פורסם 2003 במרץ 2922 שנים תן לי רק שניה לשלוח הודעת SMS לאלהים... אני מאמין שהוא יחזיר תשובה עוד הערב...
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים כשהמשק יהיה במצב באמת על הפנים אפילו יותר גרוע מעכשיו .. אבל תתעורר אחי בנתיים אתה יכול לחלום................................. :saint:
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים תן לי רק שניה לשלוח הודעת SMS לאלהים... אני מאמין שהוא יחזיר תשובה עוד הערב... :lol: :lol: :lol: גדול אחי
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים דווקא יכולה להיות בקרוב כי אמורים להגיע לארץ הרדאונים החדשים, אני מעריך שעוד חודשיים ככה(זה נחשב קרוב בשבילי).והכל תלוי גם בדולק במקפץ לו :-\
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים אבל הרדאונים החדשים יעלו בסביביות ה 3000-3500 ש"חמה שמשאיר את ה 9700pro ושאר הירקות באותו מחיר
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים זה המחיר ההתחלתי שיהיה, גם הרדאון 9700 עךה בהתחלה 2600 ןעכשיו תראה אותו כנ"ל הם יכנסו ויהיו בשוק כחודש ואז הם ירדו המחיר וגם הרדאונים 9500-9700 ירדו.
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים גם איך אתם בטוחים שהם יגיעו לישראל.... יכולים לעבור חודשים עוד לפני שיוציאו אותם לעולם.....
פורסם 2003 באפריל 222 שנים מחבר באמת תענו תשובה רצינית ידועה לכם על ירידת מחירים קרובה (עד 3 חודשים)?
פורסם 2003 באפריל 222 שנים לפי השיעורים שלי, עוד חודש אתה כבר תראה את הרדאונים החדשים בחנויות בארץ. וכן, צפויה ירידה במחירים.
פורסם 2003 באפריל 222 שנים לא ידוע על ירידת מחירים בטוחה אין פירסום כמו אינטל וAMD מפרסמים כל כמה זמן.ו NIKE אני לא מאמין שעוד חודש תהיה ירידת מחירים על אף שהרדאונים החדשים יגיעו בדרך כלל זה לוקח יותר מחודש שהמחירים ירדו.
פורסם 2003 באפריל 222 שנים מחיר של מוצר בחנות מסוימת יורד רק בגלל שערך המוצר יורד. ערך המוצר ירד רק כשATi ישחררו את הכרטיסים החדשים- לא משנה אם הם יגיעו לחנויות בארץ או לא. כלומר, בין כה וכה המחירים שלהם ירדו ואם החנויות בארץ ישאירו את המחירים כפי שהם, אז זוהי עשיקה מדרגה ראשונה. אני יודע שאין פרסום, אבל תמיד זה היה כך ולכן אני שיערתי זאת. לשים דגש על השיעור, כי בהודעה הקודמת שלי אני לא קבעתי שום עובדה שלא ניתן להוכיחה.
פורסם 2003 באפריל 222 שנים זה נכון........ אבל אי אפשר לדעת, אני סובר שתוך 3 חודשים זה יגיע מאה אחוז אלא אם כן יקרה איזה שהוא מהפך.בכל מיקרה תהיה ירידה במחירים אבל מתי זה השאלה...אגב......... איך יתכן שכבר מוכרים מחשבים בארה"ב עם ראדאון 9800?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.