עבור לתוכן

פלונטר, ו"לא מגיע בזמן"..

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה אתה משתמש בטיעונים של האדם הזה לתקוף ולנגח את פלוטנר.

תבין: אתה עושה הזמנה אצלהם, לא כל החלקים הם מאותו יבואן ולא כל החלקים זמינים באותה מידה שהאחרים.

לי קרה פעם שהגיעו שיבעה פריטים מהזמנה של תישעה פריטים, אז לקחתי את השבעה וחזרתי לקחת את האחרים.

כי בוא נאמר אם תזמין לוח אם של אסוס(יבואן ליגד), כרטיס קול של קריאטיב(יבואן איסטרוניקס) ומקלדת של מיקרוסופט(EIM בחלק מהמקרים), סביר מאוד להניח שלא כל החלקים יגיעו באותו יום, זה גם תלוי מתי מגיעים המשלוחים מהספקים האלה. תבינו, הספקים לא שולחים כל חלק בנפרד, בד"כ מחכים כמה ימים כדי לסגור הזמנת מינימום של מספר חלקים מאותו יבואן ואז מזמינים וכו' וכו', ולפעמים ליבואון מסויים חסר במלאי. אני לא חושב שיש לפלונטר איזה שהוא אינטרס לעקב מוצרים מעבר לזמן שהם מקבלים אותם, גם כך בגלל העיקוב הם מפסידים, כי אתה קונה לפי שער הדולר הישן, זה לא שהם מרוויחים....

פורסם

פלונטר הם ק_קי פעמים נדפקתי אצלם וזהו יש עליהם X.

פורסם

אף אחד לא אמר שיש לפלונטר נטיה לעכב בכוונה פריטים.

יש להם בעיות לעדכן את מעקב ההזמנות שעליו אני מתבסס, יש להם בעיה בלהודיע ללקוח שהציוד שהוא הזמין נמצא במלאי והיו להם בעיות עם המשלוחים ולפי דברים ששמעתי בפעמים האחרונות שהייתי שם, זה עדיין לא נפתר

אז תאמין לי שיש על מה לנגח את פלונטר. עדיין המחירים שלהם בין הזולים בארץ וזה יאמר לזכותם.

פורסם

פלונטר קקה החנות הכי גרוע בעיר

פעם הייתי לקוח די רציני והזמנתי המון ואפילו הכרתי את בעל המקום עוד שפתח את החנות אבל כאשר הצלחה עולה לראש הלקוחות יורדים להם מהראש, בפעם האחרונה הם פיצצו עיסקה בה הם אשמים ב 70 ש"ח עיסקה של 4000 שקל

כל איש עסקים יודע ששוה רווח של 4000 ולהפסיד 70 אבל פלונטר לא רוצים

מאז אני מחרים אותם ולא קונה מהם כלום ומבקש ממכם לא לקנות מפלונטר כלום

יש חנויות יותר טובות ואפילו יצא לי לטובה

ב KSP יצא לי יותר זול , טוב באצם הכי זול בארץ

אתם יכולים לבדוק בעצמכם

אני ממליץ לך לשלוח חזרה את כל הציוד שקיבלת ולצרף מכתב רשום וגם פקס שבו אתה מודיע להם על ביטול העיסקה והחזרת הציוד

כמובן באריזה המקורית.

וישילכו לחפש

חפש לך חנויות יותר זולות יש תאמין לי

פורסם

תהיה בטוח שאני ניסיתי להחרים את פלונטר. מאד מאד ניסיתי. אבל איכשהו תמיד היו דברים שרציתי ומצאתי רק אצלם במחיר שיכולתי להרשות לעצמי אז לא היתה כל כך ברירה.

היו כמה פעמים שהם התייחסו אלי כמו זבל (כשבעצם הזבל הכי גדול שאני מכיר זה ה"מעבדה" שלהם, שלא יכולה להתחרות אפילו במעבדות של חומרי נפץ של החמאס ימחשמם).

פורסם

תנסה את www.KSP.CO.IL

נראה לי הם הכי זולים בארץ

פורסם

תבינו, שאני לא מנסה להגן על פלונטר או משהו, גם לי היו המון בעיות איתם, אבל בכל זאת יש דברים שאפשר לקנות אצלהם, בעיקר כשאתה בת"א ולא רוצה לשלם דמי משלוח. אני לא מבין מה כואב לאנשים ליסוע עד לר"ג(פלונטר) או נווה-מונסון(זיגזג), ששניהם זה למעשה מטרופולין גוש-דן או פרבר שלו, בעיקר כשהם גרים בהרצליה, שזה גם בצורה מסויימת חלק מגוש דן. למה לשלם דמי משלוח מפלונטר עד להרצליה? או מת"א עד להרצליה? זה חבל לשלם את הכסף הזה על דמי המשלוח. אם הייתי גר בצפון הייתי קונה, אולי, בKSP או משהו כזה, כי זה היה קרוב לי. אבל סתם כך? אין לי סיבה.

בפלונטר לא קניתי כבר המון זמן דברים רציניים של חלקי חומרה חוץ ממקלדות וראש דיו למדפסת(אני לא רוצה לשלם דמי משלוח למקום אחר).

אני יודע שתיכף GIL יקפוץ ויאמר שמקלדת משיגים בחנות הקרובה לבית, אבל זה לא כך. בחנות שקרובה לבית שלי קניתי פעם מקלדת של חברה לא מוכרת, שכל הזמן היה ננעלת ונתקעת ב69 שקל, בפלונטר קניתי מקלדת של GENIUS ב50 שקל ועוד עם משח אורגינאמי, ואין לה שום בעיות תאימות ומכאובים של תקיעות, כי מדובר במקלדת קצת יותר טובה מאשר אחת שהיא עלומת שם.

עריכה: אני גם מבקש מהאיש שפתח את הנושא הזה שיפעיל קצת שכל ישר ולא יעשה את השטות של לבטל הזמנה שכל החלקים שלה כבר הגיעו חוץ מחלק אחד, כי אין עילה מלאה לביטול, אם כבר רק על הזמנת המצלמה, על שאר החלקים לא חלה עילת ביטול, כי הם הגיעו בזמן.

למה לך סתם לבטל את ההזמנה, והם לא יסיכמו ותתחיל לרוץ שנה שלמה בבתי משפט כדי לראות את הכסף חזרה(אם אתה פראייר ושילמת להם מראש) או שנה שלמה כדי להסביר מדוע ביטלת הזמנה, כשפלונטר יתבעו אותך. זה חבל, כי בד"כ לא רואים את הכסף בחזרה מהדברים האלה.

פורסם

אני לא מבין בה הבעיה שלכם....מה אתם חושבים שאם אתה הלקוח אז מגיע לכם הכל???????

ישנם עיכובים מה לעשות..אנחנו לא חיים בעולם אדיאלי.....ופיצוי לא תקבלו זה בטוח! למה מה נראה לכם שהם פראיירים ...שיתנו לכל אחד פיצוי??

אם יפשטו את הרגל! רוצים תקנו לא רוצים אל תקנו! אבל אל תקנו ותתבכינו!!!!

פלונטר כחברה מציעה לכם שירות מסויים....אם אתה מעוניינית תקנו...אבל הם לא יכולים להרשות לעצמם לתת פיצוי לכל אחד מכיוון שגם ככה הם עובדים על סף רווח לא מי יודע מה גבוהה ולכן אתם מרוויחים שלא עולה לכם ביוקר וסובלים אם קורה אחור כל שהוא!

איחורים קורים לכל אחד! גם אתם מאחרים ללימודים ולא מבינים למה המרצה/מורה לא מרוצה מהאיחור!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים