פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים הקנסולה מכובה, פתאום נדלק האור הכחול של הדיסק, חזק...חלש ככה ממשיך מה זה?
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מהבהב?הקונסולה שלך עם הסטנדבאי (24/7) דלוק? אם כן - קיבלת הודעה או עידכון לקונסולה.ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר מהבהב? הקונסולה שלך עם הסטנדבאי (24/7) דלוק? אם כן - קיבלת הודעה או עידכון לקונסולה. ליביו מה הייתי עושה בלעדייך, חשבתי שטבעת המוות הגיעה ל Wii נכון אני נזכר עכשיו שכן הפעלתי את ה 24/7 אני אסיר אותו
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים גם אני נבהלתי הפעם הראשונה שראיתי את האור.. חבל שהוא לא יכול להשאר באופן קבוע, הוא ממש יפה
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר גם אני נבהלתי הפעם הראשונה שראיתי את האור.. חבל שהוא לא יכול להשאר באופן קבוע, הוא ממש יפה יש סטנד עם אור כחול ל Wii
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים יש כל מני סוגים של סטנדים עם מגוון רחב של אורות: אדום ירוק כחול צהוב... תריץ חיפוש בגוגל ותמצא מלא
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים נראה לכם שאני אקנה סטנד מיוחד רק בשביל האור? אני רק אומר שזה היה נחמד אם היו משתמשים באור הכחול באופן קבוע מלכתחילה.
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים הפתח שאליו מכניסים את הדיסקים זוהר באור כחול ומעמעם את עצמו באיטיות לסירוגין.
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מה הייתי עושה בלעדייך, חשבתי שטבעת המוות הגיעה ל Wii נכון אני נזכר עכשיו שכן הפעלתי את ה 24/7 אני אסיר אותו לא מומלץ להשאיר ת24/7 פתוח במצב הזה הWII מכבה תמאווררים שלא ובארץ במיוחד בקיץ חבל לחמם תקונסולה סתם גם זה יכול לעדכן לך עדכונים אפילו אם אתה לא רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.