עבור לתוכן

ספקית אינטרנט משלנו

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהרעיון הזה נשמע קצת הזוי ובלתי מציאותי בעליל

אבל למה לא?

אני יגיד לכם למה כן:

הספקיות בארץ פשוט גרועות אין ספקיות טובות למה שאנחנו לא נקנה שרתים ותעבורה חודשית לחו"ל ונשלם על זה מכספנו?

למה שלא נתאחד ונקים ספקית משלנו? המהירויות יהיו יותר טובות הפורטים לא יהיו חסומים והפינגים לחו"ל ישאפו ל0 שלא לציין שזה גם אמור לעלות פחות

אני בטוח שיש לפחות 1000 אנשים פה שישמחו להצטרף אם הרעיון באמת מציאותי ואין קשיים ויהיה מי שייקח את זה על עצמו

פורסם

אויש פרוש ^.^

פורסם

אני מאמין שהעסק הרבה יותר יקר ממה שאתה חושב.

לא נראה לי בר ביצוע..

פורסם

אני אומר לך דוגרי, אם הייתה ספקית, אפילו שעולה פי 2 מהאחרות, אבל שנתיים והם לא מגבילים שיתוף ולא חוסמים פורטים, פינגים נמוכים, הם יהיו מלייאנים. המון אנשים יעברו אליהם.. הבעיה זה שכולם רוצים לדפוק את הלקוחות ולהרוויח יותר.

פורסם

אני חושב שאתם לא ריאליים בנוגע לגודל השוק. עלויות התקשורת לחו"ל בקצבים שאתם רוצים הן מאוד מאוד גבוהות. למעשה חלק גדול מספקיות האינטרנט מפסידות לפעמים על החיבור לאינטרנט אבל מסבסדות אותו עם הרווחים מהשיחות לחו"ל, או משירותים מתקדמים יותר כמו אירוח שרתים לחברות וכו'.

פורסם

שלא תחיו בסרט. אצלי בעבודה קיבלנו הצעת מחיר ל 10 מגה מסונכרן מTELIASONERA במחיר של 4000$ לחודש. וזה גם לא היה CBR אלא ABR. ללא הגבלה של טראפיק. וזה רק 10 מגה מסריחים שאני כבר בבית מתקרב אליהם (לא מסונכרן כמובן :pissed:). להיות ספק זה לא כמו לכתוב פה בפורום בוא נקים ספקית משלנו.

פורסם

בחור..., אתה אמיתי?

נ.ב

עשיתה לי את הלילה.

פורסם

אתה צריך להבין דבר בסיסי אחד. זה לא שהספקיות אינטרנט דופקות אותנו כשהם מגבילות שיתוף וכדומה, אנחנו יותר דופקים אותם עם

אופן השימוש הזה. כל הספקיות בארץ לא יכולות לספק נפח תעבורה כל כך גדול לכל כך הרבה משתפי קבצים. הם בונים על זה שרוב הלקוחות בעיקר יגלשו

באינטרנט ויבזבזו רוחב פס אפסי. במידה וספקית מסוימת תפנה בעיקר למורידים וכדומה, היא תצטרך נפח פס בלתי נתפס והמחיר יצטרך

להיות הרבה יותר מפי 2 יותר יקר.

פורסם

בחו"ל לקוחות פרטיים משלמים על כל גיגה עם אני זוכר נכון ::)

פורסם

אני אומר לך דוגרי, אם הייתה ספקית, אפילו שעולה פי 2 מהאחרות, אבל שנתיים והם לא מגבילים שיתוף ולא חוסמים פורטים, פינגים נמוכים, הם יהיו מלייאנים. המון אנשים יעברו אליהם.. הבעיה זה שכולם רוצים לדפוק את הלקוחות ולהרוויח יותר.

המון אנשים יעברו אליהם, ואז ייגמר להם רוחב הפס, והם ייאלצו להגביל כמו כולם, אז מה הרווחנו? שחזור של 1-ל-1 של התסריט שהיה עם 014 לעומת השאר בחודשים האחרונים. נראה לי שהפורומים של sababadc זה המקום היחיד שבו אנשים עדיין מאמינים ש-014 לא מגבילים כלום.

העניין הוא שההבדל בצריכת התעבורה בין משתמש שרק גולש לבין משתמש שכל החיים שלו מוריד במלוא רוחב הפס ולא אכפת לו מכלום, הוא לא פי 2, אלא פי 20, ולפעמים פי 200. והבדל כזה במחיר אף אחד מאותם מורידים כפייתיים לא יהיה מוכן לשלם.

פורסם
  • מחבר

למרות שהרעיון שלי הוא חלומי בקיומו אתם עדיין מגזימים

הכל אפשרי אם רוצים ואם יש מספיק השקעה וכסף

פורסם

מה לא ברור?

רוחב פס לחו"ל עולה המון כסף.

ספקיות האינטרנט יוצאות מנקודת הנחה שלא כל המשתמשים משתמשים בכל רוחב הפס בו זמנית.

אז נניח שספקיות האינטרנט קונות רוחב פס שיספיק ל-5% מכל רוחב הפס שקנו כל המשתמשים לו היו משתמשים בו בו זמנית כולם.

ונניח ו-50% מהמנויים של הספקית מחליטים לטחון את הקו 24/7 במלוא הקצב, בוודאי שאף אחד לא יהיה מרוצה.

כדי להגדיל את רוחב הפס כך שיספיק לכל המנויים שטוחנים את הקו (50% מרוחב הפס של כל המנויים), יאלצו להגדיל את רוחב הפס פי 10, מה שיגרור תשלום גדול פי 10 מהמנויים.

לא מציאותי.

אם אתה מוכן היום לשלם פי 10 על רוחב הפס שלך, אתה יכול להרשם לחשבון עסקי עם קו שמור ותקבל את כל רוחב הפס רק לעצמך.

פורסם

הכל אפשרי אם רוצים ואם יש מספיק השקעה וכסף

נו, בטח.

תן לי מספיק כסף, ואני קונה לך את כל האינטרנט.

:lol:

פורסם

חברים, אני מבקש לכבד ולא לכתוב תשובות ציניות.

כל GB לחול שהספק קונה עולה לו הון (משהו כמו כמה מיליונים לקו).

אתה יכול לקנות באיזה 1K לחודש קו E1 שבו תקבל את המהירות המובטחת (זה יותר נוגע לתשתית) למשל, אבל חבל להשקיע בכזה דבר אם אין לך שימוש שבאמת מצדיק את זה.

לא ברור לי מאיפה בדיוק יגיעה הכסף לקניה מMED-1 קו לחו"ל?

פורסם

אז סתם שאלה..אם אני רוצה להתנתק מהאינטרנט ועושים לי בעיות

אז אני יוריד איזה תוכנה שמאוחסת בחול [נגיד open office ]שההורדה פועלת על מקסימום

ואני יוריד אותה 10000 פעמים ויעשה פקודה שימחק לי מהדיסק קשיח כי אין מקום חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים