה יוצא דרכם ממש זול כמו שאתה רואה אני קבילתי מהםפ את כול החבילות פלוס התשתית ואני הוספתי למחיר החודשי בסך הכול 36 שקלים

בשביל להוריד מחירים בספק עליך לבקש הצעות מחברות אחרות ולבקש שיעבירו אותך לשימור לקוחות בבזק בינלאומי שאתה נימצא אצלם כרגע

אצל תשתית טיפה יותר קשה אבל תגיד להם שקיבלתה מהוט אחלה דיל ואתה מעוניין שהם ישוו לזה כי אתה חושב על בזק רק דברים טובים

פורסם
  • מחבר

א' כן אני ביס אבל אין כל כך רצון לפתוח את כל הערוצים כך שאני מניח שההתייחסות תהיה שונה..אני ינסה בכל אופן לדבר עם בזק

לגבי ספק אם הבנתי נכון - להתקשר קודם כל נניח ל-012 ומהם לבקש הצעת מחיר ואז הפנייה לבזק בינלאומי(הספק שאני נמצא אצלו כרגע) ? :S

לספק 45 קבוע ? O_O =\ זה ממש זול

פורסם

א' כן אני ביס אבל אין כל כך רצון לפתוח את כל הערוצים כך שאני מניח שההתייחסות תהיה שונה..אני ינסה בכל אופן לדבר עם בזק

לגבי ספק אם הבנתי נכון - להתקשר קודם כל נניח ל-012 ומהם לבקש הצעת מחיר ואז הפנייה לבזק בינלאומי(הספק שאני נמצא אצלו כרגע) ? :S

לספק 45 קבוע ? O_O =\ זה ממש זול

תבקש מהם הצעה או משהו כזה אפילו בלי כול הערוצים תנסה

והתשתית היא בזק רק התשלום הוא ל YES כי פשוט בזק ויס הם חברות בת של שחכתי איך קוראים לחברה די ביאס לווין ניראה לי ככה

אני בהתחייבות לשנה גם לYES וגם ל ברק

שלא תחשוב שאני רק התחברתי והם נתנו לי תהצעה הזאת אני כבר מחובר ככה שהצעות של יס תקפות פשוט הם אחרות תנסה זה לא ישפיע

ולגבי הספקיות תבדוק מבצעים ומחירים של ספקיות אחרות ותאיים בעזיבה או משהו כזה ואז הם יעבירו אותך לשימור לקוחות וכך קיבלתי 45 שקל לשנה כול חודש קבוע ואחרי סיום ההתחייבות זה עולה ל 54 אבל אני כבר יעבור מבצע שתיגמר התחייבות

פורסם

45 לחבילה של 2.5/256 לספק זה מחיר רגיל.

פורסם
  • מחבר

בשביל זה פתחתי את הדיון..שאני יבין מזה ה"רגיל"

אה וטעיתי קצת במחיר של הספק..זה 60/65

פורסם

מכיוון שמדובר במחירים ושאלות שירות לקוחות, שלא קשורות לנושאים המקצועיים יותר בפורום רשתות,

הנושא הועבר לפורום כללי.

פורסם

2.5 וזה מחיר קבוע לשנה.

פורסם

אם אתה רוצה מחיר טוב פשוט תחכה למבצע טוב... יש להם הרבה מבצעים אבל חלק מהם הם סתם מבצעים פשוטים שלא שווים כלום תעקוב אחרי זה ותמצא מבצע טוב...ולך על זה...

זה לא באמת לוקח יותר מידי זמן לבזק יש דיי הרבה מבצעים...

פורסם

מה שאני עשיתי זה להתקשר לספקיות אחרות, בשביל סקר שוק, לבדוק את המחירים ה"רגילים", ואז לומר שאני בספקית זאת וזאת, וכמה הם יכוליל להציע לי שיהיה לי משתלם לעבור אליהם.

עם המידע הזה פניתי לספקית (כמובן עם הדיל הכי משתלם שקיבלתי) וביקשתי לפחות להשוות אליו, אחרת כנראה לא כל כך שווה לי להישאר...

פורסם

יפה...רעיון באמת יפה...

פורסם

3Mbps ...

45 ש"ח - smile,

80 ש"ח - HOT.

פורסם

אני משלם 40 שקל לבזק בינלאומי על 1.5 ו45 שקל לHOT.

יקר :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים