עבור לתוכן

הבדל בין כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין כרטיס המסך MSI 8600GTS 256MB לבין GIGABYTE 8600GTS 256MB ? ואיזה כרטיס מומלחץ יותר לקנות ? אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא כול כך מבין בכרטיסי מסך אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני יודה לכם מאוד :xyxthumbs:

פורסם

נורא מצחיק ללחוץ הרבה על האנטר כדי שהחלון הודעות יהיה ענק...חהחה...

בכל אופן שני הכרטיסים מן הסתם זהים מלבד החברה שמיצרת אותם שזה שטויות ולא רלוונטי כ"כ מלבד תקופת אחריות ומחיר.

שורה תחתונה? הכ.מסך הזה עבר מן העולם ואין שום סיבה שבעולם לקנות אותו.

פורסם
  • מחבר

נורא מצחיק ללחוץ הרבה על האנטר כדי שהחלון הודעות יהיה ענק...חהחה...

בכל אופן שני הכרטיסים מן הסתם זהים מלבד החברה שמיצרת אותם שזה שטויות ולא רלוונטי כ"כ מלבד תקופת אחריות ומחיר.

שורה תחתונה? הכ.מסך הזה עבר מן העולם ואין שום סיבה שבעולם לקנות אותו.

חחח מצטער על כול הרווח הזה זה לא הייה בכוונה , אז אם הוא עבר מהעולם איזה כרטיס מסך אתה מציע לקנות בתקציב של 1000 ש"ח ?

פורסם

HD3850

אבל תוודא שיש לך ספק מספיק חזק בישבילו..איזה ספק יש לך בדיוק.(דגם לא רק כמות וואטים. אם אתה לא יודע תפתח את המארז ותראה מה רשום עליו)

פורסם
  • מחבר

HD3850

אבל תוודא שיש לך ספק מספיק חזק בישבילו..איזה ספק יש לך בדיוק.(דגם לא רק כמות וואטים. אם אתה לא יודע תפתח את המארז ותראה מה רשום עליו)

ספק כוח : ATX 500W )400W TRUE( 24PIN זה יספיק ? ???

פורסם

אם זה כל מה שרשום עליו אז ככל הנראה לא

פורסם

הספק זנרי.

אתה יכול לקנות ספק ב200-300 שקל והוא יספיק.

נ.ב

תערוך את ההודעה הראשית ותוריד את ה"אנטרים" זה מעצבן כל הזמן לרדת עד למטה.

פורסם
  • מחבר

אם זה כל מה שרשום עליו אז ככל הנראה לא

אז איזה ספק אני צריך בשביל הכרטיס מסך הזה ? מפרט המשחב שלי

CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor +3800

1GB RAM של ANEON 667HZ יש עוד שתי סלוטים של 800HZ ( זה ישנה הרבה אם אני יוסיף עוד 1GB זיכרון אבל של 800HZ ? נגיד המשחקים ירוצו יותר טוב והטעינות הייה פחות זמן ?)

HARD DISK 80HB של HITACHI

פורסם

ת'אמת לצערי עוד לא יצא לי להתעדכן ולראות כמה ה-HD3850 צורך אבל אני לא רואה למה 400TRT או FSP 400PNR יספיקו לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים