עבור לתוכן

טמפ' של 70C למעבד D805, נחשבת לנורמלית?

Featured Replies

פורסם

אני משחק ב-world of warcraft, ובשבוע האחרון המשחק כל הזמן מתנתק לי או שקופא לכמה שניות כל הזמן וה-FPS לפעמים מגיע ל-10!

בדקתי את הטמפ' של המעבד, ושמתי לב שהיא עומדת על 69-70C! זה נראה לי די גבוהה, אבל לא מעודכן יותר בדברים האלה, אז רציתי לבדוק אתכם.

לבנתיים אני אנקה אבק במארז לבדוק מה קורה, מבחינת מריחת משחה לעשות את זה? פשוט יש לי את גוף הקירור טייפון 3, ויש שם חלק שהוא חד פעמי או שאני טועה? ספוג כזה.

מבחינת איורור, המארז פתוח.

פורסם

הטמפרטורה נשמעת לי גבוהה למרות שמדובר בליבות של פנטיום 4 הידוע לשימצה בחמימות שלו

ניקוי אבק - החלפת משחה טרמית (לסוג טוב!) תמיד מומלץ

לגבי הקירור שלך, אני לא מכירה אותו אז קשה לי להגיד ב100% אבל לא נתקלתי בחיים בגוף קירור שיש בו חלק "חד פעמי"

ענבל

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי משחה טרמית בבית, אז לבנתיים ניקיתי אבק וטמפ' המעבד ירדה בחצי :-X

צירפתי תמונה, להמחיש את גודל הזוועה :smile1:

דרך אגב, ה-FPS במשחק עכשיו לא יורד מ-50, אבל עדיין יש לי את הבעיה שהמשחק קופא לכמה שניות כל דקה או שתיים, וזה נורא מציק. יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה?

מבחינת זיכרון, יש לי 2GB, והמחשב משתמש רק ב-700MB בזמן שהמשחק עובד.

מבחינת טמפ' של מעבד, כבר שללתי את האפשרות הזאת, אבל הטמפ' של כרטיס המסך עדיין נראית לי גבוהה ועומדת על 55-65C (לוודא שאני לא טועה, GPU זה כרטיס מסך?). זה יכול גם לגרום לתקיעות האלה, או שהטמפ' נורמלית?

עריכה:

לא משנה בנוקע לתקיעות, מצאתי שהתוספות למשחק ששמתי גורמות לזה, אז תודה.

picture002lj5.jpg

פורסם

תשאב את כל האבק עם שואב גם מהמאוורר של הספק למה בקצב הזה עוד מעט תשמע הרבה רעשים מכיוון הספק...

לגבי טמפ' כ. מסך, 56 מעלות במנוחה זה בסדר... גם אצלי זה ככה (7600GS קירור פסיבי) בקיץ הוא תמיד היה על 57 מעלות במנוחה, עכשיו על 50.

פורסם

בכל אופן , הספוג לא נראה במצב תקין .. אפשר לזרוק אותו אני חושב ( תבדוק לעומק .)

תוסיף מאוורר לגוף קירור .. תשאב אבק ( ע"י אוויר דחוס , פן - נו זה שהספרים משתמשים בו לעשות את השיער חלק =] )

פורסם
  • מחבר

זה לא ספוג, זאת שכבת אבק שהצטברה עם הזמן.

ומן הסתם שיש מאוורר, אחרת המעבד היה נשרף, פשוט הורדתי אותו כדי לצלם את האבק שהצטבר על הגוף קירור.

אני חושב שאתה מבולבל לגמרי מכל הסיפור :P

פורסם

אכן תמונות קשות :smile1:

את הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU\MEMORY) בדקת בזמן מאמץ של הכרטיס או במנוחה?

55-65 ממש לא צריך לגרום לתקיעות.

פורסם
  • מחבר

במאמץ זה עלה למקסימום 70 אני חושב.

וגיליתי את מקור התקיעות שיש במשחק הזה, ואלה התוספים ששמתי בו. היו מהם כמה לא מעודכנים שגרמו להמון בעיות כאלה, ועכשיו הכל תקין.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים