עבור לתוכן

כרטיסי pci-e2

Featured Replies

פורסם

האם מישהו יודע למה לדור החדש של כרטיסי המסך,pci-e 2 אין לוחות שתומכים בsli ורק בcrossfire? וכמו כן אילו לוחות מתאימים יש? :s05:

פורסם

א. אתה יכול לעשות מערך SLI של כרטיסי PCI-E 2.0 / G92 על לוחות תומכי SLI מסדרת NF6x0 ואני מבטיח לך שזה יעבוד בלי בעיה.

ב. בתחילת 2008 אמור לצאת צ'יפסט NF780 עם ערוצי PCI-E 2.0 (ותמיכה ב-DDR3 בנוסף). אני מהמר שהוא לא יציג יתרון משמעותי בביצועים על פני ה-680. אפילו עם כרטיסי G92.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא כזה אני מעונין לקנות כ. מסך למחשב חדש,וקראתי על ה פיסיאי אקספרס 2,אך לא מצאתי לוח שתומך בזה ושיהיה רק עם סלוט יחיד ולא כפול.חיפשתי משו בסגנון ה p35c-ds3r שיתמוך גם ב דידיר 2 ו 3.תודה רבה על התגובה המהירה

פורסם

אין לוח בשוק שתומך בSLI של PCIE2

פורסם
  • מחבר

האיקס 38 מגיע עם 2 סלוטים והם תומכים רק בקרוספייר,אני מעונין בסלוט אחד ושל יעבור את ה1000 שח לדעתי זה מוגזם

פורסם

אין הבדל ממשי בין PCI-E 2.0 לבין PCI-E V 1.0 זה כמו הבדל בין AGPx4 לבין AGPx8

פורסם
  • מחבר

אוקי זה מה שהייתי צריך לשמוע,השאלה האחרונה היא אם כ.מסך שמוגדר מראש כ pci-e2 יעבוד באותם נתונים ראשונים על pci-e1 ??

פורסם

אני לא כ"כ בטוח בזה אך אני חושב שכרטיסי הPCI-E 2.0 אמורים להיות ארוכים יותר מאשר PCI-E 1.0 מה שיגרום לבעיות התאמה

ואפילו אם כרטיס PCI-E 2.0 יתאים לתושבת 1.0 הוא יעבוד במהירות של 1.0 (X16)

בנוגע לביצועים לא ראיתי עד כה באנצ' כולשהו ככה שאת השורה שכתבתי ממקודם אפשר לקבל בערבון מוגבל

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התגובה המהירה מקווה שיתבהר הנושא הזה בקרוב אני מת לקנות מחשב חדש,אני רק מקווה לירידת מחירים וחומרה חדשה. :jump:

פורסם

התושבת זהה פיזית, פשוט תדר הפעולה כפול.

אחת ההגדרות בתקן PCI-E 2.0 קובעת במפורש שעל החומרה להיות תואמת ל-PCI-E1.1 (כרטיס 2.0 יעבוד עם חריץ 1.0 וכרטיס 1.0 יעבוד עם חריץ 2.0).

זה בדיוק כמו ההבדל בין SATA 2 ו-SATA רגיל. הדור החדש מאפשר תאורטית קצב העברה כפול, אבל בפועל אין היום כונן שמנצל אפילו את הקצב של SATA במלואו. כמובן שאפשר לערבב כוננים ובקרים בלי לחשוש.

פורסם
  • מחבר

אוקי,רק דבר אחד אני לא סגור לגביו.הנתונים שרשומים באתר היצרן לגבי כ. מסך מסוים אלו הנתונים שיעבדו ב פיסיאי1 או 2 ? כי אם זה 2 אז בפיסיאי 1 הנתונים אמורים לרדת בחצי לא??

תודה על התגובה המהירה

:silly:

פורסם

זה שיש רוחב פס לא אומר שהוא מנוצל

בתיאוריה, כשיהיו כרטיסי מסך שיצטרכו את כל רוחב הפס שמספק PCIE2.0, אם הם יופעלו על PCIE1.1 אז הם יהיו בעלי ביצועים נחותים יחסית

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט של הכרטיס בו אני מעונין רציתי לדעת אם הוא יעבוד בנתונים המצוינים מטה בפיסיאי 1.

תודה רבה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הכרטיס יעבוד באותה מהירות על כל אפיק שתומך בו.

האפיק משנה רק את קצב העברת המידע בין הכרטיס וה-Northbridge, ובמקרה של הכרטיס הזה אין הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים