עבור לתוכן

שאלה על מעבדים וזכרונות לHTPC

Featured Replies

פורסם

שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר

פורסם
  • מחבר

עומד להיות לי בקרוב פנטיום 3 773 מגהרץ עם 256מ"ב ראם. זה מספיק כדי שאני אוכל להעביר קלטות וידאו לDVD ולהקליט מהטלוויזיה?

פורסם

כל מחשב גם ב-400שקל יעשה עבודת HTPC,אבל לא תכני HD.

לצרכים שלך יעשה ועוד איך..

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך HD. רק הקלטה...

חשבתי אולי אני אצטרך OC...

ראיתי שהדרישות מערכת על כ. טלוויזיה של לידטק הם בערך כאלה אבל חשבתי שזה יהיה באיכות זוועתית...הייתי בטוח ש-HTPC הם יותר תובעניים מבחינת דרישות מערכת. פשוט אני מתכוון לקנות מחשב חדש, את המחשב הנוכחי (פנטיום D) אני אעביר לסבא שלי שייפרד מהפנטיום 3 הנ"ל...וחשבתי לנסות להרכיב HTPC ממנו....

פורסם

הדרישות תובעניות לתכני HD, וקבצי סאונד DTS.כלומר אם תרצה להציג 1080P אז תהיה לך בעיה.

כמו שאמרתי,לצרכים רגילים אין שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאני אקח ממחשב עחר עוד 512מ"ב ראם. מה עדיף לי להריץ? ויסטה עם מדיה סנטר או אקס פי גרס מדיה סנטר. הלוח של המחשב ממש ישו אז אני לאחושב שאפשר לקנות זכרונות מתאימים, ום אם כן לא הייתי רוצה להשקיע כסף כמו שאמרתי, אני קונה עוד מעט מחשב ב4.5K, ומדפסת ב-700 אז ...הבנתם אותי...

ד"א הTV שלי לא תומכת בHD אז אין מה לדבר..

פורסם

ויסטה תדרוש ממך יותר משאבי מערכת-מיותר.תתקין את WMC (של מיקרוסופט)

דרך אגב,אם תחליט בשלב מסויים כן להריץ 1080P בעזרת כמה קינפוגים תוכל..לא ברמה מאוד גבוהה,אבל תוכל.

פורסם
  • מחבר

WMC זה XP משולב עם MEDIA CENTER???

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

OK. תודה. רק עוד שאלה, 720P זה מה שיש בטלוויזיות רגילות? (CRT) ו-1080P זה ב-LCD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים