עבור לתוכן

בעיה עם EDIMAX 6204

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת ביתית עם 2 נייחים ונייד שהיו מחוברים ע"י נתב EDIMAX 6204 ומודם אלקטל של בזק, בסופת הברקים של לפני כ-10 ימים כנראה נשרף המודם והחלפתי אותו למודם סימנס C2-010 ומאז יש לי בעיה שוב להגדיר את הרשת . כאשר אני מחבר את כל החיבורים ע"פ מה שצריך ז"א ADSL למודם, כבל רשת מהמודם לכניסת WAN בנתב ויציאות מהנתב למחשבים נורת ה-ETHERNET LINK\ACT לא דולקת לי ולכן כלום לא עובד. האם ישנה בעיה בראוטר כלאמר גם הוא נפגע ? ואם כן היות וכל שאר הנוריות דולקות ומראה שכן יש חיבור אלחוטי תקין וכאשר אני מחבר את הכבל מהמודם לאחד היציאות בנתב ולא לכניסת ה-WAN כל הנוריות מראות תקינות מלאה האם ישנה אפשרות להשתמש בו כהאב עם חיבור אלחוטי ?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

כשאתה מדבר על נוריות דולקות או לא דולקות - אתה מדבר על הנתב?

ייתכן שנשרפה גם כניסת ה-WAN בנתב, שהייתה מחוברת למודם. תנסה סתם לחבר אליה כבל אחר (שמגיע ממחשב) ותבדוק אם הנוריות דולקות.

אם עוד יש אחריות לנתב, אתה יכול להחליף אותו (אל תגיד שזה בגלל סופת ברקים, כדי שלא יגידו לך שלא מכסים נזקי טבע, פשוט תגיד "לא עובד" וזהו).

וכן, יש אפשרות להשתמש בו ב-HUB/SWITCH עם חיבור אלחוטי, אבל אז רק מחשב אחד בכל זמן יוכל להיות מחובר לאינטרנט, כי תצטרך לחייג מהמחשב.

פורסם

אם היה לך מודם אלקטל ישן (חמש נוריות) אז פרוטוקול ההתחברות שלך היה PPTP.

הסימנס החדש עובד עם PPPOE, אז זה כל מה שאתה צריך לשנות בהגדרות נתב.

אם זה עדיין לא עובד, והחלפת כבל לבדיקה, אז תלך לפי העצה של QTTP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים