עבור לתוכן

שאלה לגבי אורך של כבלים+עזרה בבחירת כבלים למע' קולנוע ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לחבר את הרסיבר שלי למחשב עם כבל SPDIF , ובנוסף לחבר את ה LCD למחשב עם כבל DVI-HDMI.

הבעיה שהמרחק מהמחשב למכשירים הנ"ל הוא כמעט 10 מ' , ולכן יש לי מס' שאלות:

1)האם המרחק מבטיח שגם עם כבלים טובים תהיה ירידה באיכות?(לגבי ה SPDIF וכבל ה DVI-HDMI

2)האם כבל ה SPDIF הזה איכותי

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152

והאם כבל ה DVI-HDMI הזה איכותי

http://www.techmod.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=151

במידה והם אינם איכותיים מספיק האם אפשר לקבל קישור לכבלים שהם כן איכותיים?

3)הבנתי שעדיף אולי להשתמש בכבל קואקסיאלי במקום ה SPDIF הבעיה שאין לי יציאה כזאת במחשב וחיפשתי ב ZAP איזשהו

מחבר\ממיר מSPDIF לקואקסיאלי ולא מצאתי , ורציתי לדעת האם יש מחבר\ממיר כזה?

4)משהו מכיר חנות באזור חיפה\קריות שאפשר לקנות כבלים כאלה?

תודה מראש

פורסם

תנסה את פנדה הם בנשר יש לך גם את TMS בקרית מוצקין --לא חסר

באתר שלהם תפתח בכבלים

מלבד זה תחפש בגוגל - אתה תמצא ( כבלים טלויזיה / חיפה קריות )

פורסם
  • מחבר

תודה,

אצל פנדה בדקתי ואין להם בכאלה אורכים אני יבדוק גם בחנות השניה , רשמת שלא חסר אתה יכול לתת לי עוד כמה שמות חוץ מ:נועה מחשבים ,קי.אס.פי,מרדנית

ורוב המקומות ה "סטנדרטיים"כי שם אין.

ובנוסף,ויותר חשוב לי, אתה יכול לתת לי תשובה גם על שאר השאלות שרשמתי?

תודה רבה

פורסם

ראשית לגבי הזמנה של כבלים - תמיד אפשר לעשות זאת דרך הרשת ומיקום החנות אינו עקרוני אלא אם הזמן קצר ( אני משער לעצמי שאתה רוצה להיות כבר אחרי זה )

לגבי אורכים של כבלים - בעיקרון לעניות דעתי אורך של כבל משפיע על האיכות ( תוכל לבדוק בפורום היו דיונים על הנושא הזה ) לגבי איכות הכבל ודאי שהיא משפיעה - הכבל מהווה היתנגדות לאות המועבר דרכו - למעט כבל אופטי .

אתה לא יכול למצא לבד חנויות באזור חיפה ? - לא עשית חיפוש בגוגל :nixweiss: אני אישית מכיר עוד כמה אבל אני לא יודע אם יש להם את הכבלים האלו ספציפית - זו כבר בעיה של מצאי - אישית אני לא בעל ידע בכבלים למרות שאני יכול להבדיל בן כבל טוב לכבל פחות טוב .

בכללי איכות בכבלים כמו כל מה שקשור לאודיו היא פונקציה של תקציב

פורסם

כבל אופטי ארוך יהיה לך קשה למצוא. חבר שלי בזמנו כשחיפש היה חייב ללכת ולהזמין במיוחד מאיזה חנות בנתניה. אם תמצא אפשרות לחבר בקואקס זה כבר הרבה יותר פשוט.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובות,

ל DAVID עשיתי הרבה :) חיפושים בגוגל והתקשרתי להרבה מקומות (גם של סאונד וקולנוע ביתי)וכשאתה אומר כבל אופטי בכזה מחיר הם משתגעים.

וכשאתה אומר שאתה יכול לזהות כבל טוב , הכוונה שהכבלים בקישורים שצירפתי הם לא טובים?

ול Anatoli, יכול להיות שהוא קנה מכאן:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152

בכל מקרה איך הכבל הזה?הוא יעשה את העבודה?

תודה

פורסם

אין לי שמץ איפה הוא קנה. והקישור שנתת לא עולה לי.

Anatoli.

פורסם

קודם כל תודה על התשובות,

ל DAVID עשיתי הרבה :) חיפושים בגוגל והתקשרתי להרבה מקומות (גם של סאונד וקולנוע ביתי)וכשאתה אומר כבל אופטי בכזה מחיר הם משתגעים.

וכשאתה אומר שאתה יכול לזהות כבל טוב , הכוונה שהכבלים בקישורים שצירפתי הם לא טובים?

לא הבנתי - כמו שכתבתי ( תקרא ) לא טענתי אף פעם שאני בר סמכה בכבלים ( או במשהו אחר לצורך העניין )

מה זאת אומרת כבל אופטי בכזה מחיר ? אתה התקשרת לחנויות ובקשת מחיר כמו שמופיע לך באתר שמופיע בקישור ? על זה הם משתגעים ? ( 250 שח לכבל אופטי ניראה לי זול - פחות ממטר עולה 90 שח' :-\ - איזה מחירים הם נותנים לך ? האם איפה שהוא אמרתי שקניתי כבל כזה במחיר כזה ? - ולא לא התכוונתי שהכבל שצירפת הוא טוב או לא -- בפורום יש אנשים שמבינים בזה הרבה יותר טוב ממני ( כמו למשל אנטולי )

אני, אם תראה התיחסתי לבקשה שלך רק בקשר לחנויות באזור חיפה כי זה אני מעט מכיר וזה הכל ( זה מה שאני יכול לעזור לך בפוסט הזה ) בקשר לאיכות הכבל אני ממש צריך לשבת וללמוד את העניין כדי להביע עליו דעה - סליחה אם בטעות יצרתי רושם שאני בעל ידע וניסיון ( אני רק בעל כושר הבחנה היגיון ויכולת ללמוד )

ובלי שום קשר - האתר הזה נראה לי קצת חשוד ( עם הכבל אופטי ) מה שאני הייתי עושה כדי לברר מחיר של כל מוצר זה סקר שוק ( להתקשר לכמה חנויות ולשאול - ( או לחילופין חיפוש בקטלוגים עם מחירים ) במקרה שלך לא יודע אם לא שווה לך לעשות חיפוש באתרים מיקצועיים ( לוחות ) תמיד תוכל למצא שם משהו , תמיד תוכל לשים מודעה שאתה מעוניין לקנות - ובנתיים לחפש - כאילו לעבוד בכמה אפיקים במקביל .

עריכה :

שלא תגיד שאני "פארש" השקעתי עליך כמה דקות

הכבל בקישור הוא סביר ( לא בדקתי את הסיכוך וכו' כלומר איכות ) ופופלרי המחיר שלו ממוצע ( אני מדבר על HDMI כן )

בפרטי אני אשלח לך קישור שבו תוכל לעיין ולמצא את התשובות לשאלות שלך - כולל כבלים וחנויות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!!!!!!!!

וכשאני מתקשר , והתקשרתי להמון חנויות של סאונד וקולנוע ביתי , אז או שאין להם או שרק הזמנה והמחירים כמובן כמו שאמרת כמה מאות טובות של שקלים , אז כרגע אני מחפש רעיונות אלטרנטיביים כי זה פשוט מטורף המחיר והשקעת זמן מאוד רצינית , יכול מאוד להיות שאני פשוט ישים את המחשב בסלון.

תודה רבה על העזרה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 09:12:40

1)חבר שלי אמר לי שהוא לקח כבל של YES(כבל לממיר שמוכרים בהום סנטר שרשום עליו שהוא כבל קואקסיאלי) וחיבר לו 2 מחברים של קואקסיאלים מ 2 הצדדים וחיבר לריסבר ולמחשב וזה מוציא לו אות דיגיטאלי , והסתכלתי ואכן הרסיבר מזהה סרט עם AC3 כ DOLBY DIGITAL , האם זה הגיוני שאכן זה מעביר אות דיגיטאלי?

ואם כן , אם אני יכין כזה כבל באורך 10 מ' הוא יעביר קול באיכות טובה?

2)ראיתי כאן הודעה בפורום לגבי חיבור ה LCD למחשב והיה רשום שבסיטיואציות מסוימות(מרחק,תמיכה ב NR) עדיף לחבר ע"י כבל של VGA-VGA במקום כבל של DVI ורציתי לדעת מה עדיף במקרה שלי של אורך כבל של 10 מ' (התכוונתי לקנות את זה :כבל DVI-HDMI שעולה 300 ש"ח מהיפרטרוניקס) ולגבי ה NR , בכל מקום שאני מחפש לדעת אם ה LCD שלי תומך בו LG - 37LC41 יש רק שאלה בלי תשובה?

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים