עבור לתוכן

בעיה עם SUSPENDED MODE

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...)

הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה היה קורה גם לפני הOC. הלוח מעודכן לגרסאת הBIOS האחרונה שלו F12.

מה יכול לגרום לזה?

אגב, המחשב מתעורר ממצב תרדמת מעצמו פתאם המון פעמים שזה לכשעצמו לא נורמאלי.

פורסם

האם כל הדריברים מעודכנים? כולל הדריבר של הכרטיס מסך

פורסם

לדעתי אתה בכיוון הנכון סביר להניח שזה קשור להגדרת הספציפית הזאת של הניהול כוח בביוס

תנסה לשנות אותה למצב האחר (S1/S3?

הספק שלך צריך לסחוב את המפרט ללא בעיה

פורסם
  • מחבר

הדרייבר הוא המעודכן ביותר עם CATALYST 7.11 ולפי חישוב שלי הוא מגיע לצריכה מקסימלית של 260W יענו לפחות 90 רזרבי.

המערכת היא VISTA, מוזר לי שהוא פתאם מתעורר מ"תרדמת" ואז מפעיל שומר מסך וחוזר חלילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים