פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים אני קונה עכבר של Razer ורשום 1800 DPI אז בבקשהמהו dpi ?איך אני משנה אותו ?דרך העכבר? (hardwara) או דרך המחשב (software) תודה מראש !ושוב אני יודע שזה הרגישות של העכבר אבל איך אני משנה אותו ?
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר נו מה ?14 צפיות 0 תגובות ?סליחה על הדאבל ,פשוט זה לא מעניין אותי הדומה אני רק רוצה לקבל בבקשה מידע !
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים קודם כל דאבל פוסט אסור אבל את זה אני ישאיר למנהליםשנית : http://he.wikipedia.org/wiki/DPI
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים ברוב העכברים לא ניתן לשנות אותו. עד כמה שידוע לי, בעכבר G5 של לוג'יטק כן ניתן לשנות את הDPI.
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים ברוב העכברים לא ניתן לשנות אותו. עד כמה שידוע לי, בעכבר G5 של לוג'יטק כן ניתן לשנות את הDPI.>כנס לאתר היצרן של העבר שלך ותורי דמשם דריברתתקין את הדריברתעשה ריסטרט למחשבתכנס לגדרות של התוכנה ואז ל- ADVANCE GAME SETTINGSבכל מקרה לי יש עכבר ש ללוגיטק .. ככה זה הולך פה .. אבל אני משוכנע שזה יעזור לך גם בדריבר של RAZER ככל הנראה ..שם אתה משנה את ה- DPI .. אתה יכול לקבוע מספר DPIים .. נגיד200500100015001800משו כזה..ואז לפי הלחיצות בעכבר ( יש 2 לחצנים נכון ? 9 אחד מעלה את מהירות הע כבר = DPI ואחד יוריד את המהירות .וזה לפי המספרים שאתה מחליט לשים ..
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים כן,אבל איך אני משנה אותו ?חשבת אפילו למה אתה צריך לשנות אותו בכלל?לדעתי תקבל אזהרה ונעילה של הדיון גם על ההקפצה האסורה וגם על ה"דחוף".
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מחבר >כנס לאתר היצרן של העבר שלך ותורי דמשם דריברתתקין את הדריברתעשה ריסטרט למחשבתכנס לגדרות של התוכנה ואז ל- ADVANCE GAME SETTINGSבכל מקרה לי יש עכבר ש ללוגיטק .. ככה זה הולך פה .. אבל אני משוכנע שזה יעזור לך גם בדריבר של RAZER ככל הנראה ..שם אתה משנה את ה- DPI .. אתה יכול לקבוע מספר DPIים .. נגיד200500100015001800משו כזה..ואז לפי הלחיצות בעכבר ( יש 2 לחצנים נכון ? 9 אחד מעלה את מהירות הע כבר = DPI ואחד יוריד את המהירות .וזה לפי המספרים שאתה מחליט לשים ..עזרת מאוד ,תודה אחי אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.