עבור לתוכן

האם מתוכנן איזה משחק גדול וטוב ל Wii בקרוב?

Featured Replies

פורסם

אלו המשחקים ששחקתי עם התרשמות שלי

Meteriod Prime 3 - משחק טוב, מתחיל להמאס כבר לקראת הסוף

Zelda TP - שיחקתי דיי הרבה, אבל הגרפיקה פשוט דוחה, דוחה אותך מלשחק בו. זה ממש הורס את המשחק.

RE:UC - משחק טוב, שוב הגרפיקה שלו לא מספיקה לסגנון, צריך יותר רזולוציה ופוליגונים, אתה לא יורה בבלונים שם.

SMG - אולי צריך להיות ניטנדופיל או משהו כזה, משחק לא רע, אבל המשחק הכי טוב בכל הזמנים הוא בטוח לא.

Zack & Wiki - מפתיע לטובה, חידות יפות, הפעם הגרפיקה לא פוגעת במחשק.

Truama center - לא מבין על מה ביזבזו פה דיסק DVD, אפשר לעשות את המשחק ב 2 מגה, אחרי שקולטים את הרעיון וזה קורא דיי מהר,ממצים.

Ghost squad - נחמד, גם פה גרפיקה שהיא בושה, והמשחק מסתיים תוך 16 דקות, יש רק שלוש משימות דיי קצרות וזהו.

RE4 - לא מלהיב במיוחד, יכול להיות שבזמנו הוא היה חדשני אבל היום כבר עקפו את זה בקילומטרים מכל בחינה שהיא.

Wii Play,Wii sport - אם הייתי פדופיל הייתי יכול להביא הרבה ילדים מהשכונה לבית, חמוד להראות את הקונסולה ולא יותר מזה.

Mercury meltdown,korponica - חוץ מזה שהם משתמשים בשליטה ב Wii, אלו משחקים שמתאים ל PSP ו DS, סתם ניסיון לעשות כסף.

Big brain academy - כמה דקות הספיקו לי.

Mario strikers footbal - אולי לילדים בני שמונה שעושים שמירות בצבא.

Mario Party 8 - ששחקתי בו הרגשתי שאני חייב לשחק את ה 7 הקודמים, אז אני לא ארשום כלום עדיין.

אם אפשר לא לעשות מזה עוד דיון של מלחמת הקונסולות,זה סתם סיכום שלי להראות את המצב העגום היום, עברתי על המון אתרים ולא ראיתי משהו רציני בקרוב

רק עוד הרים של זבל ומשחקי מסיבות.

בגיים קיוב המצב לא היה כזה, היו להם כמה דברים ממש מעולים שם, שממש היה שווה לקנות את הקונסולה בשבילהם

כרגע אני לא יכול להגיד את זה על ה Wii, נקווה שזה ישתפר, לכן אני שואל אם משהו אמור להגיע בקרוב.

פורסם

יש את ה Super mario Galaxy שקיבל ביקורות טובות מאוד.

Resident Evil 4 בגרסה ל Wii שאמור להיות טוב.

וגם אמור לצאת Super Smash Bros בפברואר 2008 זה אחד המשחקים שאני הכי אוהב שיצא אי פעם לנינטנדו.

פורסם

הממ איזה עוד משחקים בלעדיים היו לגיים קיוב חוץ מהגירסאות לגייםקיוב של המשחקים ברשימה שלך?

יתכן שמה שחסר לך זה המולטי פלטפורמס, שזוכים לקיום רעוע משהו על הWII

בכל מקרה, רוב הארסנל של נינטדו מצד ראשון די מוצה, גירסאות חדשות למאריו, זלדה ומטרויד לא תראה בזמן הקרוב, נסיון העבר הראה שמחזורי הפיתוח שלהם ארוכים כמעט כמו חיי הקונסולה. עכשיו המבחן האמיתי שבו הגיים קיוב כשל, וזה תמיכת חברות צד שלישי. אני לא מכיר שמות גדולים שבקנה, אבל כמעט כל חברה יש משהו בפיתוח לWII, פשוט לא לעונת החגים הזו. חכה לסביבות אפריל-מאי, אז מחזור המשחקים הבא יגיע לכל הקונסולות

פורסם
  • מחבר

הממ איזה עוד משחקים בלעדיים היו לגיים קיוב חוץ מהגירסאות לגייםקיוב של המשחקים ברשימה שלך?

היו עוד כמה Viewtiful Joe,Eternal Darkness ועוד כמה, אבל בכללית אתה צודק.

אבל כל המשחקי המשך האלו נראים אותו הדבר כמו שהם נראו ב GC, וזה כבר מאוד מיושן,אולי זאת הבעיה.

פורסם

אני חושב ש2008 ייצא הסטר וורס החדש והמבטיח עם הבטחה שיעבוד על הwii בתור lightsaber...

פורסם

במבה רטובה

אתה לא אוהב לא את זלדה לא את מאריו ולא את מטרואיד ומדבר הרבה על גרפיקה

אז הWII פשוט לא בשבילך

לא לכולם זה מתאים

בעניין הגימקיוב כמו שאמרתי יש תאימות לאחור ואני משחק במשחקי גימקיוב הרבה

אבל גם הם לא בשבילך

בנוגע למשחקים יש הרבה

כמו מאריו מכות\ומאריו מרוצים אם אונלין מקוון

לילות שניראה מאוד נחמד

אוקמי שזה פורט של משחק PS2 מאוד טוב

משחק חדש של "אנחנו אוהבים את קאטמרי"

JRPG של סגה ואחד של קאפקום

"לא עוד גיבורים"

ויש עוד הרבה אבל כמו שאמרתי לא אהבתה תגדולים למכשיר שיצאו עד היום

ואתה כניראה מעדיף משחקים נוטפי פוליגנים והWII לא יספק את זה

בכל מקרה, רוב הארסנל של נינטדו מצד ראשון די מוצה, גירסאות חדשות למאריו, זלדה ומטרויד לא תראה בזמן הקרוב, נסיון העבר הראה שמחזורי הפיתוח שלהם ארוכים כמעט כמו חיי הקונסולה. עכשיו המבחן האמיתי שבו הגיים קיוב כשל, וזה תמיכת חברות צד שלישי. אני לא מכיר שמות גדולים שבקנה, אבל כמעט כל חברה יש משהו בפיתוח לWII, פשוט לא לעונת החגים הזו. חכה לסביבות אפריל-מאי, אז מחזור המשחקים הבא יגיע לכל הקונסולות

חברות צד שלישי התחילו תפיתוח לWII יחסית מאוחר והרבה התחילו בפורטים כמו RE4 לדוגמה

אבל כל החברות הגדולות מפתחות פרויקטים לWII והשאלה מה יצא מיזה

בעניין נינטנדו יש לה המון IP חוץ מי מטרואיד\מאריו\וזלדה

תזכור שיש את STAR FOXS\קירבי\יושי\F-ZERO \המרוץ ים שלה\דונקי קונג(אם יחזירו אותו למשחק פלטפורמה רגיל)

ועוד הרבה

יש סדרות כמו:

Ice Climber

Kid Icarus

Pilotwings

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_published_by_Nintendo#Video_game_consoles

ועוד הרבה שלא זכו לחידוש המון זמן ויש גם IP חדשים שצצו

טראומה סנטר זה IP חדש לדוגמה ויש הרבה משחקי DS שיכולים לעשות תמעבר

אבל צריך לזכור גם שהWII הוא לא 360\PS3\PC

ומי שמחפש תמשחקים האלו אם גרפיקת HD מוצפת פוליגונים לא ימצא את זה במכשיר הקטן

לWII יש חדשנות +רטרו+משחקים של נינטנדו

אין לו COD4 או קריסס

פורסם

גולם, רק דבר אחד. טראומה סנטר מפותח ומשווק ע"י Atlus, לא ע"י Nintendo.

פורסם

טוב לא ידעתי

אבל בכל זאת הרבה משחקי DS יכולים להיות מצוינים בWII וחלקם כבר עשו תמעבר הזה

אבל כמובן הגרפיקה תיהיה פשוטה ואני אישית מאוכזב שאפכו את אדוונס אוור למשחק RTS תלת מימדי

אבל את Fire Emblem השאירו כמו במקור ואני מת לשחק בו

פורסם
  • מחבר

זלדה נחמד אבל חסר בו גרפיקה כדיי להנות, זה כמו אוכל לא מתובל. הגרפיקה ממאיסה עליי את המשחק

ב SMG הגרפיקה מספיקה למשחק, פה ממש לא, ד"א MP3 הייתה גרפיקה יותר יפה לדעתי.

קרירין תאהב את זה, ניטנדו מתכוונים להחזיר משחק גדול ישן שלהם ל Wii כרגע זה סודי אבל בקרוב אולי יהיו יותר פרטים.

הידיעה מתוך אתר רציני מאוד אבל לא באנגלית וזה הקישור שהם נתנו

http://uk.wii.ign.com/articles/838/838824p1.html

פורסם

אם זה Kid Icarus הגיע הזמן

אבל יש שמועות גם על Pilotwings שאותו אני רוצה יותר

חוץ מיזה סגה מפתחת חידושים של משחקי סאטורן ודרימקסט לWII

ואני מאוד מקווה לפאנזר דרגון למרות שהוא עוד לא אוכרז

פורסם

גולם, רק דבר אחד. טראומה סנטר מפותח ומשווק ע"י Atlus, לא ע"י Nintendo.

מכל החפירה שהוא דפק בשביל לעזור לבחור זה מה שהפריע לך?

תפסיק לחפש - אתה סתם יוצא דביל.

פורסם

מכל החפירה שהוא דפק בשביל לעזור לבחור זה מה שהפריע לך?

תפסיק לחפש - אתה סתם יוצא דביל.

נשמה, יש לי DS ו-Wii, אני מחשיב את עצמי פאנבוי של נינטנדו.

לא היה לי מה להגיב על השאר, וזה ספציפית סתם 'הפריע לי בעין'.

פורסם

גם אני לא ממש התלהבתי מהמשחקים שקיימים כרגע בשוק. זו הסיבה שאני מוכר את ה WII שלי.

פורסם

נשמה, יש לי DS ו-Wii, אני מחשיב את עצמי פאנבוי של נינטנדו.

לא היה לי מה להגיב על השאר, וזה ספציפית סתם 'הפריע לי בעין'.

סבבה אחי :)

אבל אין מה להגיד לא חייבים לחפש סתם בשביל לכתוב משהו רע...

סתם מעכיר את האווירה... במיוחד עם העניין שכל הזמן מחפשים את קרירין...

פורסם
  • מחבר

גם אני לא ממש התלהבתי מהמשחקים שקיימים כרגע בשוק. זו הסיבה שאני מוכר את ה WII שלי.

הרבה מהמשחקים, עם גרפיקה יותר טובה, היו חבל על הזמן. (ממש מרגישים את החיסרון הזה בהרבה כותרים)

הגרפיקה היא ממש מכה בקנסולה הזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים