עבור לתוכן

שאלה:מישהו יודע אולי מתי אמורים להגיע כבר מעבדי Penryn לארץ???

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת תודה... והאם שווה קנות מחשב עכשיו או לחכות להם??

פורסם

עוד כחודשיים.

תקנה עכשיו מילא אין שיפור בביצועים

פורסם
  • מחבר

חבר תראה מצאתי בדיקות שעשו ותראה איך מעבד ה Q9450 של פיינרין בעל ה 4 ליבות ועם 12 זיכרון מטמון לעומת ה ארבע ליבות שיש היום שהוא בעצם Q6600 עם 8 זכרון מטמון!!!(המעבד של פיינרין הוא בצבע אדום בקישור)

http://www.hardware.info/en-US/productdb/ZGRnlmZoyZ5l/bGRkaJiXmJTK/viewbenchmarks/bGRkaJiXmJTK

אז זה מספיק שיפור???

פורסם
  • מחבר

חח מה חיפשת בנרות בדיקה שבה ה Q9450 עוקף את ה Q6600 ???

וחוץ מזה אני מצאתי סרטון בyoutube שבעצם מראה את המחירים של מעבדי ה penryn !!! אגב אני לא יודע אם המחירים נכונים אבל על פי זה שפטתי!!

הנה קח לינק http://www.youtube.com/watch?v=D9kHcBc3l9U

;) ;) ;)

פורסם

חח מה חיפשת בנרות בדיקה שבה ה Q9450 עוקף את ה Q6600 ???

מה :s05:

פורסם
  • מחבר

חח סליחה התבלבתי במשפט "חח מה חיפשת בנרות בדיקה שבה ה Q9450 עוקף את ה Q6600"

התכוונתי להגיד חיפשת בנרות בדיקה שבה ה Q6600 עוקף את Q9450 ...

נו ותסתכל על המחירים זה כמעט יוצא אותו דבר ה Q6600 של היום לעומת ה Q9450 לא????

פורסם

עד כמה שאני זוכר , ה Q9300 תומחר ע"י אינטל במחיר של 266$ ל 1000 יחידות

עד כמה שאני יודע , ה Q6600 מתומחר ע"י אינטל במחיר של 266$ ל 1000 יחידות (ואנחנו משלמים מחיר של בערך 1450-1500 ליחידה עליו)

ע"פ האנלוגיה הפשוטה הזאת אפשר לנחש שה Q9300 הוא זה שיהיה שווה למחיר של ה Q6600 של היום.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך.... אם כבר נכנסו למעבדים חדשים מה אתה אומר על החלפת הסוקט של אינטל מ LGA775 ל LGA771 עד סוף 2008 כפי שקראתי באחד מהכתבות פה באתר!! מה אתה אומר שווה לקנות מחשב חדש עכשיו, כי כשאני רואה את זה אני בעצם קצת מתבאס שאני עומד להוציא 5 וחצי אלף שקל ולגלות שבעצם הלוח אם שלי לא יתמוך בסוקט החדש!!! אז יש תאריך מדויק או שזה יתאחר קצת אם ידוע לך משהו בנוגע לנושא??? אה והבנתי שלוחות עם שבבי X48 רק יתמכו אז אולי אתה יודע על הדרך מתי הם אמורים לצאת???

תודה ....

פורסם

מה יש לך כרגע? ולמה זה משמש?

X48, אין לי מושג. :-\

פורסם
  • מחבר

אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו למשחקים אז מה אתה אומר כדאי לא לדאוג מההחלפה של הסוקט??

פורסם

למשחקים ? אתה צריך כרטיס מסך טוב, מעבד זה פחות קריטי כרגע, אתה יודע לעשות OC?

פורסם

חבר תראה מצאתי בדיקות שעשו ותראה איך מעבד ה Q9450 של פיינרין בעל ה 4 ליבות ועם 12 זיכרון מטמון לעומת ה ארבע ליבות שיש היום שהוא בעצם Q6600 עם 8 זכרון מטמון!!!(המעבד של פיינרין הוא בצבע אדום בקישור)

http://www.hardware.info/en-US/productdb/ZGRnlmZoyZ5l/bGRkaJiXmJTK/viewbenchmarks/bGRkaJiXmJTK

אז זה מספיק שיפור???

צודק, יש שם 2.8 אחוז שיפור, בהחלט מטורף. ;)

פורסם

שווה לחכות לפנרין רק אם אתה משתמש בתכנות שינצלו אתה SSE4 (משחקים לא מנצלים את זה), כי אז יש שיפור משמעותי, אפילו 20-30%. אחרת ההבדל לא מורגש, פחות מ10% למעבדים באותו מחיר. הסיכוי היחיד להוזלה משמעותית זה אם AMD סןף סוף יוציאו QC שמתחרה בהן, לא נראה שזה יקרא לפני עוד כמה חודשים (במקרה הטוב)

לגבי הסוקט - אין סיבה לחכות לX48, הוא לא נותן הרבה מעבר למה שיש עכשיו, ולא יתמוך בנהלם. השינוי המשמעותי הבא בסוקט יהיה רק כשנהלם יצא עוד כמעט שנה.

פורסם
  • מחבר

barel אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 8800gt של Evga גירסת ה SC !!!

ובנתיים אני לא יודע ממש לעשות אובקרקלוק אני מניח שכשאני יקנה את המשחב החדש אני יקרא כמה מדריכים טובים ואם יש לך איזה אחד שאתה ממליץ עליו אני אשמח לקבל קישור!!! ותגיד לא שווה שאני כבר יתן את העבודה לחנות עצמה שתעשה לי אוברקלוק בלי שאני יסכן משהו כי אולי לא אבין נכון מה אתה אומר??

תודה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים