פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים זה דיי דחוף לי לדעת מה ההבדל.בשבילי ההבדל אומר ששרת ווינדוס לא תומך PHP ולינוקס כן.השאלה היא אם מבחינת מבנה הספריות או משהו אחר בסגנון יש הבדל?
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר כן , אבל ב godaddy יש תמיכה ב PHP רק ללינוקס...אז בכל זאת חשוב לי לדעת מה ההבדלים ביניהם , כי אני עד היום עבדתי רק עם שרתי ווינדוס (וגם זה מעט)
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים איך זה יכול להיות ? מערכות פורומים בASP לא ירוצו על לינוקס זה בטוח וגם צריך IIS ...
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר טוב אני חושב שכרגע אין לי בעיה עם ASP וגם לא עם ASP.NET כי התוכנה שאני רוצה להריץ על השרת כתובה ב PHP
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר תודה חברים.... עכשיו רק עוד בעיה אחת לפתור ואני בדרך הנכונה (גיליתי שרק הלינוקס מריץ PHP אחרי שכבר קניתי web host של לינוקס ב godaddy )
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים איך זה יכול להיות ? מערכות פורומים בASP לא ירוצו על לינוקס זה בטוח וגם צריך IIS ...יש ASP ויש ASP.netASP.net דורש שרת IIS(אין פתרונות אחרים כי IIS זה חינאמי גם ככה)לASP רגיל יש 1001 פתרונות אחרים כמו Apache ASP.
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים תודה חברים.... עכשיו רק עוד בעיה אחת לפתור ואני בדרך הנכונה (גיליתי שרק הלינוקס מריץ PHP אחרי שכבר קניתי web host של לינוקס ב godaddy ) מה הבעיה?
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אני יודע שיש יותר שרתי לינוקס מווינדוס אבל מה בעצם ההבדל? חוץ מהאבטחה כמובן...
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים הלינוקס יותר יציבלא נופל תחת עומס וכו'...הוא לוקח פחות משאביםרישיון חופשי= עולה פחות כסףאבל בעיקר בעיקר אבטחההוא מאובטח מהסיבה שהוא לא נפוץשלא תטעהיש אקספלויטים גם ללינוקס או ליחלופין לאפאצ'י
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.