עבור לתוכן

שאלה מעניינת לגבי NOD32

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני משתמש בAVG על המחשב שלי ועל עוד כמה בבית כבר שנתיים ודי מרוצה עד כה.

לפני כמה ימים טכנאי אמר לי שNOD32 עדיף על פני שאר האנטיוירוסים כיוון שהוא מסוגל לעשות את מה שהם לא מסוגלים-

"לדוג" את הדי.אל.אל. הנגוע מהדוס.

האם הדבר נכון ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר.

שבת שלום לכולם. :P

פורסם

NOD 32 עובדת בטכנו' שמאפשרת לה לזהות התנהגות של וירוסים/טרואינים ושאר חולרות גם אם הם אינם מופיעים ברשימות שלה.

הבעיה שהיא לא משולמת ומפסספת הרבה.

בכללי , מבדיקות שעשיתי כעם מגוון אנטי וירוסים , אין אחד מושלם.

כל אחד יפשל פה ושם, אחד ימצא וירוסים שהשני לא מצא ולהיפך.

בד"כ לא נהוג להשתמש ביותר מאנטי וירוס אחד על מחשב.

אני משתמש כבר שנים ב AVG גרסת החינם , מאוד מרוצה ממנו למרות שגם הוא מפספס פה ושם.

החלתי לנסות עוד אנטי וירוס במקביל אליו והתקנתי את ANTI VIR.

להפתעתי הם עובדים במקביל ללא שום בעיה ,וקרה לי כבר פעמים רבות שאחד תפס חולרות שאחר פספס ולהיפך.

כך שאני דואג לסרוק כל קובץ בשניהם במקביל ובנתיים זו ההגנה הטובה ביותר שאני יכול להשיג מכל אנטי וירוס בודד אחר, ותאמין לי בדקתי את כולם.

פורסם

NOD 32 עובדת בטכנו' שמאפשרת לה לזהות התנהגות של וירוסים/טרואינים ושאר חולרות גם אם הם אינם מופיעים ברשימות שלה.

זה כל אנטוירויס נורמלי יכול לעשות כבר 20 שנה... (במידה זו או אחרת של הצלחה).

פורסם

נוד תופסת הרבה מזיקים אך היא כבדה.

אנטי ויר וAVG שוקלות ביחד כמו נוד ותופסות יותר

תעשה את השיקול שלך.

בכל מקרה אני לא מצאתי הגיון להשתמש בשני תוכנות אנטי וירוס בו זמנית.

זה לא מנקה קריטי יותר וירוסים וזה סתם מפוצץ את המחשב, אני עובד

עם AVG החינמי, ואתמול ביצעתי סירקה אחרי חצי שנה ולא מצאתי כלום.

פורסם

זה כל אנטוירויס נורמלי יכול לעשות כבר 20 שנה... (במידה זו או אחרת של הצלחה).

ל NOD 32 יש כרגע טכנו' זהוי שלא קיימת באנטי וירוסים אחרים, ועל זה דיבר כנראה אותו טכנאי.

אבל שוב, זה לא הופך אותה למשולמת כי מפספסת פה ושם.

דרך אגב עשו לא מזמן מבחן השוואה בעיתון בין אנטי וירוסים שונים וגם שם הגיעו למסקנה שאין אנטי וירוס אחד מושלם וטוב.

DXM - גם אני עובד עם AVG החינמי , מאוד אוהב אותו והוא מעולה לפי דעתי, אבל מפספס כמו כולם.

נסה להתקין את ANTI VIR החינמי במקביל ותריץ סריקה על כל המחשב.

אני מבטיח לך שהוא ימצא דברים ש AVG לא מדווח עליהם, נסה ותווכח.

אני התפלאתי שהוא מצא דברים ש AVG פספס ,לכן היום אני סורק קבצים בשניהם במקביל.

לא רואה שום האטה במחשב והם עובדים בשילוב מצוין.

פורסם

כל תוכנת אנטיוירוס מפספסת פה ושם... אין תוכנה מושלמת.

פעם נוד מפספסת, פעם אוואסט, פעם נורטון וכן הלאה...

NOD לכשעצמה ממש לא כבדה, גם לא בגירסה 3.0 הדנדשה.

פורסם

אני התפלאתי שהוא מצא דברים ש AVG פספס ,לכן היום אני סורק קבצים בשניהם במקביל.

לא רואה שום האטה במחשב והם עובדים בשילוב מצוין.

לא עובדים עם שתי אנטי וירוסים במקביל. נקודה.

NOD32 ממש לא כבדה , היא אפילו מומלצת למחשבים חלשים בגלל שהיא לא כבדה. והיא אחת המומלצות בנוסף אליה יש את Kaspersky שאת הגירסה האחורנה אני לא אהבתי . אך היא גם מצויינת ובעלת אותו כלי זיהוי של קוד זדוני שיש גם ל NOD32

פורסם

לא עובדים עם שתי אנטי וירוסים במקביל. נקודה.

אם רוצים אפשר. נקודה.

פורסם

אם רוצים אפשר. נקודה.

נבחרת לבוגר האתר. :xyxthumbs:

פורסם

פשוט תשובה מפגרת גוררת תשובה מפגרת. אני ראיתי מקומות שיש הרבה מחשבים שעל כולם יש 2 אנטיוירוסים חינמים, אין התנגשות, אין ממש פגיעה בביצועים והכל עובד בסדר גמור (נראה לי AVAST ו AVG) ויש כיסוי נגד וירוסים יותר טוב.

פורסם

כמובן שגם אני הייתי בדעה הרווחת שאין להתקין יוצר מאנטי וירוס אחד על מחשב.

נכון , חלק מהאנטי וירוס כלל לא מאפשרים זאת , בעבר ניסיתי לעשות זאת עם נורטון וממש לא הלך , הוא דרש להסיר את האנטי וירוס הקודם, וזאת מכיוון שיכולה להיווצר התנגשות בין התוכנות.

החלטתי לנסות הפעם את AVG+ANTI VIR ,במקביל ,נעשה ניסיון ואין מה להפסיד.

להפתעתי , AVG נתן להתקין את ANTI VIR , והחדש לאחר הרצת סריקות מצא טוריאנים שהקודם לא מצא.

אין שום התנגשות בינהם ,המערכת עולה מהר מאוד ,ואני למעשה בעל הגנה כפולה עכשו.

במידה והיו בעיות הייתי יורד מהעניין, אבל הכל עובד טוב וכמו שצריך.

מבחינת זכרון , שתי התוכנות במילא בקושי זוללות זכרון כך שזה ממש לא מפריע.

פורסם

תשמרו על רמת דיון מתאימה, דיי עם הספאם וההודעות הילדותיות האלה.

בכל אופן אני בדעה שלמשתמש רגיל אין שום צורך ביותר מתוכנה אחת טובה (קספרסקי\NOD32 וכו').

אם אתם מתעסקים עם הרבה הרבה תוכן שיכול להיות נגוע ובמקומות מפוקפקים, אז אולי (אולי) צריך יותר מזה, למרות שאני לא חושב.

אני אישית את כל הפעולות שאני לא בטוח לגביהם מבצע ב-Virtual PC ושומר על המערכת שלי בטוחה יחסית.

פורסם

זה נראה לי מיותר להתקין שתי תוכנות אנטי וירוס. אם כבר אז אנטי וירוס של חברה אחת, ותוכנת אנטי ריגול של חברה אחרת כמו למשל ADAWARE או PREVX שיוכלו לגלות דברים שלפעמים אנטי וירוסים מגלים פחות טוב.

דרך אגב, במבחנים האחרונים שערכו באוקטובר לדעתי, NOD32 וקספרסקי היו היחידים שקיבלו את הציון הגבוה ביותר.

פורסם

נניח, אנטיוירוס נתון תופס 95% מהקקה ביום נתון.

בהנחת אי-תלות, התקנה של שני אנטיווירוסים תגן עליך מ-99.75% מהקקה.

האם זה שווה את התקנת שתי התוכנות? יהיו שיגידו שכן, יהיו שיגידו שלא. יש גם כאלה שלא מריצים אנטיוירוס בכלל.

באופן עקרוני, כל עוד אין התנגשות בין התוכנות ולא נוצר עומס רב מידי, אין שום מניעה להתקין שניים.

והשאלה המעניינת היחידה שאני יכול לשאול על NOD32, זה איך לעזאזל יש מישהו בארצנו, שמסוגל להריץ על המחשב שלו תוכנה שנקראת "NOD", ועוד 32.

בשבילי - Symantec Corporate או כלום.

:jump:

פורסם

כשאתה מגלה שהנוד הזה מסוגל לחסל כל דבר שחי בסביבה, לא משנה מאיפה הוא הגיע. אז בהחלט אתה יכול להשתמש רק בו. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים