עבור לתוכן

מחפש מערכת 2.1 איכותית למוזיקה ולמשחקים, תקציב עד 1500שח.

Featured Replies

פורסם

שלום

לא מזמן רכשתי מערכת רמקולים של Altec Lansing דגם FX6021 לאחר שקראתי ביקורות טובות על המערכת.

הייתי מרוצה ממנה אך הרעש הקבוע שבא מהסאב וופר ממש הפריע לי. אחרי החלפה, עדיין היה קיים רעש דומה, אפילו כשהסאב בלבד היה מחובר לנקודת חשמל עצמאית. לא ניסיתי מכשיר שאמור לסנן את הרעש הזה, משום שלא מצאתי משהו כזה בארץ.

אני מחפש מערכת מחברה אחרת, משהו איכותי שיתאים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים. מאוד חשוב שלא יהיה המהום/זמזום מהסאב ומהרמקולים בזמן שמיעת מוזיקה או כשלא שומעים מוזיקה. ארצה המלצות רק ממישהו שיש לו את המערכת עליה הוא ממליץ ושהוא יודע שלא קיים שום רעש מהסאב.

אני מעדיף מערכת 2.1 ולא 5.1.

המערכת תהיה ממוקמת בחדר ואני לא שומע בווליום גבוה מאוד. למשל משהו כמו 20%-25% כשהיה לי את ה FX6021, ולעיתים רחוקות ווליום מעט גבוה יותר, למקרה שזה משנה.

תודה.

פורסם

לגבי הרעש,

האם המערכת מחוברת בכבל חשבל כולל הארקה?כלומר 3 פינים ולא 2,

אם לא אז זה הסיבה שניגרם הוויט נוייז

,לפחות ככה זה היה אצלי במוניטורים שלי

ובתקציב כזה יש המון דברים מעולים ,אני אישית לא יודע אני בא מתחום אחר של רמקולים(מוניטורים)

פורסם
  • מחבר

המערכת מחוברת עם הכבל היצוק שבא מהסאב - 2 פינים ולא שלושה.

זה אומר שאין מה לעשות לגבי הרעש?

מחיפוש קצר מצאתי שני דגמים שאולי יתאימו לי (אני מחכה להצעות מאחרים):

Logitech Z2300 2.1

Logitech Z5300 5.1 - בכל זאת יוצא זול מה FX6021, ולא יקר מאוד מה Z2300, ואני משער שאוכל לבטל את שני הרמקולים האחוריים? פשוט אולי אהנה מ 5.1 יותר מאשר 2.1 רק ארצה אפשרות לבטל את הרמקולים האחוריים.

במקרה ולמישהו יש את ה Z5300, מה אורך הכבלים של כל רמקול? האם קיים רעש מהסאב? והאם המערכת מתאימה למשחקים ולמוזיקה?

וכמובן אם יש מערכות איכותיות אחרות בתקצבי אנא הציעו.

פורסם

לגבי ה 5300 היא קיבלה ביקורות טובות והמערכת למעשה עברה שיפור כדי להתאים אותה יותר למוסיקה וסרטים כך שאם אתה הולך על מערכת מולטימידיה ומשחקים - אני לא חושב שאתה טועה בבחירה הזו . -

לגבי הרמקולים שיש לך ה AL זו בעיה שכבר היתלוננו עליה לפני כן ( לאו דווקא כאן בפורום ) - בעיקרון אתה צריך להנמיך את המחוונים של הבאס והטרבאל ולא צריכה להיות לך בעיה אלא אם אתה משאיר אותם דלוקים סתם ו / או יש עוד מכשירים חשמליים מחוברים לאותה נקודת חשמל - הייתי מריץ כבל מאריך ממקום אחר בבית אל הרמקולים ובודק ( כמובן אם להנמיך את המחוונים לא עזר ) אין שום הבטחה שההיס / הרעש מהרמקולים לא יהיה במערכת אחרת

פורסם

אין שום הבטחה שההיס / הרעש מהרמקולים לא יהיה במערכת אחרת

פורסם
  • מחבר

הסאב תמיד יוצר את ההמהום ... גם אם הוא מחובר לבד, גם אם הרמקולים מחוברים אליו וגם אם הווליום הבאס והטראבל על עוצמה נמוכה, חיברתי אותו לנקודת חשמל עצמאית, אני פשוט לא יכול להשתמש במערכת רק בגלל הרעש הזה... למרות שהוא יחסית חלש. אני מקווה שהחנות תקבל אותם בחזרה, חדשים לגמרי (במקרה ומישהו מעוניין...)

אשמח אם מישהו שמבין יותר יענה לי, וגם אם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת אחרת, מניסיון אישי, וגם ספציפית על ה 5300 ועל ה 2300, אם יש להם או אין להם המהום. אני כבר מבין שה 5300 היא מערכת איכותית.

פורסם

אולי לא הייתי מובן

סוג המערכת אינו ערובה לחוסר של הרעש - ברור ?

5300 מצויינת למשחקים סרטים ומוסיקה

לא הייתי ממליץ על 2300 אלא לאוהביי באס דופק

תחפש בפורום על רעשים מהרמקולים - טחנו את הנושא

בקשר למכירה - יש בפורום אחד שמתעניין חפש ושלח לו בפרטי אולי תסגרו מתי שהו על משהו ואם אתה רוצה אתה יכול לשים מודעה ב TRADE ZONE

לפי הבנתי עד כה אתה מתבעס מהרעש ברמקולים ולכן אתה רוצה להחליף אותם - נכון ?

אל תשאיר אותם דלוקים בלי מוסיקה .

טוב ביי

פורסם
  • מחבר

כן כן אני מבין :)

באמת לא הגיוני שלשתי מערכות תהיה את אותה הבעיה

תודה על התגובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים