עבור לתוכן

מערכת הקירור מים שאני רוצה לבנות

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני ממש מקווה שזה המקום הנכון, חשבתי אולי להשים באוברקלוקינג וקירור, אבל בכל זאת אם זה המקום הלא נכון נא להעביר.

יש לי רדיאטור של 120 שבא עם המערכת קירור מים של TT 735.

אני רוצה להעביר את כל המערכת למעלה ולהוסיף עוד ראדיאטור של שני 240 שאני יקנה ממשחטת רכב (כנראה של הונדה סיויק 95) באיזה 100 שקל, והכל יעטף בפרספקס.

3 מאווררים של הראדיטורים יכניסו אוויר קר, והמאוורר האחורי יוצא את האוויר שהתחמם.

אני יבנה פאן באס, אם אני ירצה שקט אני יכבה את שני המאווררים של הרדיאטור הגדול + המאוור שמוציא אוויר, ואת המאוורר של הרדיאטור הקטן אני ישים על הכי חלש.

הצינורות יעברו איפה שהחיבור USB העליון שאני יוציא (ראו תמונה)

http://www.pctuning.cz/ilustrace3/kujal/therlmatakeArmorJR/P7306171.JPG

מצורפים קובץ SKETCHUP ותמונות מהקובץ

יש הצעות? שיפורים?

זה הקובץ SU: http://www.f2h.co.il/396370

[attachment deleted by admin]

פורסם

מודי, נעים לראות שחזרת אלינו!

התכנון מעולה, מקווה שגם כך התוצאה תיראה.

בכל מקרה מבחינתי עצות לשיפור אין.

Aviko

פורסם

3 מכניסים ואחד מוציא? אפשר פשוט לעשות חור גדול גדול במקום המאוורר שמוציא, או אפילו להסיר דופן מהקופסא. הסירקולציה רק תשתפר.

אפשר גם להשתגע ולשים מאווררים רק על הרדיאטור הכפול ולאפשר יציאה לאוויר רק דרך הרדיאטור סינגל. אם הקופסא אטומה היטב הלחץ ייאלץ יופי של זרימה דרכו (יופי של זרימה - של אויר מיד שניה. כאן כבר נכנס השיקול של איך אתה מתכנן את הלולאה/ות).

פורסם

אממ

לדעתי להוסיף עוד רדיאטור רציני למע' - תהיה טעות

יש לי ספק גדול מאוד אם המשאבה תצליח להחזיק את העומס הנוסף (500 ליטר כמדומני)

אם אתה חושב על מערכת כבדה, לא הייתי מבסס אותה על משאבה של TT, ואם אתה כבר רוצה מע' טובה - לא בלוקים של TT

בקיצור - אם יש לך תקציב- תרד מTT ;)

תחליט קודם כל מה אתה רוצה מבחינת רכיבים, ולאחר מכן נעזור לך לתכנן את הסירקולציה המתאימה ביותר למקרה שלך

פורסם
  • מחבר

כרגע אני משתמש רק על הבלוק של TT למעבד, בקרוב עוד בלוק ל8800GTS אולי קירור לזיכרונות של OCZ ואולי בעתיד הרחוק לצ'יפ (P35 DS4)

האם משאבה של אקווריום תעבוד יותר טוב? ואם לא כמה יעלה לי משאבה שתחזיק את העסק? אפשר לקנות מחו"ל, עדיף מהארץ.

למעבד יהיה OC רציני, אני שואף ל4GHZ, וכנראה גם לכרטיס מסך דיי רציני

פורסם

אין טעם להתקין קירור מים לזיכרונות.

חוץ מזה, המלצות לרכיבים מתאימים אין לי.

פורסם

אם אתה חושב על מערכת כבדה, לא הייתי מבסס אותה על משאבה של TT, ואם אתה כבר רוצה מע' טובה - לא בלוקים של TT

בקיצור - אם יש לך תקציב- תרד מTT ;)

מחזק...מערכת מים של TT - סיכון מיותר.

פורסם

גם אני רציתי לקחת בהתחלה של הזכרונות הנ"ל, בסוף ויתרתי, זה די מיותר

זה רק יגרום לצרות (אם תהיה צריך לפרק רכיב אחד- תאלץ לבזבז יום שלם - מנסיון)

גם תהיה צריך לשחק עם קוטרי צנרת שונים, ובסופו של דבר זה יפגע בביצועים

המלצה שלי?

אם באמת בא לך להתפרע, ויש לך תקציב , אני מציע לך את הדבר הבא:

לשמור את המערכת של TT, לצרכים "דקורטיביים", כלומר לדברים שוליים כמו הזכרונות, והמייצבי מתח למיניהם על הלוח

אם אתה רוצה להגיע רחוק - לא תגיע עם הבלוק הזה שיש לך עכשיו, ועם המשאבה הנוכחית

אתה צריך ציוד הרבה יותר רציני , מה שיש לך עכשיו - ייתן לך ביצועים של קירור אוויר טוב.

תשקיע בבלוק איכותי, משאבה רצינית, ורדיאטור ראוי- ואז תוכל להנות מהביצועים אליהם אתה רוצה להגיע.

במידה ותחליט ללכת על ציוד רציני - תפתח ת'ארד בפורום "OC וקירור" ויעזרו לך לבחור את הפריטים שיתנו את התמורה הגבוהה ביותר לתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אז איך הוא http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=848 הגיע כ"כ רחוק עם קירור מים?

הלוחות שלנו דיי דומים, אומנם הדגם שלו יותר טוב אבל הצ'יפ שלי יותר מתקדם ויש לנו אותו ספק רק ששלי 500W ושלו 400W

אז אני מניח שעם הקירור מים שלי אני יוכל להצליח גם, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים