עבור לתוכן

מחפש את המסך הגדול ביותר שאפשר לקנות ב-1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני בכלל לא שם לב לשינוי מרזולוציה אחרת שאני עובד איתה...

אני משתמש בה גם על 17" LCD בעבודה.

זה השטח עבודה הכי גדול שאני יכול לקבל בתנאים האלו...

למה שאני אתקשה לעבוד עם שני 19" CRT?

פורסם

הנה לך, מסך גדול ואיכותי במחיר מתאים:

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748

הוא בעל פאנל S-PVA (לא כמו ה226 שהוא TN), בגודל 20 אינץ' עם רמקולים מובנים ומומלץ :xyxthumbs:

למען האמת יש לו פאנל P-MVA. לפי מה אתה ממליץ עליו? יש לך אותו? ראית אותו? כי בינתיים כמו שכבר דובר בשרשורים אחרים הוא שנוי במחלוקת. וכפי שציין אחד ממנהלי הפורום - אי אפשר להמליץ על המסך כי אפילו תמונות שלו אף אחד לא העלה כדי שנוכל לראות את אחידות ה-backlight למשל, נושא שהתלונן עליו מישהו שקנה את המסך.

פורסם

היינו שמחים מאוד אם קוני ה-200W6CS היו מעלים תמונות איכותיות של אחידות פנל בחשיכה על מנת להסיר ספקות לגבי העניין. ייתכן שהמקרה של הקונה המאוכזב הנו לא מייצג, ואולי אם היה מנסה לבצע החלפה היה מקבל פנל יותר הומוגני.

מכיוון שרוב הקונים היו מרוצים מיחס עלות/תועלת, ההמלצה עליו תישאר בעינה לצד סייג של עמידה על תנאי אחריות/החלפה/זיכוי, שכן 1500 ¤ הנו מחיר מציאה למטריצה איכותית 20" רחבה.

לא כל פנל איכותי באותו מודל מבטיח קבלת אחידות תאורה הומוגנית והדבר משתנה בין דגמים דומים - השוני יכול לנוע במידה קיצונית או מתונה מאוד. לכן כדאי לבדוק מסכי LCD בחנות (או בבית עם תנאי החזרה הוגנים).

ד"א - אל תגזים אני לא ממנהלי הפורום :)

פורסם

היינו שמחים מאוד אם קוני ה-200W6CS היו מעלים תמונות איכותיות של אחידות פנל בחשיכה על מנת להסיר ספקות לגבי העניין. ייתכן שהמקרה של הקונה המאוכזב הנו לא מייצג, ואולי אם היה מנסה לבצע החלפה היה מקבל פנל יותר הומוגני.

אולי השבוע תהיה לי מצלמה דיגיטלית איכותית ואני יצלם את המסך בחושך.

בין מסך למסך האחידות של האור משתנה, בגלל פיקסל שרוף החלפתי את המסך לשימחתי והזליגת אור במסך החדש שקיבלתי היא פחות נוראית מהמסך עם הפיקסל השרוף, וזה מראה שאפשר להידפק עם מסך שהזליגת אור שלו חמורה.

בסה"כ אחרי כמה זמן של שימוש אני מרוצה ולא הייתי מחליף את המסך הזה באחר.

אולי התרגלתי, אין לי למה להשוות.

פורסם

אם אתה מסוגל לעבוד עם שני CRT בגודל 19" שיבושם לך.

1280X1024 היא רזולוציה ממש לא טובה לעבודה עם CRT, זאת מכיוון שיחס הגבהים של CRT הוא 4:3

והוא מותאם להצגה של רזולוציות כגון 800X600, 1024X768 או 1600X1200.

שימוש ברזולוציה של 1280X1024 שהיא ביחס גבהים של 5:4 יוביל לתמונה מעוכה שבה עיגולים

נראים כאליפסות וכו, כמובן שלכל דבר ניתן להיתרגל אבל זה לא אומר שזה טוב.

לאיזה מסך מותאמת הרזולוציה 1280X960?

אני משתמש בה במסך 17" CRT

פורסם

היא בסדר ל CRT,

1280/960 = 1.33 = 4:3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים