פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם.בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC.יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך..תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם.בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC.יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך..תודה!WTF?!אין הגעת לזה שהוא שרף אותו?יכול להיות שהספק לא עמד בעומס
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מחבר זה כבר נדון בפורום תמיכה טכנית, לא ברור איך הוא 'התקלקל' אבל זה פשוט קרה 5 שניות אחרי שחיברתי את הכרטיס.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306095.0 העלתי כאן את השאלה אם מישהו כבר משתמש בכרטיס הזה ומרוצה.
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם.בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC.יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך..תודה!אני לא יודע מה אם GIGABYTE אבל יש לי תכרטיס של SPARKLE והכל סבבה וגם תראה במפרט שלי איזה OC עשיתי לכרטיס מסך והוא יציב ואין שום בעיות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.