פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים שלום , החלטתי לבסוף לרכוש LCD 32 אינץ' . השימוש הוא למחשב ומשחקים במחשב (הרבה) , לטלוויזיה וניגון סרטים דרך המחשב (בHD) ול DVD זה לא חייב להיות FULL HD מבחינת מה שקראתי בפורום בערך יש לי התלבטות בין 2 מסכים : SAMSUNG LA32R81B או SHARP LC32WD1E התקציב הוא 5000 ש"ח (אם יש צורך אפשר להוסיף ) יש לכם המלצות אחרות בשבילי? תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים יש לי את הסמסונג בגודל 40", ולפני שבחנתי הסתכלתי עליו והשוותי ל-Sharp ול-LG.פחות אהבתי את הSharp בגלל הצבעים שלו, על פניו הם נראו לי פחות אמיתיים, וגם אהבתי את העיצוב של הסמסונג יותר. אבל הייתי ממליץ לך גם לבדוק את הLG שאמור להיות עם מעגלי ייצוב ושיפור תמונה יותר טובים מהסמסונג. אחד הדברים שמרגיזים בסמסונג זה שהם העלו את הניגודיות לרמות מטורפות ואני מעדיף תמונה יותר 'רכה' ופחות חדה. הLG נראה לי הטוב בין שלושתם אבל לא היה להם את הגודל שרציתי (הייתי חייב 40 ולא רציתי להתפשר על 37)מקווה שעזרתי
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים קניתי לאחרונה את ה R81 ואני מאוד מרוצה!המסך מחובר ל HTPC ועובד מעולה עם כבל HDMI ליציאה השניה שיש ב LCD שתומכת ב NR.בקשר לניגודיות שהוזכרה פה לפני - אל תשכח שיש לך מספיק אופציות לשחק בהגדרות השונות במסך...המסך מחובר בכבל SCART -> SVIDEO מהממיר ורואים לא רע בכלל!מלבד זאת המסך נראה מדהים חיצונית!ממליץ בחום!
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים שלום גם אני מעוניין לקנות LCD 32 שיחובר למחשב ממש במקום מסך רגיל וישמש גם כטלוויזיה עכשיו לפי מה שקראתי על ה R81 יש בעיה של מריחות והרמקולים שלהם לא איכותיים
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר אוקיי תודה רבה רבה לכם על העזרה ! נראה לי שאני אלך על ה R81 וגם ראיתי אותו בתצוגה והוא באת נראה מדהים ! מריחות ? לא שמעתי על זה . רמקולים חלשים שמעתי אבל כחלק מכל מה שיהיה לי בחדר אני לא מצפה מטלוויזיה לסאונד איכותי, בשביל זה יהיו רמקולים בנפרד שיעשו תעבודה ושוב - תודה רבה לכם !
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים שלום גם אני מעוניין לקנות LCD 32 שיחובר למחשב ממש במקום מסך רגיל וישמש גם כטלוויזיה עכשיו לפי מה שקראתי על ה R81 יש בעיה של מריחות והרמקולים שלהם לא איכותיים אין שום מריחות ולדעתי הרמקולים בסדר גמור, אבל כל אחד וטעמו.סה"כ מסך מצויין.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים בגלל שמדברים פה כבר על ה R81 - מה עדיף, אותה או PFL5322 של פיליפס...את הפיליפס ראיתי בתצוגה והתמונה הייתה מדהימה לדעתי..
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר בגלל שמדברים פה כבר על ה R81 - מה עדיף, אותה או PFL5322 של פיליפס...את הפיליפס ראיתי בתצוגה והתמונה הייתה מדהימה לדעתי..כדי שיענו לך , תרשום מה השימושים שלך .
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים טיפה משחקים המון סרטים.חשוב לי שיראו כמו שצריך, איכות תמונה, קשה לי עם LCDים בגלל איך שתמונה נמרחת בתנועה.. בפיליפס שראיתי זה היה פחות מורגש, איך זה ב R81 ובהשוואה לפיליפס?
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים ואת ה R81 יצא לך לראות?אתמול הלכתי לראות , וראיתי את ה S81, תמונה מזוויעה... מריחות... לא כיף בכלל...
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים אפשר לנסות את המסך הזה, http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1066נראה מאוד מרשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.