עבור לתוכן

שאלה בנוגע לאחריות של לוח אם| עם תמונה

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בלוח כבר חודשיים בערך משו כזה אני על אובר קלוק של 3.04GHZ (כולל העלאת מתח בטיפה - 380X8 BUS) זה המצב כבר חודש (הOC...).

אבל הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי VISTA אני משחק במשחקים ויש לי מסך כחול ואז ריסט, הבנתי שזה יכול להיגרם מתקלות בלוח אם קבלים עם נזילות ודברים כאלה... אני הרכבתי בעצמי את המחשב כלומר הזמנתי בחלקים והרכבתי (כדי לצבור ניסיון). אחרי שסיימתי להרכיב מרוצה ושמח רצתי והפעלתי את המחשב בום ריח של שרוף נכבה המחשב לא נדלק..... , הספק? לא ולא..... זהו איזה חלק שחור שנשרף כנראה חלק שאחראי על משו בקירור של המעבד.... אני רוצה לציין שאני משתמש כבר חודשיים בערך מאז שזה קרה והמחשב עבד מעולה עם XP ורק עם VISTA עושה מסכים כחולים. מהרגע של הבום הזה החיבור של הקירור למעבד הפסיק לתפקד ושחיברתי את המאוורר לחיבור הזה הוא לא עבד... אז פשוט מאוד חיברתי אותו לSYS_FAN ובכך פתרתי את הבעיה. שוב פעם... אני משתמש ככה כבר חודשיים.

האחריות תקפה במקרה כזה???

A- מחבר של הקירור למעבד

B- החלק השחור שנשרף לפני חודשיים

C- לא בטוח אבל נראה לי שככה החלק השחור הזה היה אמור להיראות...

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוריד את ה-OC,תאפס את הביוס.

קח את המחשב למקום שקנית אותו ותגיד/תראה להם את הבעיה,אין לך מה להפסיד,מקסימום יגידו לך זה לא הורכב כהלכה או משהו אחר בסיגנון.

משונה לי מאוד שיש לך עדיין לוח שמתפקד רגיל(למעט המאורר)..

פורסם

אתה עם E2140 על 3.04 באוברקלוק שלך, אבל עם קירור סטוק??

פורסם
  • מחבר

כן... קירור סטוק שעושה עבודה מעולה! - במאמץ (PRIME 95) אני מגיע למקסימום 60 מעלות וזה עם מזגן על חימום... בלי מזגן בלילה\בבוקר מוקדם יש לי 50 במאמץ ו28-30 במנוחה ועם מזגן 35-38 במנוחה.... בקיצור הקירור סטוק לא בעיה בכלל.... אני עכשיו העליתי עד מתח+תדר וזה על 3.2 במאמץ 60-65 במנוחה 38-40... המעבד הזה מעולה לOC וקל מאוד לעשות OC איתו...

רגע אז מה אתם אומרים לקחת לחנות ולבדוק אם יש אחריות? ויש מצב שמזה יש לי תבעיה הזאת של המסך הכחול וריסט?

פורסם

יש לך מה להפסיד?תנסה..

פורסם
  • מחבר

הטרחה זה ההפסד..... אני אצטרך ליסוע חצי שעה לחנות בשביל זה... ואין לי רישיון ככה שאני אצטרך את ההורים... וגם יש משפט שאומר " IF ITS WORK, DONT FIX IT"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים