עבור לתוכן

איך ניתן לכוון צבע/בהירות.... בצורה מדוייקת ב Wii. יש איזה דיסק או משהו

Featured Replies

פורסם

משום מה זלדה נראה לי יותר בהיר מאחרים גם. כוונתי קצת את התצוגה וראיתי שיפור גדול אבל עדיין זה לא זה

אני מחפש אולי דיסק עם Patterns ודברים כאלו שאני אכיוון לפיהם את הטלווזיה.

פורסם

זלדה במקרה נותן לך לעשות את זה אבל לא לצבע אלא לגוונים של אפור. בגלל שיש לי טלויזיה רגילה אין לי עם מה להתעסק. אם יש לך LCD אולי אתה צריך לכייל אותו באופן כללי כי הבנתי שזה עוזר להראות צבעים אמיתיים .

בגלל שאין לי LCD בבית אז עוד לא התנסתי בזה אז אין לי ממש מושג איך עושים את זה בדיוק. יש סיכוי שתוכל מצוא הגדרות אופטימאליות לדגם של הטלויזיה שלך באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

יש לי טלווזיה רגילה

את זלדה אני רואה ממש בהיר, אולי בכוונה המשחק ככה :nixweiss: יש דברים ממש זוהרים

משחקים אחרים נראים בסדר, RE:UC גם האיכות תמונה גרועה במיוחד (יכול להיות בגלל שזה NTSC)

נראה לי שהבעיה אצל כולם ככה, בדקתי ב 3 טלווזיות אותו דבר

פורסם

בזלדה TP יש הרבה אפקטים של אור

ויש אזורים חשוכים וכאלו מוארים

בLCD איכותי אם קומפוננט רואים את זה מצוין אבל אין לי מושג איך הוא בטלוויזיה רגילה

בנוגע לRE-UC אחד בפורום אמר שהמשחק מכוער

אז תנסה את RE4

בעצם אתה אומר שמשחקים אחרים בסדר ככה שהמשחקים האלו אולי בעיתים בטלוויזיה כזאת

פורסם

הקונסולה שלי NTSC מחוברת לטלויזיה רגילה רחבה ב S-VIDEO שגורם לתמונה להיות יותר חדה מה composite .

אם יש לך לטלויזיות חיבור איכותי יותר אולי זה יעזור. אם הקונסולה שלך PAL אז יש לך אופציה של scart-RGB או component . בחיבור שמקבלים עם הwii שהוא composite התמונה תראה מרוחה .

לי לא כלכך אכפת מהגרפיקה עצמה כי אני גיימר 25 שנה לפחות ואני חובב משחקי rogue like ומשחקי אסטרטגיה בתורות ישנים.

פורסם
  • מחבר

הקונסולה שלי NTSC מחוברת לטלויזיה רגילה רחבה ב S-VIDEO שגורם לתמונה להיות יותר חדה מה composite .

אם יש לך לטלויזיות חיבור איכותי יותר אולי זה יעזור. אם הקונסולה שלך PAL אז יש לך אופציה של scart-RGB או component . בחיבור שמקבלים עם הwii שהוא composite התמונה תראה מרוחה .

לי לא כלכך אכפת מהגרפיקה עצמה כי אני גיימר 25 שנה לפחות ואני חובב משחקי rogue like ומשחקי אסטרטגיה בתורות ישנים.

כמו Betrayal at krondor וכאלו

טוב, אז או שאני אחכה לחיבור Wii ל VGA, שאני לא רואה שהולך לצאת בקרוב

או שאני אקנה כבר LCD 32 מתי שהוא

פורסם

יש פיתרון לחבר WII בVGA כבר היום אבל זה יחסית יקר ולא ידוע איך איכות התמונה בזה

זה גם מוצר לא רישמי

כרגע וכניראה לתמיד האיכות הכי גבוה שהWII יכול להגיע זה בקומפוננט

הבעיה שבטלוויזיה רגילה לא תוכל ליראות טוב יותר מי Sווידיאו

אם יש לך חיבור כזה בטלוויזיה אולי תנסה אותו

בכל זאת הWII הכי טוב בLCD איכותי אם קומפוננט

ככה הוא מוציא 480P וזלדה TP מרוויחה המון מיזה

פורסם

קרירין אם הקונסולה שלו PAL זה או scart-RGB או component . לי יש חיבור scart RGB בטלויזיה אבל לקונסולה (אמריקאית) אין לי ובטעות קניתי כבל כזה ואני לא יודע איך להפטר ממנו.

יש כרגע כבל vga מותאם לWII והאיכות שלו אמורה להיות גבוהה כי הוא ממיר מ YPbPr שזה component לRGB של VGA. בכבל component מעבירים את עוצמת האור בכבל אחד (תמונת grayscale ) ואת קומפוננט עבע בשני ערוצים. בכבל S-Video זה גם ככה רק שהערוצים דפרנציאלים(חסינות לרעש) והצבע עובר רק בערוץ אחד. בגלל זה אומרים שהשיפור בcomponent קטן אבל אני חושב שבמסך שתומך ב 480p+ יהיה אפשר לראות יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

קרירין אם הקונסולה שלו PAL זה או scart-RGB או component . לי יש חיבור scart RGB בטלויזיה אבל לקונסולה (אמריקאית) אין לי ובטעות קניתי כבל כזה ואני לא יודע איך להפטר ממנו.

יש כרגע כבל vga מותאם לWII והאיכות שלו אמורה להיות גבוהה כי הוא ממיר מ YPbPr שזה component לRGB של VGA. בכבל component מעבירים את עוצמת האור בכבל אחד (תמונת grayscale ) ואת קומפוננט עבע בשני ערוצים. בכבל S-Video זה גם ככה רק שהערוצים דפרנציאלים(חסינות לרעש) והצבע עובר רק בערוץ אחד. בגלל זה אומרים שהשיפור בcomponent קטן אבל אני חושב שבמסך שתומך ב 480p+ יהיה אפשר לראות יותר טוב.

אם זה הכבל שאני מכיר אז הוא לא תומך 480P

תן קישור

פורסם

Niseg אני מחובר בקומפוננט והשיפור מאוד משמעותי במשחקים מסוימים

ככה שזה טלוי במשחק שנבדק

תחיבור שאתה מדבר עליו לא ניסיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים