פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים הייתי לוקח את ASUS מפני שהבנדל כולל את המשחק Company Of Heroes בעוד שלמיטב זכרוני Gigabyte מגיע "ערום".
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר כן אבל גם ככה המשחק נחשב כבר ישן ושיחקתי בו עוד עם כרטיס הרבה יותר דפוק באיכות הכי טובה...בתכלס אני לא צריך משחק שיבוא לי עם הכרטיס (אלה אם כן הם רוצים להביא לי crysis מקורי שאני אעביר לחברים...)אני שואל יותר בכיוון של ביצועים ובעתיד גם OC...איזה כרטיס יותר חזק...
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים תיקח את הכרטיס הזול ביותר עם 3 שנים אחריות.תקשיב לו בנאדם תותח ! ולפי דעתי קח את זה של ASUS היום קניתי אותו אחלה כרטיס ! מחכה לשקריסייס ירד כבר !
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים לי יש נסיון עם כרטיסים של ASUS ואני אומר לך קח ASUS.אפילו במחיר קצת יותר גבוהה בגלל שהאמינות אצל ASUS זה באמת משהו מיוחד.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים הייתי לוקח את ASUS מפני שהבנדל כולל את המשחק Company Of Heroes בעוד שלמיטב זכרוני Gigabyte מגיע "ערום".האמת שהיום הרכבתי שני מחשבים עם כרטיס של ג'יגהבייט והוא מגיע עם משחק!זה שיש בתמונה על האריזהאנ'לא ממש זוכר את השם...
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים האמת שהיום הרכבתי שני מחשבים עם כרטיס של ג'יגהבייט והוא מגיע עם משחק!זה שיש בתמונה על האריזהאנ'לא ממש זוכר את השם...NEVERWINTER NIGHTS 2חרטא משחק |:
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים יש 2 גירסאות לאסוס ואני חושב שרק הגירסה אם הOC מגיע אם משחק אני בכל זאת הזמנתי תרגילה והמחיר שלה זול יותר
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים מחבר הגירסא הרגילה של אסוס באה עם משחקהבאתי את הכרטיס של אסוס במחיר נמוך יותר משל ג'יגהביט...ומישהו יודע אם המשחק CRYSIS אמור לעבוד לי באיכות הכי טובה בלי OC?כי פשוט אם אני עושה שהכל על VERY HIGH אז הכרטיס מפסיק לפעול אז נראה לי שעבדו עלי עם הספק...אז עם עבדו עלי עם הספק והספק הוא 500 מדבקה אז הוא יחליף לי לספק ששילמתי לו עליו ולא היה לו במלאי...אז מי שיודע שיענה... תודה...
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים היום אני אמור לקבל את המחשב החדש עם ה8800GT 512MB ASUS ...אני אמור לקבל את הדיסק של המשחק עם כל הדרייברים של המחשב ? ואם אין שם ת'משחק אני צריך לדרוש אותו מהחנות ?
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים מחבר 1475 כולל מע"מאבל קניתי את של GIGABYTE ובסוף הם הביאו לי את של אסוס כי לא היה במלאי ושל אסוס הגיע לפני GIGABYTE...בקשר למה שאתה מקבל עם הכרטיסזאת קופסא ענקית שהכל נמצא בה...(כולל המשחק COH חזית קדמית...[או מה שהתירגום של זה צריך להיות])
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.