עבור לתוכן

פיצוץ של ספק (לא בטוח) ממחשב מאוד חזק

Featured Replies

פורסם

תראו..קניתי מחשב מאוד חזק...

INTEL CORE 2 QUAD 6600 2400 mhz

Asus Maximus Formula

4 גי'גה זיכרון ddr 2 800 mhz

bfg 8800 gt 512 ddr3 oc 2

וספק של 480 w והטכנאי שלי אמר שהכל יעבוד טוב,והספק הזה יספיק.

אבל..הוא אמר את זה לפני שהבאתי את כרטיס המסך 8800 ,איך ששמתי אותו במחשב,התחלתי לשחק בטיים שיפט.. בום היה לי פיצוץ

מהספק (אני מקווה) אז אני לא מבין למה לעאזעזל הוא חשב שספק כזה יפעיל לי את המחשב בכל הביצועים?

ואיזה ספק אני יכול לקנות שהוא יהיה פצצה?ושיהיה לי גם לעתיד.משהו כמו 700 w או יותר,של חברה טובה

ועוד שאלה.גם שקניתי את המעבד הזה,הטכנאי שלי אמר שזה בא עם קירור.אז במחשב שלי מחובר שלוש מאוורים קטנים,האם יעזור לי הקירור הזה?

או שאני צריך קירור לכל חלק במחשב?ואם כן, אז מה?ותודה לכל מי שעוזר לי.

פורסם

אי אי אחי.

מפרט כזה עם ספק מעאפן. :bash:

קיבלת פצצות לגבות - תקווה ששום דבר אחר לא נהרס.

פורסם

בטח הביא לך ז'נרי.

קנה ספק.

תקווה שהו אלא לקח עוד חלקים.

פורסם

האם המחשב נקנה במסודר מחנות כזו או אחרת?

פורסם
  • מחבר

קניתי חלק חלק מהטכנאי שלי,אני מבין במחשב...אבל רק בדברים בסיסייים.

קניתי מארז ב 150 שקל,וזה בא עם הספק,הקטע הוא שידעתי שזה לא יספיק לי.אבל הטכנאי הזה שנמאס לי ממנו,אמר לי שזה יספיק.

אני כל הזמן אומר לו דברים והוא סוטר את עצמו.והקטע הוא שאני יוצא צודק,והוא ממציא לי תירוצים.

עכשיו אני חושב לקנות ספק

TX750W Corsair עולה 1087 שקל.

TX Series, 750 Watt, ATX, Modular Power Supply, EU Version, Huge 140mm Silent Fan, includes EPS/ATX12V 8-4 pin connector, 4 PCI-E 6-8 pin connectors ATX PROfesional

אני לא יודע אולי זה מוגזם,אבל זה יעזור לי בעתיד.אם יש לכם ספק פצצה בפחות כסף מזה אז בבקשה תעזרו לי.וגם

בקירור לגבי המחשב.רק המעבד והכרטיס מסך מתחממים נכון?ואם כן אז יש לי שלוש מאווררים שזה בא לי עם המארז ועם המעבד.

ואם זה לא טוב,אז בבקשה ממכם איזה קירור אני צריך?ולאיזה חלקים?תעזרו לי בבקשה.השקעתי מספיק כסף על כל זה.

פורסם

אתה לא צריך ספק 700W. גם 450 יכול להספיק.

נסה למצוא ספק עם 24A במסילת ה-12V.

עריכה:

לא ראיתי שיש לך QUAD. אולי באמת כדאי משהו טיפה יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

למה 450?זה מה שלא החזיק את המחשב.

הספק שרשמתי זה יהיה טוב למחשב? של 750 w .אני יודע שזה יותר מדי .אבל זה יהיה טוב נכון?

ולגבי קירור מה אתם יכולים להציע לי?אה גם אחרי שהתפוצץ לי מה שהתפוצץ לי במחשב (נראה לי מאה אחוז הספק) אז פתחתי את המארז,ונגעתי

בכרטיס מסך ה 8800 והוא היה חם מאוד.למה?יש לו קירור משלו.אז למה הוא היה חם?לא יכול להיות שהוא זה שהתפוצץ.

פורסם

הספק שלך התפוצץ כי הוא היה גרוע.

ספק בלי שם (קנית מארז ב-150 ש"ח כולל ספק. ציפית למשהו טוב?)

הספקים האלה לרוב לא מספקים את מה שרשום עליהם. או שרוב ההספק שלהם נמצא במסילות ה-5V או 3.3V. מתחים שכמעט לא משתמשים בהם כיום.

אתה צריך ספק מחברה טובה, עם הספק גבוה במסילת 12V.

צפה למחיר של 350-600 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים