פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מוזר אני זוכר שהיה שם אחד.זה יעזור לךhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199250.0
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים כך את המתאם SVIDEO לRCA > חבר כבל RCA ממנו לTV וזהו (במידה שזה קופוזיט 99%).
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מחבר אבל זה לא Svideo רגיל. לי יש יותר פינים[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 18:38:18כך את המתאם SVIDEO לRCA > חבר כבל RCA ממנו לTV וזהו (במידה שזה קופוזיט 99%). יש שם 3 יציאות, ניסיתי את כולם ואחד הצליח אבל אני רואה שחור לבן
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר את המתאם תחבר ל3 "בננות" שיש על הכבל שהכאת, ואת הכבל לכרטיס מסך.לא הבנתי, יש מצב שאתה מצייר לי?
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר כשאני מחבר SVIDEO עם 4 פינים לכרטיס מסך (בכרטיס מסך יש SVIDEO עם 7 פינים נקבה) ובקצה השני Composite לטלוויזיה או כשאני מחבר את הכבל(תמונה ראשונה) עם צד שלSVIDEO עם 7 פינים לכרטיס מסך ולוקח כבל של Composite ומחבר בין אחד היציאות מהשלושה (תמונה ראשונה)לטלוויזיה אני רואה שחור לבן.כנראה שאני צריך מתאם משלושת היציאות של ה Composite (תמונה ראשונה) ליציאה אחת של Composite, איפה אני יכול לקנות דבר כזה?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים קודם כל זה חיבור composite ולא חיבור rcaתדאג גם שהרזולוציה שאת מוצא מכטיס המשך נתמכת בטלויזהוגם אל תשכח שיש הגדרות יציאת טלויזה בדרייבר של nvidia
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים OK... קודם כל התמונה הראשונה שהבאת היא של מתאם לCOMPONENT. אם הטלויזיה שלך היא מהCRT הישנות יותר אין לך שימוש בו.הכבל השני הוא SVIDEO. ברוב הטלויזיות יש כניסת SVIDEO. אם אין לך, אז יכול להיות שיש לך כניסת SCART ואז אתה צריך לקנות מתאם SVIDEO ל-SCART.אם אין SCART ואין SVIDEO ואין COMPONENT אז קנה מתאם SVIDEO ל-COMPOSITE.לגבי עניין השחור\לבן. כנס להגדרות הTV בדרייבר ותשנה שם את ההגדרה לPAL או PAL B.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.