עבור לתוכן

הוט מציגה אינטרנט במהירות של 10 מגה

Featured Replies

פורסם

מבקש להוריד משמעותיות בחבילות ה"ממוצעות.

פורסם

אוף רק אני משלם 100 שקל בחודש ל1.5 (הוט בזק)

מישהו מכיר דיל טוב שיעלה לי אותו דבר?

פורסם

נו בחייך..יש דיון ענק על הספקיות ומאודדדד קל ושפוט להבין שהטובה ביותר כיום היא 014..כנראה שכבר לא

אתה צריך להתעדכן .....

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=304486.0

פורסם

אתה צריך להתעדכן .....

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=304486.0

אחי, זה לא בטוח להיתפס על 2-3 אנשים כאן שאומרים שסובלים ממהירויות נוראיות ב-014, כדי להיות בטוח

שזה לא המחשב שלהם וגם לראות מקרוב פשוט לך לחברים שלך שמחוברים ב-014 ותראה מה המצב אצלם, מבחינתי אני יכול להגיד לך

שחברים שלי מאוד מרוצים ב-014 ואני סובל ב-015/012.

פורסם

כמו בכרטיסי מסך

זה נראה טוב על הנייר

במציאות,קצת פחות.

זה מאוד נחמד שאני יכול להוריד על 10מגביט בהורדות (וזה בכלל לא בעיה להוריד על המקס אצל כל הספקית) אבל ברגע שאתה מנסה להתשמש במשהו שלא משתמש בפורט 80 או יותר רחוק מאירופה אתה חוטף איטיות מטורפת

פורסם

בבזק בינלאומי + HOT אני בהחלט מנצל את ה-7 מגה.

פורסם

גם אני אם כי יכול בהחלט להיות שיפור במהירות לארה"ב ולמזרח. בכל מה שקשור לאירופה המצב מעולה ותהיה שבטוח ש014 עדיפה על החלופות.

פורסם

זה היה מהלך כ"כ צפוי, במיוחד שטכנולוגית ה ADSL נעצרת ב 8.1 מגהביט ביורד ו 1 מגהביט בעולה. בשביל שבזק תוכל להציע מהירויות גבוהות יותר, היא תיאלץ לנצל את טכנולוגיות ה ADSL2/VDSL, שזה תהליך שעתיד לקחת לפחות עוד חצי עשור - אם לא יותר.

פורסם

יש לי כמה דברים להגיד:

1. עדיף מאוחר מאשר אפעם לא , ותהיתי באמת מתי כבר נצא ממהירות ה5 מגה ופשוט כל כך מוזר שזה קרה כל כך מהר מ5 ישר עברנו ל7 ומייד 8 ועכשיו 10

2. המחירים פשוט בשמיים אני לא מבין למה שמישהו ירצה לקנות את זה ועוד נקודה חשובה שמישהו העלה פה , כמו בכל שווקי הטכנולוגיה השקת משו חדש תוריד את המחיר של הקודם!! אני לא מבין מה זה צריך להיות!!!

3. מהירויות הUPLOAD ממש ממש נמוכות מהסה"כ היחס צריך להיות מקסימום 1:5 ואפילו 1:3 עכשיו הוא 1:10

4. וזו הנקודה הכי חשובה - אין מספיק תעבורה לחו"ל מהספקיות בשביל לנצל את החבילות האלה ולכן אני אומר שכל זה זה בולשיט אחד גדול אולי חוץ מבזק בינלאומי כי מהארץ אתה לא תנצל את מהירות ההורדה הזאת

פורסם
  • מחבר

זה היה מהלך כ"כ צפוי, במיוחד שטכנולוגית ה ADSL נעצרת ב 8.1 מגהביט ביורד ו 1 מגהביט בעולה. בשביל שבזק תוכל להציע מהירויות גבוהות יותר, היא תיאלץ לנצל את טכנולוגיות ה ADSL2/VDSL, שזה תהליך שעתיד לקחת לפחות עוד חצי עשור - אם לא יותר.

חצי עשור? אין סיכוי. בזק החלה בניסוי פנימי ב ADSL2 בסוף שנת 2006, ובאותה תקופה דיברו על השקה איפשהו בשנת 2007. כמו שזה נראה עכשיו, התחזיות של אז לא יתממשו, אך כיום הצפי לכניסת הטכנולוגיה החדשה הוא לקראת מרץ. אין מצב שבזק יתנו ל HOT לקחת את ההובלה לכל כך הרבה זמן, הם לא כאלה פרייארים. מה גם, ניתן לראות שכל המודמים שהם מחלקים ללקוחות ה ADSL, כבר תומכים ב ADSL2 - אם מבחינת ציוד קצה הם כבר מסודרים, יכול להיות שכבר בפסח נזכה להוריד במהירות של 2 מגה לשניה (גם באתר בדיקת מהירות זה משהו).

פורסם

סנונית אחת לא מבשרת את בוא האביב.

(וגם לא שניים ושלוש :) )

המחשב שלי ועוד 3 מחשבים בבית תקינים במאת האחוזים החלפתי היום ספק לאחר הרמת ידיים של התמיכה הטכנית של 014 והפלא ופלא תוך 3 דקות האמיול שוב חזר לחיים הורדה על 160 כבר למעלה ממספר שעות כך שלא יעבדו עליכם כנראה שאין מנוס מלהחליף ספק כל מספר חודשיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים