עבור לתוכן

חושב לעבור למק, כמה שאלות על הנושא

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כבר כמה שאני רוצה מאק, אבל תמיד אמרתי לעצמי אין סיכוי, יקר מדי, יבואן גרוע (ידע בזמנו) אבל בזמן האחרון גיליתי שתהיה לי אפשרות להביא MACBOOK מארה"ב.. וכמובן שאני לא אפספס את זה...

שאלות

1. הדגמים העיקרים שאני רואה שהכי מתאימים לי זה MACBOOK לבן עם מעבד 2.2 והשחור.

ההבדל היחיד בינהם שמצאתי (חוץ מהצבע ;D) הוא שאחד מגיע אם כונן קשיח עם 120GB והשני 160GB, אבל אחרי שידרוג הכונן בלבן ל160GB עדיין הוא זול יותר ב125$, האם ההבדל במחירים רק ביגלל הצבע או שיש עוד משהו?

2. אם אני קונה MACBOOK באפל STORE בארה"ב אני ויקרה לו משהו אני IDIGITAL יקבלו את האחריות שמגיע איתו? ואם אני ירחיב את האחריות?

3. האם המטען שלו יתאים לארץ?

4. האם יש הבדל בין איך ליאפורד רצה על 1GB או 2GB? באיזה דברים 1GB יגביל אותי?

אממ זה הכול לבנתיים (אני בטוח ששחכתי כמה שאלות :silly:)

תודה מראש,

אנטון.

פורסם

בתור משהו שעשה בדיוק את המהלך הזה:

דבר ראשון - יחסית למתחרים מקבוק הוא לא מחשב כזה יקר , לא בארץ ולא בחול (השוואה טובה תיהיה לדגם המקביל של הXPS 13" של דל בעל אותם נתונים)

1) מצוין - בארץ עדיין אין אותם - IDIGITAL ממשיכים עם הסיפורים וטוענים שעוד 3 שבועות (משמע מעל חודש וחצי אחרי ההשקה , בדיחה רעה מצידם)

ההבדל הוא אכן רק בצבע והגימור החיצוני (חוץ מהדיסק הקשיח)

2) אחריות בין לאומית שנה ראשונה , והם מחויבים לטפל גם בAPPLE CARE - באחריות המורחבת שהיא גם בין לאומית.

3) המטען אוניברסלי - תצתרך מתאם לשקע / כבל רדיו ישן.

4) לא יודע , אבל זה זול לשדרג ל2 , ובהפעלת כמה אפליקציות בינוניות אתה כבר עובר את קו הגיגה הראשון - בקיצור - מומלץ

אתה מוזמן לשאול עוד.

ליביו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה זה עזר לי מאוד :xyxthumbs:

עכשיו עוד כמה שאלות:

1) אם ההבדל יהיה רק הצבע (שלדעתי השחור יותר יפה) ואין עוד הבדלים, כמו איכות הבניה/החומר, אז הלבן עדיף כי בכל זאת זה מעל 450 שקל הבדל :-\

2) כן ראיתי שזו אחריות בין לאמוית הקטע מה היבואן עושה עם זה, אם אני לא טועה ידע לא רצו לטפל במוצרי אפל שלא נרכשו דרכם לומרות שהם חייבים, האם עם IDIGITAL זה אחרת?

3) אז הממטען עובד ב110-220V ורק צריך מתאם?

4) זה די מוזר כי אני עם מחשב חלש מאוד עכשיו ויש לי 1GB RAM ואני עובד על ויסטה ואני לא מרגיש שהזיכרון מגביל אותי חוץ מאולי משחקים כבדים (שבכל מקרה לא עובדים אצלי), וחשבתי שללואפרד זה גם יספיק (בכל מקרה אני יקח 2GB ביגלל שבאמת אין טעם לחסוך כאן).

5) הבנתי שאין תמיכה כ"כ טובה בכתיבה בעיברית, לי זה לא ממש מפריד כי המקום היחיד שאני כותב בו בעיברית זה בMessenger ופה :smile1:, אבל אם נגיד אני יצטרך לכתוב בעיברית בWORD מדי פעם אז תהיה לי האפשרות?

ואם כבר הזכרנו מסנג'ר, יש תוכנה MSN ראויה להתקנה?

תודה עוד פעם,

אנטון.

פורסם

למסנג'ר יש גירסא למק ממה שאני יודע

פורסם

1) יש הבדל בחומר ובגימור - השחור מחוספס ולא מבריק

2) הבנתי שהם מטפלים אחרי הצגת חשבונית ובירור מול אפל שהמחשב באחריות

3) אכן - אפילו 100-240

4) גם אני הייתי על ויסטה עם גיגה אחד - עובדת יפה, אבל אי אפשר לפספס את המעבר ל2 גיגה אפילו כשכמה תוכנות פתוחות - הכל פשוט זורם.

5) גם אותי מאוד הפחידו עם זה אני אגיד לך את המסקנות עד עכשיו:

א. תצוגה של עברית - לא נתקלתי בבעיות , לפעמים עימוד לא נכון שאפשר לסדר בלחיצת כפתור

ב. מסנג'ר - קיים של מייקרוסופט ומקסימום יש תחליפים וובים או תוכנתיים טובים

ג. אופיס - האופיס למק לטעמי לא כ"כ מוצלח ואיטי משהו (כתוב לPPC לפחות עד שיצא החדש) , אני מסתדר מצויין עם נאו אופיס - גירסא מקית לאופן אופיס שרצה מצוין ויש לה עימוד בעברית (מימין לשמאל) טוב מאוד.

בקיצור - התוספת של עברית היא פשוטה יחסית ואני מסתדר איתה לא רע בכלל.

ליביו

פורסם

בשביל מסנג'ר יש לך תוכנה בשם adium ממש טובה ממליץ בחום :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם :yelclap:

עכשיו רק נישאר לי להיתרשם עוד ועוד מהמקבוק החדש בYOUTUBE ואתרים נוספים ;)

בקשר לאביזרים, יש משהו שמומלץ לקנות?

פורסם

א. שרוול מרובד כדי שתוכל לשים אותו בתיק בביטחה כשאתה לוקח אותו איתך

ב. מייטי מאוס (העכבר - למחשב כן ? :) ) אלחוטי.

ליביו

פורסם

אני לא ממליץ על האכבר של apple הוא ממש לא נוח

אני הייתי הולך על האכבר של MS עם בלוטוף

פורסם
  • מחבר

אני לא ממליץ על האכבר של apple הוא ממש לא נוח

אני הייתי הולך על האכבר של MS עם בלוטוף

*עכבר ;)

אני דווקא אוהב את העכבר של APPLE ממש קטן ונוח, ומשום מה אני לא מת על עכברים אלחוטיים :nixweiss: אני צריך לראות שהעכבר מחובר למחשב אם לא אני פשוט לא מרגיש בנוח משום מה :-\

ד"א כמה זמן בערך מספיקה הסוללה של הMAC BOOK בגלישה באינטרנט?

פורסם

סליחה על טעות הכתיב :-\

זמן סוללה : בערך שלוש שעות

עריכה : שחכתי שבדקתי את זה כשהאיטונס פועל

ולסרט עם בהירות בינונית משהוא כמו שעתיים וחצי

פורסם

שלוש שעות?

עם מסך על מקסימום - בסט פרפורמנס ומלא שטויות כולל איי טיונס ברקע בווירלס החזיק לי 3 שעות.

עבודת אינטרנט רגילה עם מסך טיפה מוכהה מהמקסימום - בקלות 4 שעות אם לא יותר.

אם אפשר להגיד דבר אחד טוב - זה שהסוללה מרשימה ביותר.

פורסם

כבר יצא לי לעבור את הארבע שעות בדיי הרבה כשהקפדתי לשים את המסך על בהירות מאוד נמוכה כי ידעי שאני אצטרך את הבטריה להרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים