עבור לתוכן

Onkyo 500E איך המכשיר? יש לי הצעה לקנות - עצתכם בבקשה :) (עודכנו נתונים טכניים)

Featured Replies

פורסם

אני לא אודיופייל גדול (אם בכלל) , רק רוצה רסיבר למערכות הביתיות השונות (DVD, קונסולות, טלוויזיה כמובן) שידע לנתב את ה-5.1 עם הקדימה והאחורה שלו. לא משנה לי דולבי, DTTS או כל פורמט אחר ספציפי, מעניין אותי שהרסיבר יעשה את העבודה הבסיסית. יש לי הצעה לקנות אחד כזה יד שניה מחבר. עדיין לא שמעתי אותו, עדיין לא ראיתי אבל ההתרשמות הראשונית היא שמדובר במותג מצויין.

כיוון שבנושא הזה אני חסר ידע לחלוטין אני פונה לעזרתכם, האם המכשיר הזה עונה לי על הדרישות? שווה לקחת יד שניה? אם כן איזה מחיר נראה לכם שווה?

כרגיל, תודה מראש לכל העונים :xyxthumbs:

נ.ב.

איזה רמקולים קטנים לתליה בגובה מומלצים לקנות איתו? הבנתי שהרמקולים שיש לי (באו עם אחת מאותן חבילות מוזלות של DVD+מערכת רמקולים - קיבלתי מתנה) עשויים להיות מאד לא מתאימים ואולי אף ישרפו את הרסיבר כיוון שהוא חזק מדי בשבילם, גם כאן דעתכם ועצתכם נדרשת - אם צריך נתונים לגביהם תגידו לי מה לבדוק ואני אוסיף.

תודה.

פורסם
  • מחבר

david11 תודה על המחיר, עכשיו יש לי מקור להשוואה.

חברה מה לגבי שאר השאלות:

1.) האם המכשיר הזה טוב ומומלץ? (בהשוואה למה שניתן לקנות כיום בחנויות בטווח מחיר של 1000-2000 ש"ח)

2.) האם הוא מתאים כרסיבר למערכות הביתיות השונות (DVD, קונסולות, טלוויזיה כמובן) שידע לנתב את ה-5.1 עם הקדימה והאחורה שלו?

3.) איזה רמקולים קטנים לתליה בגובה מומלצים לקנות איתו? הבנתי שהרמקולים שיש לי (באו עם אחת מאותן חבילות מוזלות של DVD+מערכת רמקולים שקיבלתי מתנה) עשויים להיות מאד לא מתאימים ואולי אף ישרפו את הרסיבר כיוון שהוא חזק מדי בשבילם

פורסם

אישית לא מכיר את הרסיבר הזה הדבר היחידי שאני יכול להגיד עליו שהוא לא אמור להיות מוצר מדבקה , צריך לעשות עליו חיפוש ברשת לקרא ביקורות ולסנן וללהבין אותן ואז יהיה אפשר לקבוע דעה . ( לא יודע למה הוא נשמע לי מגבר חלש - אני ללא ספק ממליץ לך לעשות חיפוש ברשת לראות מה אתה רוכש )

לגבי הרמקולים - הגודל לא קובע אלא ההיתנגדות שלהם .

בנוסף אני ממליץ שכן תקנה יד שניה במיוחד מוצרי אודיו שהאיכות שלהם לאו דווקא נקבעת ע"פ כמה הם חדשים אלא ע"פ איכות הצליל שהם מפיקים - מה שאני אומר שאם היית מוסיף תקציב זה היה יותר נוח אבל אישית אני משער שאתה בתחום 2000/2500 שח אז יש לוחות יד שניה שאתה יכול למצא סט רמקולים שווים - גם באיכות צליל וגם תוכל למכור אותם כשתשדרג . ( נכס בקיצור )

פורסם
  • מחבר

יש לי את הפרטים ואני אשמח לקבל חוות דעת מלומדת על מה הרסיבר הזה שווה והאם הוא מומלץ ב-1000 שקל לצרכים שלי או שמא ישנן אופציות יותר טובות במחיר הזה (או מחיר קרוב).

להלן פרטי הרסיבר כפי שנלקחו מה-PDF שלו:

txsr500epart1im5.th.jpg

txsr500epart2eg2.th.jpg

כמו כן יש לי גם נתונים על הרמקולים שיש לי כרגע, מסתבר שהם באו כחלק ממערכת של LG ששמה הכולל הוא LH-CX245W.

לסאב רשומים הנתונים הבאים: 8 אוהם התנגדות ו-120W

לרמקולים רשומים הנתונים הבאים: 6 אוהם התנגדות ו-50W ובסוגריים רשום Program

האם הרמקולים האלה שווים משהו? הם יכולים להחזיק מערכת בבית שתענה לי על הדרישות? אני לא מחפש שתהיה לי את היכולת להפגיז ולהרעיד עולמות, אבל אני כן מעוניין להיות מסוגל להגביר לעוצמה גבוהה כשצריך.

פורסם

ראשית לא ציינת את המחיר שאתה רוכש

שנית עברתי על הנתונים ( אני בהחלט לא מבין יותר מידי גדול ) אני יכול לאמר לך ממבט ראשוני שאחוז העיוות נראה לי גדול - 0.08 ( עדיין בטווח של הטובים אבל,, )

שלישית עברתי על הרמקולים שאתה אמור לקנות ואם המצב שלהם טוב מאוד הם לא שווים יותר מ500 שח' מקסימום . אני אצרף לך קישור מזאפ - תקרא את החוויות של המשתמשים - תתאכזב , הרמקולים הם טוענים לא טובים וחלשים .

המערכת של הרמקולים האלו עם DVD ומגבר בזאפ הייתה עולה ( וגם בעוד אתרים של מכירות שראיתי ) בסביבות ה 1350 שח'

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127623

קולנוע ביתי LG CX245 בזאפ

לסיכום :

לדעתי המערכת הזו כולה לא צריכה לעלות יותר ( הכוונה לעסקה עם החבר יותר מ 1250 שח' כולל הכול מגבר ורמקולים ולפי מה שאני רואה בינתיים אתה תעשה לו טובה )

פורסם
  • מחבר

הרמקולים כבר ברשותי, זה לא משהו שאני קונה.

הנושא העיקרי פה הוא הרסיבר - אני מתלבט אם מכשיר כזה שווה קניה מיד שניה לאחר שיש לו 5-6 שנים בשוק ובמחיר של 1000 שקל. מה זה אחוז עיוות של 0.08 אחוז? ואיך העוצמה שלו? טובה או לא?

פורסם

אתה התכוונת רק את הרסיבר ,, אז אם הוא חבר וכו' עדיף לך לקנות ממנו בפחות מאלף , אלף אתה יכול לקנות מכול אחד או שאתה יכו לבקש ממנו זמן להחליט כלומר שיתן לך את המגבר לכמה ימים תחבר ואז תחליט ( חבר או לא ?)

מבחינת הערך שלו - אני חושב שהו שווה קצת פחות אבל לא ראיתי את המכשיר כדי לקבוע שווי אמיתי , כך שהוא נופל במסגרת הערך שלו ( 1000 שחי (

מבחינת עוצמה הוא 85 כל ערוץ כך שהוא די והותר לרמקולים שלך

אני מודאג מזה שאין לו את המפענחים החדשים ביותר אך לשימושים שלך הוא בהחלט מספיק וטוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים