עבור לתוכן

המלצה על משחק NDS (אליה וקוץ בה)

Featured Replies

פורסם

Dragon Quest IV

----------------------------

לתמונות מהמשק:http://www.ds-scene.net/?s=viewtopic&nid=4583

הקדמה (ארוכה לא חובה לקרוא)

----------------------------------------

תור הזהב של נינטנדו היה אי שם בסוף שנות ה-80 תחית שנות ה-90 , אני כמו רבים מקוראי הפורום לא חוויתי

את הNES בזמנו הטבעי אלה רק מאוחר יותר דרך המגסון או אימולטורים.

ולכן טבעי היה שאני ואתם נכיר את להיטי הענק כמו MARIO,ZELDA,PUNCH OUT,CONTRA , שאומנם היו

והינם משחקים טובים מאוד,אך מסתבר שבארץ השמש העולה הטעם שונה במקצת, שם דווקא חברה קטנה (היום ממש לא) בשם

SQURE ENIX הוציאה למכשיר הNES סדרת משחקים בשם DRAGON QUEST ו\או DRAGON WARRIOR, שנחשבת ביפן

לסדרה לא פחות טובה מFRANCHISE של נינטנדו הגדולה.

טוב רק השם הוא תמצית הגיימינג לחנונים אולטימטיבים כמוני גם דרקון גם מסע קנו אותי ללא ספק.

בסוף שנות ה90 תוך כדי טיול בניכר רכשתי GBC המחיר היה 49$ ומשחק טטריס בנוסף ,כן שמעתי על ZELDA DX

אבל לא היה באותה חנות ,ככה שלפני שחזרתי נכנסתי לחנות שמוכרים שם משחקים יד שנייה ,חיפשתי ומצאתי את זלדה

אבל לאחר הצעה של המוכר 2 משחקים ב25$ במקום אחד ב15$ חיפשתי משחק נוסף ,וכמעט לקחתי BATMAN

עד שראיתי את השם DRAGON QUEST קניתי ישר מבלי לחשוב ומאז ועד היום זוהי הסדרה האהובה עליי ביותר.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

המשחק עצמו הוא REMAKE למשחק הNES ככה שהסיפור,פאזלים,משחקונים,משחקיות זהים לחלוטין (השמות שונו קצת).

מדובר במשחק DS 2D\3D , ככה שאין טעינות,אין ירידות פריימים,בכלל אין בעיות טכניות בכלל (לא שצריך להיות),

כשרות למי שמתכוון לשחק במשחק אני חייב להזהיר מדובר במשחק של 60 שעות ככה שתעשו לעצמכם טובה,

רק שיש זמן פנוי זה ממכר ובשבוע האחרון מצאתי את עצמי משחק מ9 בערב עד 3 בבוקר באמצע שבוע.פשוט קשה להפסיק.

על המשחק למי שלא הבין מהקישור לתמונות-מדובר בRPG CLASSIC קרבות בתורות ומסע בחבורה שגודל או משתנה ,

עם התקדמות המשחק.

בבסיס אין שינוי גדול מFINAL FANTAZY לסוגיו,אך החלוקה לפרקים (5+בונוס) שהראשונים בעצם הם פרק לכל דמות

או שניים במשחק שבו אתם עורכים היכרות איתם ושומעים את הסיפור שלהם,ובפרק החמישי טוב תשחקו ותדעו.

כרגיל לסדרה יש כ 50 סוגי מפלצות (שמשתנות בצבעים ובכוחות),בערך 15 בוסים,60 לחשים ,10 סוגי נשק לכל דמות

ועוד,ועוד... , הקרבות פשוטים לביצוע אך קשים שרוצים לנצח (כן מתים לפעמים זה לא משחק קל), מאוד מהירים

פה אין קרבות 5-10 דקות (חוץ מבוסים) , 1-2 דקות והלאה אני סיימתי את המשחק (ללא שלב בונוס) בLEVEL 50

בממוצע לדמות אפשר להגיע עד 99 אבל זה נראה לי ארוך מידי.

אז מה הופך את המשחק הזה למומלץ אם גם ככה מדובר בREMAKE ,ללא שינוי מהותי במשחקיות מתחילת שנות ה-90,

סיפור נהדר לא סתם נדוש ,יש מוות,עצב,הומור,שמחה,מתח,וסוף....לא מספר.

גרפיקה (במקרה של הDS ART GRAPHIC) יפיפייה לעומת הGBC או הNES.

מוזיקה (דיגטלית בלבד לא מסומפלת) פשוט תענוג ויש איזה 15 נעימות שמשתנות בינהין לכל מצב במשחק,באמת מוזיקה טובה.

אנימצייה של המפלצות ועיצובן מוסיף למשחקיות כי אפשר לדעת איזה קסם להשמש נגדן על פי מראה ותנועה.

תוספות מיני-משחקונים אשר בהחלט מוסיפות נשקים,חפצים,ובעיקר כסף חשובים ולא סתם תוספות זניחות.

(סתם שתדעו המשחק יצא לפני שבוע רק ביפנית וכבר מכר 650000 עותקים לא יכול שכולם טעו)

מערכת קרבות סופר פשוטה וסופר מאתגרת שבהחלט גורמת לך להתמקצע מקרב לקרב( יותר נכון מ30 קרבות ל30 קרבות).

זהו בהחלט משחק גדול לDS והציונים GS או IGN לא חשובים כבר שנים שהם מייצגים רק את עצמם.

ועכשיו לאליה וקוץ בה לא כל אחד שיש לו DS יכול לשחק במשחק כי..... המשחק הוא ביפנית,

אבל למשחק יצא קוד ACTION REPLAY אחד ויחיד (עד היום) שינוי שפת המשחק לאנגלית,כן יש מספר קטעים (1 או 2 מתוך 100)

שהם ביפנית אבל שאר המשחק שחיק בהחלט ורובו המכריע באנגלית ,כולל נשקים,חפצים,עלילה,ותפריטים.

שחקו ותהנו.

פורסם

נגעת בנקודה רגישה אצלינו בבית.

זוגתי מעריצה את סדרת דרגון קווסט (בקרוב החדש לDS מגיע לביתי הקט - נראה לי הדבר היחידי שיזיז אותה מהזלדה PHANTOM HOURGLASS)

ליביו

פורסם

מעריץ את זוגתך

פורסם
  • מחבר

אם הזמנתם את DRAGON QUEST MONSTER JOKER אז מחכים לה 18+ שעות קסומות משחק נהדר,אבל עדיין

לפי דעתי לא מתקרב ל DRAGON QUEST IV הREMAKE.

בכל מקרה הסיבה שחברה שלך אוהדת את הסדרה, כנראה נובעת מכך שזו אחת הסדרות היחידות שבהן דמיות הנשים

חזקות ויעילות יותר מדמיות הגברים , בלי קשר שחלק גדול של הסיפור עוסק בהן, יכול להיות שהיא מזדהה איתן יותר ממשחקים

אחרים שבהן הגברים בולטים או SOLO גברים, הרי מדובר במשחק תפקידים, יותר קל לקחת את התפקיד במין שלך.

זוגתי הנוכחית משחקת בסולטייר , אשריך.

עקב החורף הקר ,ועקב כך שלרוב אני כותב מהבית, והפורום נשאר פתוח לפעמים, אני רוצה להוסיף (אני חייב כדי לא לישון לבד),

זוגתי היפה,החכמה,הסקסית,שלא צריכה להוריד גרם אחד ממשקלה,בעלת ריח הוורדים, משחקת בסולטייר וספייד, אשריך.

פורסם

בטח אשריה - היא תופסת את המחשב - עם זה לא היתה לי בעיה.

אצלי היא תופסת את הPS3/WII/DS ומה נשאר לי ?

מחשב לפטופ וPSP.

המצב קשה בבית.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים