פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים משום מה זלדה נראה לי יותר בהיר מאחרים גם. כוונתי קצת את התצוגה וראיתי שיפור גדול אבל עדיין זה לא זהאני מחפש אולי דיסק עם Patterns ודברים כאלו שאני אכיוון לפיהם את הטלווזיה.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים זלדה במקרה נותן לך לעשות את זה אבל לא לצבע אלא לגוונים של אפור. בגלל שיש לי טלויזיה רגילה אין לי עם מה להתעסק. אם יש לך LCD אולי אתה צריך לכייל אותו באופן כללי כי הבנתי שזה עוזר להראות צבעים אמיתיים . בגלל שאין לי LCD בבית אז עוד לא התנסתי בזה אז אין לי ממש מושג איך עושים את זה בדיוק. יש סיכוי שתוכל מצוא הגדרות אופטימאליות לדגם של הטלויזיה שלך באינטרנט.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר יש לי טלווזיה רגילה את זלדה אני רואה ממש בהיר, אולי בכוונה המשחק ככה יש דברים ממש זוהרים משחקים אחרים נראים בסדר, RE:UC גם האיכות תמונה גרועה במיוחד (יכול להיות בגלל שזה NTSC) נראה לי שהבעיה אצל כולם ככה, בדקתי ב 3 טלווזיות אותו דבר
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים בזלדה TP יש הרבה אפקטים של אור ויש אזורים חשוכים וכאלו מוארים בLCD איכותי אם קומפוננט רואים את זה מצוין אבל אין לי מושג איך הוא בטלוויזיה רגילה בנוגע לRE-UC אחד בפורום אמר שהמשחק מכוער אז תנסה את RE4 בעצם אתה אומר שמשחקים אחרים בסדר ככה שהמשחקים האלו אולי בעיתים בטלוויזיה כזאת
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים הקונסולה שלי NTSC מחוברת לטלויזיה רגילה רחבה ב S-VIDEO שגורם לתמונה להיות יותר חדה מה composite .אם יש לך לטלויזיות חיבור איכותי יותר אולי זה יעזור. אם הקונסולה שלך PAL אז יש לך אופציה של scart-RGB או component . בחיבור שמקבלים עם הwii שהוא composite התמונה תראה מרוחה . לי לא כלכך אכפת מהגרפיקה עצמה כי אני גיימר 25 שנה לפחות ואני חובב משחקי rogue like ומשחקי אסטרטגיה בתורות ישנים.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר הקונסולה שלי NTSC מחוברת לטלויזיה רגילה רחבה ב S-VIDEO שגורם לתמונה להיות יותר חדה מה composite .אם יש לך לטלויזיות חיבור איכותי יותר אולי זה יעזור. אם הקונסולה שלך PAL אז יש לך אופציה של scart-RGB או component . בחיבור שמקבלים עם הwii שהוא composite התמונה תראה מרוחה . לי לא כלכך אכפת מהגרפיקה עצמה כי אני גיימר 25 שנה לפחות ואני חובב משחקי rogue like ומשחקי אסטרטגיה בתורות ישנים. כמו Betrayal at krondor וכאלוטוב, אז או שאני אחכה לחיבור Wii ל VGA, שאני לא רואה שהולך לצאת בקרובאו שאני אקנה כבר LCD 32 מתי שהוא
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים יש פיתרון לחבר WII בVGA כבר היום אבל זה יחסית יקר ולא ידוע איך איכות התמונה בזה זה גם מוצר לא רישמי כרגע וכניראה לתמיד האיכות הכי גבוה שהWII יכול להגיע זה בקומפוננט הבעיה שבטלוויזיה רגילה לא תוכל ליראות טוב יותר מי Sווידיאו אם יש לך חיבור כזה בטלוויזיה אולי תנסה אותו בכל זאת הWII הכי טוב בLCD איכותי אם קומפוננט ככה הוא מוציא 480P וזלדה TP מרוויחה המון מיזה
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים קרירין אם הקונסולה שלו PAL זה או scart-RGB או component . לי יש חיבור scart RGB בטלויזיה אבל לקונסולה (אמריקאית) אין לי ובטעות קניתי כבל כזה ואני לא יודע איך להפטר ממנו. יש כרגע כבל vga מותאם לWII והאיכות שלו אמורה להיות גבוהה כי הוא ממיר מ YPbPr שזה component לRGB של VGA. בכבל component מעבירים את עוצמת האור בכבל אחד (תמונת grayscale ) ואת קומפוננט עבע בשני ערוצים. בכבל S-Video זה גם ככה רק שהערוצים דפרנציאלים(חסינות לרעש) והצבע עובר רק בערוץ אחד. בגלל זה אומרים שהשיפור בcomponent קטן אבל אני חושב שבמסך שתומך ב 480p+ יהיה אפשר לראות יותר טוב.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר קרירין אם הקונסולה שלו PAL זה או scart-RGB או component . לי יש חיבור scart RGB בטלויזיה אבל לקונסולה (אמריקאית) אין לי ובטעות קניתי כבל כזה ואני לא יודע איך להפטר ממנו. יש כרגע כבל vga מותאם לWII והאיכות שלו אמורה להיות גבוהה כי הוא ממיר מ YPbPr שזה component לRGB של VGA. בכבל component מעבירים את עוצמת האור בכבל אחד (תמונת grayscale ) ואת קומפוננט עבע בשני ערוצים. בכבל S-Video זה גם ככה רק שהערוצים דפרנציאלים(חסינות לרעש) והצבע עובר רק בערוץ אחד. בגלל זה אומרים שהשיפור בcomponent קטן אבל אני חושב שבמסך שתומך ב 480p+ יהיה אפשר לראות יותר טוב.אם זה הכבל שאני מכיר אז הוא לא תומך 480Pתן קישור
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים Niseg אני מחובר בקומפוננט והשיפור מאוד משמעותי במשחקים מסוימים ככה שזה טלוי במשחק שנבדק תחיבור שאתה מדבר עליו לא ניסיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.