פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים מפרט:enermax liberty 5002gbgeforce 6600gigabyte 965p-ds3q6600-b3אתמול עדכנתי את הביוס [דרך הווינדווס] לגרסא F12. [בדקתי בCPU-Z ואכן היה מעודכן שם...].החלפתי לפני כחצי שעה את המעבד הנוכחי [P4 3.2ghz] ושמתי את הQ6600. המחשב נדלק ומופיע המסך הסגול הזה של גי'גה בייט וזהו לא זז!!כשאני מנסה ללחוץ על הכפתורים במקלדת [כמו del כדי להכנס להגדרות] המחשב לא מגיב לכך....והמקלדת דלוקה.... מה עושים????ועוד משהו...כשקניתי אותו אמרו לי בחנות לא להוציא את המדבקה...[הם התכוונו לזאת שעל הצד הפנימי של המעבד???] אז לא הוצאתי אותה והכנסתי אותו ביחד איתה.תודה רבה לעוזרים!!!
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים אתה מדבר על המדבקה שעל הברזל? או שיש מדבקה על המגעים? כלומר על העיגולים הזהובים בדרך כללזה בהרזל למקרה שלא הבנתhttp://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/q6600/IMG_3731.jpgוזה המגעים:http://www.cluboverclocker.com/reviews/cpu/intel/p4/3.4/IMAGE046.jpgאו שיכול להיות שלא פרקתה מעצמך את החמשל הסטטי והרסת תמעבד
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים מחבר הדגשתי על הצד הפימי...זה לא בידיוק על המגעים [הזהובים] אלא על הריבועים האלה מפלסטיק....הוצאתי את המדבקה וזה עובד....אם זאת לא המדבקה שאליה הם התכוונו אז לאיזו כן???בחוברת יש מדבקה כזאת עם הסמל של קונרו זו היא???שוב תודה רבה....
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים הדגשתי על הצד הפימי...זה לא בידיוק על המגעים [הזהובים] אלא על הריבועים האלה מפלסטיק....הוצאתי את המדבקה וזה עובד....אם זאת לא המדבקה שאליה הם התכוונו אז לאיזו כן???בחוברת יש מדבקה כזאת עם הסמל של קונרו זו היא???שוב תודה רבה.... אמור להיות תמונה על הצד של הברזלאם יש לך אותה והיא לא על הברזל היא אמורה להיות מספר סידורי תשמור אותה יכול להיות המדבקה שהורדה כתוב עליה את המספר הסידורי בכול מקרה תשמורכיום היבואניות שמות מדבקות כי "אין להם כוח ליכתוב את המספר שעל פלסטיק"ובכול מקרה לתימצות תשמור את הקופסא ואת המדבקות שבאות איתה ובקיצור את כול החבילה
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים לא נראה לי שהלוח M שלך תומך את ה QUAD CORE מפרט הלוח M .. הסוגים של המעבדים שהלוח M שלך תומךSupports 90nm/65nm LGA775 processor package Supports Intel Core 2 Duo / Core 2 Extreme Supports Intel Pentium D / Pentium Processor Extreme Edition Supports Intel Pentium 4 / Pentium 4 Extreme Edition Intel Virtualization Technology ready אולי אני טועה .. אולי זאת הסיבה או אוליי כמו שאמר ONLY ONE שאולי דפקת ת'מעבד עם חשמל סטאטי
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים לא נראה לי שהלוח M שלך תומך את ה QUAD CORE מפרט הלוח M .. הסוגים של המעבדים שהלוח M שלך תומךSupports 90nm/65nm LGA775 processor package Supports Intel Core 2 Duo / Core 2 Extreme Supports Intel Pentium D / Pentium Processor Extreme Edition Supports Intel Pentium 4 / Pentium 4 Extreme Edition Intel Virtualization Technology ready אולי אני טועה .. אולי זאת הסיבה אתה טועה , הוא כן תומךלפי האתר של גייגביט אפילו אם יש לוח אם REV 1.0 הוא אמור לתמוך בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.