פורסם 2002 בינואר 2323 שנים איזה יופי הוא גדל יער.אהב לעזור לחיות בעולם.אהב הוא הטבע, איננו נח לרגע.איזה יופי הוא גדל יער!!!!!!!!!!משהו בכלל זוכר את הסדרה הזאתי?
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים WTF???זה מהימים של רגע ודודלי וסמי וססו?(וריצ'רץ' והבית של פיסטוק וזהוזה(מה שהיה פעם...תוכניות של 45 דק' כל אחת שהיו זוכים בחולצה ותקליט) וראש כרוב וכל התוכניות בוקר בחינוכית שכולם היו עושים ת'צמם חולים כדי לא ללכת לביה"ס רק כדי לראות אותם)את גדל יער אני לא זוכר...
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים זה מוכר לי מלפני כמה זמןהיה לו ת'ברווזון ועוד כמה חיות שהם היו הולכים לעשות סדראו שאני מבלבל בעוד שטויות
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים זה מוכר לי מלפני כמה זמןהיה לו ת'ברווזון ועוד כמה חיות שהם היו הולכים לעשות סדראו שאני מבלבל בעוד שטויותנכון נכון נכון!זה תוכנית שנדחקה מאור הזרקורים זה הכל.
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאףהשכל שלכם טחון משהו מפחיד וחשבתי שאני גר בישוב עם החברה הכי מסטולים שיכולים להיות :lamer: אז תנחשומה טעיתי
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאףהשכל שלכם טחון משהו מפחיד וחשבתי שאני גר בישוב עם החברה הכי מסטולים שיכולים להיות :lamer: אז תנחשומה טעיתימי מסטול?!אני נורמלית לחלוטין....לא להגיב....
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים אני נורמלית לחלוטין.... לא להגיב.... אם את פה....את לא נורמלית, זה רשום בהסכם משתמש (או איך שלא קוראים לזה....)
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים האמת היא שאנחנו, במכבים, מעולם לא שכחנו את הסדרה! כל כמה שיעורי ביולוגיה אנחנו נזכרים בה ומפזמים את השיר בקולי קולות! ;D דווקא הייתה תוכנית ממש נחמדה- אנימציה, שמדי פעם היו משולבים בה קטעי וידאו מצולמים, שהסבירו על כל חיה וחיה... : בהחלט אבל תוכנית שנשכחה מהעולם, וחבל... הרבה יותר טובה מכל מיני דרעק עם חיות דמויי חזירים מטומטמות שעדיין משודרות כל יום למרות שהתוכנית היא לפני איזה 20 שנה... (המומינים )
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים נאפי DARLING אני מצטער אבל זה מה זה דורש תגובה!!!!!!!!!גם אני טחון מאד מאד מאד מאד (דרך אגב קוראים לי איגור לכל חברי הפורום חוץ מנאף כי היא כבר יודעת)פיגור של איגור -> שואף לאינסוף!פיגור של נאף (שאמנע מלנקוב בשמה ) -> שואף לריבוע (חזקת 2) הפיגור של איגור
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים נאפי DARLING אני מצטער אבל זה מה זה דורש תגובה!!!!!!!!!גם אני טחון מאד מאד מאד מאד (דרך אגב קוראים לי איגור לכל חברי הפורום חוץ מנאף כי היא כבר יודעת)פיגור של איגור -> שואף לאינסוף!פיגור של נאף (שאמנע מלנקוב בשמה ) -> שואף לריבוע (חזקת 2) הפיגור של איגורהודעה לכול הרוסים בפורום :אנחנו כבר 4 !!!יאללה מאפיה !!Russi@nMafia RulZ
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים נאפי DARLING אני מצטער אבל זה מה זה דורש תגובה!!!!!!!!!גם אני טחון מאד מאד מאד מאד (דרך אגב קוראים לי איגור לכל חברי הפורום חוץ מנאף כי היא כבר יודעת)פיגור של איגור -> שואף לאינסוף!פיגור של נאף (שאמנע מלנקוב בשמה ) -> שואף לריבוע (חזקת 2) הפיגור של איגורהודעה לכול הרוסים בפורום :אנחנו כבר 4 !!!יאללה מאפיה !!Russi@nMafia RulZכל הרוסים שווים לINTEL!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.