פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים שלום אנשים אני חושב לקנות xbox 360 טיילתי קצת ברשת וראיתי שיש איזה חמש גרסאות שונות וזה עשה לי ממש סמוטחה בראש מרוב בלבול!אז איזה גירסא כדאי לי לקנותאיזה חניות ממולצות יש אשמח לחוות דעתואיך הולך הקטע של live אני ממש חדש בקטע!וכומבן השאלה הסופית בטוח שלא עדיף PS 3תודהאחרי שיטוט באתר קראתי על בעיה ring of died אפשר קצת פירוט ואם זו תקלה נפוצה?
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים RROD זה בעיה מאוד נפוצה ובעצם אומרת שהמכשיר מקולקל וחייב תיקון יש כל מיני ערכות על נפוצות הבעיה והערכות האחרונות שקראתי מדברות על 30% בנוסף יש דיווחים על כונני DVD ששורטים דיסקים בעניין הגירסאות פרימיום האחרון שיצא לדעתי הכי משתלם אם אתה רוצה כונן ארד דיסק גדול יותר תילך על העלית הLIVE זהב בתשלום (חייב זהב למולטי) ובארץ תיתצרך לקנות כרטיס מנוי ולהכניס כתובת מזויפת בחול (אין תמיכה בישראל) אם אתה מתכנן על משחקים ... תשכח מהLIVE כי קונסולות פרוצות מקבלות באנים מהשרות לקונסולה עצמה אני אישית לא ממליץ לקנות 360 בארץ לדעתי עדיף מחשב שיש בו את רוב המשחקים הטובים מה360 ואפשר לחבר לו ידית 360 וב3500 שקל אפשר היום לקנות מחשב שמקביל ל360 בביצועים ונותן עוד דברים נוספים
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר תודה הייתי רוצה לשמוע מבחינת אנשים בפורם יש פה הרבה שקרתה להם prod ומה הם שבורים אתה קונה קונסלה ב3000 שקל פלוס ודופקים לך כל משחק באיזה 400-500 שקל!אז איך אפשר שלא לזייף במחירים האלה!וחשבתי לשדרג את המחשב אבל המחשב זה לא כמו קונסלה אין את החוויה השיתופית של לשבת עם החברה לשחק כולם ביחד
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים תיראה אני אישית חובב נינטנדו אבל בלי קשר לדעתי עדיף לך מחשב ואתה יכול לחבר מחשב לטלוויזיה ולקנות לו ידיות 360 אלחוטיות אם אתה רוצה וכמו שאמרתי בערך במחיר שאתה תיקנה 360 תוכל לקנות מחשב באותה רמת גרפיקה
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים יקר לך ? אל תקנה קונסולה או שתזמין משחקים מחול.זו דעתי האישית (בלבד). אני מסכים עם קרירין (למרות שהאחוזים נשמעים לי בהחלט גבוהים מהמציאות)ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.