עבור לתוכן

שאלה בנושא כרטיס מסך - בבקשה זה חשוב מאוד!

Featured Replies

פורסם

אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb.

ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי.

בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב.

אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb.

השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם.

עריכה:

אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.

פורסם

הכרטיס הזה יורת חלש.

פשוט תבקש ממנו זיכוי לא שום כרטיס.

ואז תקנה כרטיס מסך טוב. (אתה מעוניין למשחקים כן?)

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הזה יורת חלש.

פשוט תבקש ממנו זיכוי לא שום כרטיס.

ואז תקנה כרטיס מסך טוב. (אתה מעוניין למשחקים כן?)

וואו הוא כל כך עיצבן אותי, הכרטיס מסך הזה לא משתווה לרידאון שהיה לי .__.

ואיזה זיכוי אני אמא שלי והטכנאי שלי הולכים להכנס בו, הוא חושב שהוא יעבוד עליי ככה סתם? אין בעיה אם הוא לא יתן לי את הכרטיס מסך שלי או יותר טוב אני פשוט אגיש נגדו טביעה משפטית.

הוא בא לטכנאי שלי אמר לו "הינה הג'יפורס הזה יותר טוב" ונתנו לי את הג'יפורס וואי אני כל כך בעצבים X__X

ועזוב עכשיו זיכוי ולקנות יותר טוב, אין לי עכשיו ממש כסף כי אנחנו קונים הרבה דברים חדשים ויקרים החודש, אני פשוט אגיד לו שאם אני לא רואה את הכרטיס מסך שהיה לי חדש על השולחן זה טביעה משפטית.

תודה רבה, והבנתי לבד שהכרטיס מסך הג'יפורס הנוכחי הזה חרא.

עריכה:

וכן, אני גיימר, והכרטיס רידון שנשרף לי הוא אחד הכרטיסים.

פורסם

אני לא חושב שמוכרים את הכרטיס הזה יותר.

בכל מקרה בהצלחה! ;)

פורסם

הכרטיס מסך שלך היה כרטיס HIGH END הכרטיס הה הוא כרטיס LOW-MID END...

פורסם

משהו בסגנון ה-8600GT משתווה בערך לכרטיס שלך מבחינת מהירות, אבל יש לו עוד 2 יתרונות חשובים כמו תמיכה ב-SM3.0 וDX10

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלך היה כרטיס HIGH END הכרטיס הה הוא כרטיס LOW-MID END...

בקיצור, עשו עליי עוקץ, אמא שלי הטכנאי שלי ואני הולכים לצעוק על החרא הזה, אני לא מאמין שיש כזה סוג של אנשים בעולם הזה -__-"

ומה זה התרגום החופשי של ה"END" במשפט שלך? לא הבנתי ממש.

פורסם

כן, קצת עבדו עליך.

כרטיס שווה ביצועים היום זה 8600GT. יש הבדל גדול בינו לבין ה-8500.

אבל אל תצפה לסחוט מהטכנאי כרטיס חדש של 1500 ש"ח במקום הכרטיס המיושן שלך.

פורסם

תנסה לקחת את ה 8600 רגיל או GT במקום הכרטיס הישן שלך

8800 לא תקבל כי הוא יקר ויש לו ביקוש עצום כרגע.

פורסם

תנסה לקחת את ה 8600 רגיל או GT במקום הכרטיס הישן שלך

8800 לא תקבל כי הוא יקר ויש לו ביקוש עצום כרגע.

אין 8600 רגיל. יש GT או GTS.

הוא צריך לקבל GT.

פורסם
  • מחבר

חברים, דבר ראשון אמא שלי הטכנאי שלי ואני הולכים לצעוק את הבנאדם שצריך לתת לי אחריות, אני לא הולך לצעוק על הטכנאי שלי.

עכשיו, הגעתי להחלטה, אני לא רוצה טירטורים עוד הפעם, ופעם שעברה זה לקח חודש שלם, אני אגיד לו או שאני מקבל את הרידאון שלי, או 8800, חד וחלק, בלי כרטיס ביניים.

פורסם

8800 זה כרטיס הרבה יותר חזק ממה שהיה לך.

אתה לא יכול לדרוש כזה ללא תוספת תשלום מצדך.

ברוב המקרים האחריות מחייבת לספק כרטיס שקרוב בביצועים. וזה ה-8600GT.

אל תדרוש דברים לא הגיוניים כי יתייחסו אליך בתור לקוח מעצבן שלא יודע מהחיים שלו.

פורסם

חברים, דבר ראשון אמא שלי הטכנאי שלי ואני הולכים לצעוק את הבנאדם שצריך לתת לי אחריות, אני לא הולך לצעוק על הטכנאי שלי.

עכשיו, הגעתי להחלטה, אני לא רוצה טירטורים עוד הפעם, ופעם שעברה זה לקח חודש שלם, אני אגיד לו או שאני מקבל את הרידאון שלי, או 8800, חד וחלק, בלי כרטיס ביניים.

כאיש מכירות לשעבר בתחום המיחשבים אני מייעץ לך להביא כמה שפחות "תגבורת"

רצוי להביא את הטכנאי שלך ולא מעבר.האמא רק תהפוך לך את המצב לשוק ותעשה לך רק צעקות ובושות.דברו בגובה העיניים ללא צעקות וככה גם יתייחסו אליכם

בתשומת לב מירבית ורק אתם תרוויחו.תסבירו למנהל החנות שאתם לא שבעי רצון מהתחליף והוא לא משתוה למקור ואתם דורשים כרטיס אחר.

צעקות\תגרות\קללות יביאו לכך שיגרשו אותך מהחנות ולא יתייחסו אל בקשתך כלל למרות שאתה צודק.

"לצעוק על הטכנאי" לא יתן לך דבר.תגדיל ראש דבר בצורה יפה ותיראה אם ככה אתה משיג את המטרות שלך.

פורסם
  • מחבר

1. תגיד, נראה לך הגיוני שימשכו אותי חודש שלם בשביל לקבל לפי האחריות כרטיס מסך כמו שהיה לי ולבסוף אחריי חודש שלם מביאים לי כרטיס מסך פחות טוב בכמה רמות?

2. התכוונתי שהטכנאי שלי בצד שלי, ככה שאני לא אצעק עליו בכלל.

3. אותו אחד שסידר אותי, עשה לי עוקץ, הוא צריך להבין שהעולם לא יהיה יותר טוב עם השקרים שלו, הוא צריך לקבל קצת בראש עם צעקות ונראה איך זה יתגלגל.

מחר אני אדבר עם הטכנאי שלי, לראות מה הייתה תגובתו של הבנאדם הזה.

חוץ מזה, אני לא מתכוון לקחת כרטיס "תואם" לכרטיס מסך שהיה לי, אלא בדיוק אותו אחד שהיה לי.

אם הוא אמר שהוא ייתן לי כרטיס מסך "יותר טוב" ממה שהיה לי, ותראו איזה דגם הוא הביא לי, אני לא רוצה לדעת מה זה אצלו "תואם".

זו תגובה לשניכם.

פורסם

לא הבנתי, הטכנאי שלך לקח את הכרטיס מסך שהמוכר הביא לו - שהוא ידע שהוא פחות טוב מאותו אחד שהיה לך? למה הוא עשה את זה?

אם זה ככה, טעות שלך.

וללכת עם אמא שלך לכל מקום זה אף פעם לא טוב, במיוחד אם אתה מכין אותה לצעקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים