עבור לתוכן

Asus Eee Pc מגיע!!!

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים על המחשב הזה ?

הוא בשביל אינטרנט סרטים ותמלילים

בשביל המחיר שלו (400$) לדגם היקר עם 1GB RAM

8GB HD

מה אתם אומרים שווה?

פורסם

אני לא הייתי קונה מחשב עם מסך בגודל 7", נפח איחסון של 8GB וחיי סוללה תיאורטיים של 3.5 שעות בשביל לראות עליו סרטים...

פורסם

זה כי הוא לא נועד לסרטים כמובן :P

אלא ל'שליפה מהירה' למחשב ולבצע פעולות מאוד מתקדמות, ביחס לPDAים שונים.

פורסם

:lol:

זה אפילו קצת מצחיק...

אפילו שני סרטי DVD לא נכנסים לך ב-HD הזה..

ולראות סרטים במסך 7" ? לדעתי זה לוקח את כל ההנאה..

פורסם

אתם מפספסים את המטרה של המחשב הזה. הוא לא משמש לסרטים. (וגם אם כן המסך יותר גדול מכל PMP בשוק) הוא משמש אנשי עסקים וסטודנטים שלא רוצים להיגרר עם מחשב נייד במשקל 4KG בשביל לקרוא מסמכים או לגלוש באינטרנט ולמטרה הזאת הוא מצויין.

פורסם

אנחנו לא פיספסנו כלום, זאת אחת הדרישות שהבחור כתב.

פורסם

האטרקטיביות של המחשב הזה ירדה דרסטית אחרי שהמחיר הוכפל כמעט...אבל סה"כ מהביקורות הוא נראה ממש נחמד

פורסם

אחד מהחסרונות הבולטים הוא חוסר ב- BT שמונע הרחבות כמו GPS למשל.

הייתי בהחלט שוקל לוותר על ה-PDA שלי אם היתה אפשרות לחבר את ה- EEE ל- GPS.

כמו כן חיי הסוללה די מאכזבים.

פורסם

האטרקטיביות של המחשב הזה ירדה דרסטית אחרי שהמחיר הוכפל כמעט...אבל סה"כ מהביקורות הוא נראה ממש נחמד

מה הוכפל?!

הוא עולה עכשיו 800 דולר? :-X

פורסם

מה הוכפל?!

הוא עולה עכשיו 800 דולר? :-X

לא

אבל לפני שהוא יצא המחיר הצפוי היה 200-300$ ואם אני זוכר נכון לדגם היותר חזק

פורסם

ואו חח 200 דולר למכשיר כזה, אין מה לחשוב, לקנות מיד! אפילו אם אין בו צורך :silly:

פורסם

אכן

הייתי מתקין עליו XP, ומי צריך סרטים?

העיקר שיש WIFI

ו1.6 ;D

פורסם

תכלס עדיף איזה LAPTOP פשוט של דל ב499$, ויש לך מחשב אמיתי עם מסך נורמלי ומקלדת..

והכי חשוב כונן נורמלי לא 8GB :silly:

פורסם

רק חבל שזה המחיר שלו בארה"ב. למחיר בארץ יש להוסיף עלויות אוביקטיביות כמו מכס והובלה, ועלויות אחרות כמו שער הדולר, שלדעת היבואנים עומד על לפחות 10% יותר ממה שהוא בפועל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תקשיבו איך זה היה ממה שאני הבנתי...

יצא מחשב לשוק (מועתק)במקור הוא היה פיתוח של אינטל לילדים חסרי יכולת שהיה אמור לעלות 100 דולר!

עכשיו אסוס עלו על הרעיון של אותו מוצר רק לשוק הפתוח!!!

היעוד שלו היה 200 דולר כ780 ש"ח~ ואז הם עלו על הפוטנציאל העלו טיפה את המחירים הוציאו דגמים יותר חזקים במקום 4 ג'יגה אז 8 ג'יגה ובמקום זיכרון 256 יצאו 512 וג'יגה ואז המחיר כבר הגיע ל400 ו500 ועדיין זה מוצר שאחרי כמה שעות לא נשאר ממנו על המדפים אז :nixweiss: .... ותחשבו את העלויות של להביא אחד לארץ...זה כבר יוצא לא משתלם אבל עדיין הוא מושך מאוד..אני אישית חושב לקנות אחד אבל לא ב400 ולא ב500 דולר מקסימום 300!...חוץ מזה אמרו לי שאחרי הכריסמס המחירים תמיד יורדים אז נחכה ונראה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים